Blogit

DNA:n taloyhtiösopimuksesta hyötyvät kaikki

Toimiva nettiyhteys on yksi taloyhtiön peruspalveluista, joilla luodaan hyvää asukaskokemusta. Kiinteän laajakaistan markkinajohtajalla DNA:lla on laaja liittymävalikoima, josta jokainen löytää itselleen sopivan vaihtoehdon. DNA:n taloyhtiöasiakkaisiin kuuluu lukuisia asunto-osakeyhtiöitä sekä suuria, valtakunnallisesti toimivia kiinteistöalan toimijoita. Porissa DNA:n ja vuokra-asuntoja tarjoavan Porin YH-Asuntojen mutkaton yhteistyö on jatkunut jo useiden vuosien ajan. Yhteistyö laajenee tänä vuonna entisestään, kun taloyhtiölaajakaista tuodaan yhä useampiin kiinteistöihin. Näin entistä isommalle asukasjoukolle tulee perusnopeuden lisäksi saataville DNA:n mahdollistama markkinoiden laajin lisänopeusvalikoima.

Porin YH-Asunnot toimii sekä vuokranantajana että isännöintitoimistona Porissa. Useimmissa Porin YH-Asuntojen taloyhtiöissä on ollut DNA:n taloyhtiölaajakaista jo pitkään. Ensi vuonna Porin YH-Asuntojen ja DNA:n välinen yhteistyö laajenee, ja yhä useampi vuokra-asuja pääsee nauttimaan DNA:n taloyhtiölaajakaistasta ja entistä korkeammista perusnopeuksista.

"Arvostamme sitä, että saamme DNA:lta asiantuntevaa palvelua heidän taloyhtiöpalvelutiiminsä ja paikallisen yhteyshenkilönsä Pasi Lehtisen voimin. Laajenevan yhteistyön myötä voimme myös vastata omien asiakkaidemme tarpeisiin entistä paremmin. Yhteistyö koskee yhteensä 46 kiinteistöä, joista useimmissa toimimme vuokranantajana. Saamme kiinteistöihimme uudet nopeammat palvelut jo kevään 2023 aikana", kertoo Porin YH-Asuntojen kiinteistöassistentti Anne Puronaho.

Asukkaat maksavat vain siitä, mitä tarvitsevat

Ne Porin YH-Asuntojen kiinteistöt, joissa ei vielä ole ollut DNA:n taloyhtiölaajakaistaa, pääsevät jatkossa nauttimaan sen eduista. Taloyhtiölaajakaista on asukkaalle erittäin kustannustehokas ratkaisu, sillä muun muassa mahdollisten lisänopeuksien hankkiminen on tällöin edullisempaa.

"Tahdomme luoda vuokralaisillemme hyvää asukaskokemusta. On asukkaan kannalta fiksua, että tarjoamme heille hyvän perusnopeuden, minkä lisäksi jokainen voi halutessaan valita itselleen sopivan lisänopeuden", summaa Puronaho.

"Porissa ja Raumalla nopean laajakaistan saatavuus on varsin korkea. Porissa 82 prosenttia ja Raumalla 85 prosenttia kaikista huoneistoista on gigabitin nettiyhteyksien saatavuusalueella. Käytännössä näissä kaupungeissa kaikkiin DNA:n kiinteään verkkoon kytkettyihin asuntoihin onkin jo saatavilla gigan huippunopeudet", kertoo DNA:n taloyhtiömyynnin myyntipäällikkö Pasi Lehtinen.

DNA on investoinut johdonmukaisesti Satakunnan alueen kiinteään verkkoon, ja esimerkiksi Porin ja Rauman uusille asuinalueille on rakennettu DNA:n valokuituverkot jo vuodesta 2006 alkaen. DNA:n kiinteän verkon palveluiden pohjalla toimii kymmeniä tuhansia kilometrejä valokuituverkkoa, minkä ansiosta nettipalvelut yltävät aina gigan huippunopeuteen saakka. DNA tuo nopean laajakaistayhteyden jokaiseen kotiin sopivimmalla tavalla.

Lue lisää DNA:n taloyhtiöille tarjoamista palveluista täällä.

Avainsanat:

Muita aiheita Nettiä ja nopeutta

Tuoreimmat artikkelit ja blogit

Artikkeli
6/2024 Julia Arko

DNA:laiset saivat suunnitella oman toimistonsa: ”Mielipiteitämme kysyttiin alusta asti”

Artikkeli
5/2024 Artikkelien toimitus

Huoli lasten älylaitteiden käytöstä on kasvanut

5/2024 Artikkelien toimitus

Kolme syytä ottaa maksullinen tietoturvapalvelu  

Artikkeli
5/2024 Artikkelien toimitus

Kellopuhelimista on kehkeytymässä ilmiö pienten koululaisten keskuudessa