Blogit

5 syytä liittää omakoti- tai paritalosi DNA:n kiinteään verkkoon

Kodin toimivalla nettiyhteydellä on päivä päivältä suurempi merkitys, kun yhä useampi laite on yhteydessä nettiin.

Enää WiFiin ei liitetä vain läppärit ja älypuhelimet, vaan nettiyhteyttä tarvitsevat niin televisiot, robotti-imurit ja jääkaapit kuin muutkin kodin älykkäät laitteet. Toisaalta netin käyttö on myös muuttunut entistä enemmän kaistatilaa vieväksi, kun kodin yhteyden tulisi etätöiden lisäksi kestää samaan aikaan pelaamista ja Netflixin katselua usealta ruudulta.

DNA: kiinteän verkon alueella asuu yli 620 000 suomalaista 

Se, minkälaisella teknologialla uusi kiinteä yhteys kotiin voidaan toteuttaa, riippuu asuinpaikastasi. Useimmiten kiinteä yhteys toteutetaan valokuitu- tai kaapeliteknologialla. Toteutusteknologiasta riippumatta voit hankkia kotiisi jopa 1000 Mbit/s nettiyhteyden! Sen tekee mahdolliseksi ainutlaatuinen tapa yhdistää runkoverkon valokuitukaapelointi liityntä- ja kiinteistön sisäverkosta siihen osaan, joka mahdollistaa gigaluokan nopeudet aina käyttöön asti. 

Jos siis saat mahdollisuuden liittää kotisi DNA:n kiinteään verkkoon, kannattaa siihen tarttua! Katso tästä viisi hyvää syytä:

1.    Luotettava yhteys nyt ja tulevaisuudessa

DNA:n asiantuntijat työskentelevät päivittäin sen eteen, että verkkomme toimivat luotettavasti nyt ja myös tulevina vuosina. Prioriteettinamme on, että kotisi netti on aina toimintavarma, sillä eihän melkein mikään aiheuta enemmän harmaita hiuksia kuin pätkivä yhteys. Kytkemällä talosi DNA:n verkkoon voitkin olla varma, että kodissasi on ennen kaikkea toimiva nettiyhteys.

2.    Laaja valikoima TV-kanavia

DNA:n kiinteään verkkoon liittyessäsi voit saada samalla mahdollisuuden liittyä kaapeli-TV-verkkoon ja saada katsottavaksesi laajan valikoiman kaapeli-TV-kanavia.  Lisäksi laadukkaan nettiyhteyden yli myös IPTV-kanavat toimivat sujuvasti. 

3.    Nopea netti kaikille kodin laitteille ja käyttäjille

Mikä tärkeintä, DNA:n verkkoon liittymällä kaistaa riittää koko perheen tarpeisiin. Ei siis tarvitse huolehtia hidasteleeko netti, vaikka yksi perheenjäsenistä tahtoo pelata netissä muiden uppoutuessa viihteen pariin. 

4.    Sinulle helpoksi tehty asennus

Omakoti- tai paritalon liittäminen DNA:n kiinteään verkkoon saattaa tuntua suurelta hommalta, ja totta on, että se vaatii hieman työtä. Tahdomme kuitenkin DNA:lla tarjota mahdollisimman vaivattoman asennuksen, jotta talon omistajan ei tarvitsisi huolehtia uuden nettiyhteyden asennustöistä. Tilauksen jälkeen voidaan toteuttaa suunnittelukäynti, jonka aikana selvitetään yhteyden asentamisen vaatimukset juuri kyseisessä kodissa. Muista myös kotitalousvähennys!

5.    Reilusti DNA Maksuaikaa 0 %:n korolla ja 0 €:n kuluilla    

Kytkiessäsi talon DNA:n verkkoon saat sijoituksellesi halutessasi jopa 60 kuukautta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa. Voit siis jakaa asentamisesta aiheutuvat kulut näppärästi useille eri kuukausille. 

Lue lisää: dna.fi/liittymat-ja-palvelut/netti/pientalot

Avainsanat:

valokuitu teknologia nopea verkko etätyö Teknologiaa ja tekoälyä Nettiä ja nopeutta

Tuoreimmat artikkelit ja blogit

Artikkeli
6/2024 Julia Arko

DNA:laiset saivat suunnitella oman toimistonsa: ”Mielipiteitämme kysyttiin alusta asti”

Artikkeli
5/2024 Artikkelien toimitus

Huoli lasten älylaitteiden käytöstä on kasvanut

5/2024 Artikkelien toimitus

Kolme syytä ottaa maksullinen tietoturvapalvelu  

Artikkeli
5/2024 Artikkelien toimitus

Kellopuhelimista on kehkeytymässä ilmiö pienten koululaisten keskuudessa