Joogaa sovelluksilla

Jokaiseen päivään mahtuu hetki joogalle. 5 Minute Yoga tarjoaa yli 350 erilaista viiden minuutin joogasessiota. Sovelluksen selkeiden kuvien ja ohjeiden avulla on helppo tarkistaa, että liikkeet tehdään oikein. Ajastustoiminto pitää harjoituksen tehokkaana ja lyhyenä varmistamalla, että liikkeisiin käytetään niihin varattu aika ja että harjoitus ei kestä yli viittä minuuttia. Musiikin joogahetkeen voi valita omasta musiikkikirjastosta.

Yoga.com Studio on ovi joogayhteisöön. Sovelluksessa voi jakaa kuvia omasta edistymisestä sekä seurata ja hakea inspiraatiota muilta käyttäjiltä ympäri maailmaa. Käyttäjä voi seurata valmiita joogaohjelmia tai muokata niitä omaan tarpeeseensa ja lisätä omia jooga-asentoja tai -liikkeitä eli asanoita sovelluksen tietokantaan. Valmiita ohjelmia on helppo seurata sovelluksen tarjoamien videoiden sekä 3D-lihaskuvien avulla.

Yoga Studio tarjoaa yksityiskohtaiset tiedot ja ohjeet yli 280 asanasta. Sovellus tarjoaa videotunteja sekä mahdollisuuden suunnitella myös omia joogaharjoituksia. Jos harjoitusta ei ehdi tekemään heti, sen voi merkitä toiselle päivälle ja synkronoida puhelimen tai tietokoneen kalenterisovellukseen.

Oli tavoitteena sitten pudottaa painoa tai vähentää stressiä Daily Yoga sisältää harjoituksia moneen eri tavoitteeseen. Sovelluksessa on mahdollista valita harjoituksen intensiteetti ja kesto oman tason mukaan. Sovellus tekee joogaamisesta ryhmäliikuntaa, kun muita käyttäjiä voi seurata ja heidän kanssaan on mahdollista keskustella ja jakaa ideoita.

Pocket Yoga mahdollistaa joogaharjoitusten esikatselun ennen niiden aloittamista, jolloin pystyy näkemään ensin, sopiiko kyseinen harjoitus omiin tarkoituksiin. Ohjeiden ja kuvien lisäksi sovellus kertoo jokaisen asanan hyödyt. Sovellus tukee iPhonen Health-sovellusta, joten esimerkiksi tieto joogan aikana kulutetuista kaloreista ja sykkeestä tallentuu sinne automaattisesti. Pocket Yoga tukee myös joogaharjoitusten katsomista television välityksellä.


Lataa 5 Minute Yoga: iOS:lle

Lataa Yoga Studio: iOS:lleWindows Phonelle   

Lataa Daily Yoga: iOS:lleAndroidille

Lataa Pocket Yoga: iOS:lleAndroidille

Avainsanat:

sovellukset hyvinvointi

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!