5 syytä liittää omakoti- tai paritalosi DNA Valokuitu Plus -verkkoon

Kodin toimivalla nettiyhteydellä on päivä päivältä suurempi merkitys, kun yhä useampi laite on yhteydessä nettiin.

Enää WiFiin ei liitetä vain läppärit ja älypuhelimet, vaan nettiyhteyttä tarvitsevat niin televisiot, robotti-imurit ja jääkaapit kuin muutkin kodin älykkäät laitteet. Toisaalta netin käyttö on myös muuttunut entistä enemmän kaistatilaa vieväksi, kun kodin yhteyden tulisi etätöiden lisäksi kestää samaan aikaan pelaamista ja Netflixin katselua usealta ruudulta.

DNA Valokuitu Plus -verkon alueella asuu yli 620 000 suomalaista 

Se, minkälaisella teknologialla uusi kiinteä yhteys kotiin voidaan toteuttaa, riippuu asuinpaikastasi. Useimmiten kiinteä yhteys toteutetaan valokuitu- tai kaapeliteknologialla. Toteutusteknologiasta riippumatta voit hankkia kotiisi jopa 1000 Mbit/s nettiyhteyden! Sen tekee mahdolliseksi ainutlaatuinen tapa yhdistää runkoverkon valokuitukaapelointi  liityntä- ja kiinteistön sisäverkosta siihen osaan, joka mahdollistaa gigaluokan nopeudet aina käyttöön asti. 

Jos siis saat mahdollisuuden liittää kotisi DNA:n kiinteään verkkoon, kannattaa siihen tarttua! Katso tästä viisi hyvää syytä:

1.    Luotettava yhteys nyt ja tulevaisuudessa

DNA:n asiantuntijat työskentelevät päivittäin sen eteen, että verkkomme toimivat luotettavasti nyt ja myös tulevina vuosina. Prioriteettinamme on, että kotisi netti on aina toimintavarma, sillä eihän melkein mikään aiheuta enemmän harmaita hiuksia kuin pätkivä yhteys. Kytkemällä talosi DNA:n verkkoon voitkin olla varma, että kodissasi on ennen kaikkea toimiva nettiyhteys.

2.    Laaja valikoima TV-kanavia

DNA Valokuitu Plus -verkkoon liittyessäsi voit saada samalla mahdollisuuden liittyä kaapeli-TV-verkkoon ja saada katsottavaksesi laajan valikoiman kaapeli-TV-kanavia.  Lisäksi laadukkaan nettiyhteyden yli myös IPTV-kanavat toimivat sujuvasti. 

3.    Nopea netti kaikille kodin laitteille ja käyttäjille

Mikä tärkeintä, DNA:n verkkoon liittymällä kaistaa riittää koko perheen tarpeisiin. Ei siis tarvitse huolehtia hidasteleeko netti, vaikka yksi perheenjäsenistä tahtoo pelata netissä muiden uppoutuessa viihteen pariin. 

4.    Sinulle helpoksi tehty asennus

Omakoti- tai paritalon liittäminen DNA Valokuitu Plus -verkkoon saattaa tuntua suurelta hommalta, ja totta on, että se vaatii hieman työtä. Tahdomme kuitenkin DNA:lla tarjota mahdollisimman vaivattoman asennuksen, jotta talon omistajan ei tarvitsisi huolehtia uuden nettiyhteyden asennustöistä. Tilauksen jälkeen voidaan toteuttaa suunnittelukäynti, jonka aikana selvitetään yhteyden asentamisen vaatimukset juuri kyseisessä kodissa. Muista myös kotitalousvähennys!

5.    Reilusti DNA Maksuaikaa 0 %:n korolla ja 0 €:n kuluilla    

Kytkiessäsi talon DNA:n verkkoon saat sijoituksellesi halutessasi jopa 60 kuukautta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa. Voit siis jakaa asentamisesta aiheutuvat kulut näppärästi useille eri kuukausille. 

Lue lisää: dna.fi/pientalot 

Avainsanat:

valokuitu teknologia nopea verkko etätyö Teknologiaa ja tekoälyä Nettiä ja nopeutta

Tuoreimmat artikkelit ja blogit

2/2023 Elina Syrjänen

Huolettavatko tietoturvauhat? Et ole yksin, joka kolmas on huolissaan henkilötietojen menetyksestä

1/2023 Artikkelien toimitus

Sannan perheessä on kolme ADHD-diagnoosia –”Ennen kesäreissut saattoivat venyä monella päivällä”

1/2023 Artikkelien toimitus

Miten suurperheen arjen saa pyörimään syrjäseudulla? Muistilapuilla ja huumorilla.

1/2023 Elina Syrjänen

DNA:n taloyhtiösopimuksesta hyötyvät kaikki