Kauneushoitola kännykässäsi

Näin kesän kynnyksellä tekee mieli uudistaa tyyliä, joten nyt on aika hakea sovelluksista inspiraatiota ja informaatiota kauneudenhoitoon.

Oletko aina miettinyt miltä näyttäisit blondina? Haaveiletko salaa villeistä lyhyistä hiuksista tai tahtoisitko kokeilla räväkkää goottimeikkiä? Virtual Makeoverin avulla pääset testaamaan virtuaalisesti erilaisia hius- ja meikkityylejä ennen todellista muodonmuutosta. Lataa sovellukseen kasvokuva, ja pääset kokeilemaan hulluimpiakin ideoitasi. Katso vaikkapa miltä se haaveilemasi otsatukka näyttää, ennen kuin tartut saksiin! Voisi kuvitella, että digitaalisesti laitettu meikki näyttää kömpelöltä, mutta tässä sovelluksessa ehostus on yllättävän luonnollinen. Sovelluksella voi myös suoraan testata julkkisten tyylejä omille kasvoille. Kopioi esikuvasi staili parilla painalluksella!

Jos sinustakin uusien kampauksien keksiminen on välillä tuskastuttavaa, kannattaa hakea inspiraatiota vaikkapa Pinterestistä. Sovelluksessa on lukematon määrä kuvia ja tutoriaaleja erilaisista kampauksista. “Pinnaa” eli tallenna suosikit talteen, ja voit palata hakemaan kansiosta inspiraatiota aina kun toivoton stressi kampauksesta meinaa iskeä. Voit myös näyttää inspiraatiokuviasi kampaajalle kampaamon tuolissa istuessasi. Ole rohkea ja riko perinteinen hiustyylisi - säväytä vanhat ja uudet tutut hemaisevalla kampauksella.

Aamulla levität kasvoille kosteusvoidetta, meikkivoidetta ja puuteria, sekä sipaiset poskipunaa ja luomiväriä. Pitkin päivää taputtelet otsalle vielä lisää puuteria. Illalla puhdistat naaman kolmella eri aineella. Tiedätkö sinä mitä kaikkea oikeasti levität kasvoillesi päivittäin? Ihmiset altistuvat lukemattomalle määrälle eri kosmetiikkatuotteiden sisältämiä ainesosia. CosmEthics on sovellus, josta saat tarkkaa tietoa näiden purkkien ja purnukoiden sisällöistä. Voit etsiä tuotetta nimellä tai lukemalla viivakoodin. Pystyt myös tallentamaan hälytyslistoja aineista, joita tahdot välttää tuotteissa vaikkapa eettisistä syistä tai allergian takia.  

Kauneudesta puhuttaessa on myös hyvä pitää mielessä ne kliseiset mutta arvokkaat sanonnat, kuten “kauneus on katsojan silmissä” tai “sisäinen kauneus on tärkeintä”. Sinä olet kaunis, muista se.

Lataa Virtual Makeover: iOS:lleAndroidille

Lataa Pinterest: iOS:lleAndroidille

Lataa CosmEthics: iOS:lleAndroidille

Avainsanat:

sovellukset vinkit

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!