Enemmän irti Deezeristä!

Deezer -käyttäjät huomio! Oletteko huomanneet jo App Studio -kohdan Deezer-valikossanne? Sieltä löydät lisäsovelluksia musiikkihetkiäsi maustamaan. Tutustu ainakin näihin kolmeen

1. Track.tl on täydellinen bilesovellus. Sen avulla nimittäin luot yhteisöllisiä soittolistoja, jotka on helppo jakaa toisille Deezer -käyttäjille. Jokainen voi sitten vaikkapa mobiilisti lisäillä lempparibiisinsä listalle. Sopu säilyy, kun soittolistan hallinta pysyy demokraattisena, eikä biisinvalintapaikalle tarvitse tunkea itseään kyynärpäätaktiikalla. Vinkki: kohota juhlafiilistä ja ryhmähenkeä aloittamalla biisilistan yhteisöllinen kokoaminen jo ennen pikkujouluja tai uudenvuodenbileitä.


2. Jos harrastuksiisi kuuluu pianon pimputus, kitaran rämpytys tai muu soittohomma, tutustu Chordify -nuottisovellukseen. Chordify on kuin sointukaraoke: laita lempparibiisisi soimaan ja seuraa soitellen perässä! Jos soittopuuhista on vierähtänyt tovi tai olet ihan aloittelija, löytyy chordifystä peruslista soinnusta kitaralle, pianolle ja ukulelelle. Mitäpä jos verestäisit taitojasi vaikkapa biisillä päivässä?

3. Mikäli musiikin sijaan kaipaat välillä kirjallisuutta, kannattaa tutustua Beeblion audiokirjavalikoimaan. Sovelluksesta löydät tuntitolkulla ilmaista lukemiskuunneltavaa. Uutuuksia palvelussa ei ole, mutta pääset käsiksi esimerkiksi englantilaisen kirjallisuuden helmiin, beat-klassikoihin tai stand up -äänitteisiin. Kirjat lisätään omille soittolistoille kuten muutkin albumit. Pitkiä auto- tai junamatkoja varten äänikirjat kannattaa tietenkin ladata offlinessäkin kuunneltavaksi.

Deezerin sovellusvalikoimasta löydät vempeleet myös musan etsimiseen, miksaamisen ja jopa uusien ihmisten tapaamiseen! Bonuksena mainittakoon, että jos kaikki vaivalla kasaamasi biisilistat löytyvät vielä Spotifystä, kannattaa käydä nappaamassa ne Deezeriin simppelisti esimerkiksi https://www.tunemymusic.com/ kautta.

Käy Deezerissä kurkkaamassa, mitkä sovellukset ovat sinulle kätevimpiä!

Avainsanat:

musiikki sovellukset

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!