Lähde vapaasti liikkeelle ilman puhelintasi.

Vastaa puheluihin ja viesteihin vaellusreitillä. Striimaa suosikkimusiikkiasi, podcasteja ja äänikirjoja. 4 Maksa kellostasi Apple Paylla. Nosta ranteesi ja pyydä Siriltä neuvoa. Lisäksi saat nopeasti apua Hätätila SOS:n 5 ja kansainvälisten hätäpuheluiden avulla. 5 Mobiiliyhteydellä 4 varustetun Apple Watch Series 6:n ansiosta voit jättää puhelimesi kotiin ihan tarkoituksella.

Katso kaikki mallit

Terveyden tulevaisuus on käsillä.

Tarkista veresi happitaso. 1 Ota EKG suoraan ranteestasi EKG-apilla. 2 Vastaanota ilmoituksia matalasta ja korkeasta sykkeestä sekä epäsäännöllisestä rytmistä. 2 Suojaa kuuloasi Melu-apilla. Ja seuraa helposti kuukautiskiertoasi. Apple Watch Series 6:ssa on myös loistavia turvaominaisuuksia, kuten kaatumisentunnistus, Hätätila SOS 3 ja kansainväliset hätäpuhelut. 4

Katso kaikki mallit

 

Se pystyy enempään. Jotta sinä pystyisit parempaan.

Seuraa treenitietojasi tarkemmin kuin koskaan – vedessä, salilla tai tien päällä. Näet kuntoilutietosi parannetulta ja aina päällä olevalta Retina-näytöltä rannetta nostamatta. GPS, reaaliaikaiset korkeuserojen lukemat ja sisäänrakennettu kompassi vievät sinut korkeammalle, pidemmälle ja syvemmälle. Elä terveellisemmin täyttämällä aktiivisuusympyräsi joka päivä. Ja ammenna inspiraatiota liikkumiseen striimaamalla musiikkia, podcasteja ja äänikirjoja kellostasi.4

Katso kaikki mallit

Unelmiesi uni

Riittävä uni on terveyden kannalta tärkeää. Uutta Uni-appia käyttämällä voit luoda säännöllisen aikataulun ja iltarutiinin ja seurata nukkumisesi kehitystä. Sen avulla voit asettaa ja saavuttaa omat nukkumistavoitteesi.

Katso kaikki mallit

Mikä Apple Watch sopii sinulle?

Series 6

GPS
Alkaen 439 €

GPS + Cellular
Alkaen 539 €

Osta

Alumiini

Ruostumaton teräs

 

44 mm tai 40 mm kuori

Aina päällä oleva Retina-näyttö
30% suurempi kuin Series 3:ssa

Veren happitaso -appi 1

EKG -appi 2

Korkean ja matalan sykkeen ilmoitukset 2
Epäsäännöllisen sydänrytmin ilmoitus 2

Kaatumisentunnistus

SE

GPS
Alkaen 309 €

GPS + Cellular
Alkaen 359 €

Osta

Alumiini

 

44 mm tai 40 mm kuori

Retina-näyttö
30% suurempi kuin Series 3:ssa

 

 

Korkean ja matalan sykkeen ilmoitukset 2
Epäsäännöllisen sydänrytmin ilmoitus 2

Kaatumisentunnistus

Miten Apple Watch mullistaa lapsiperheen arjen?

Se vapauttaa liikkumaan ja pysymään yhteyksissä ilman puhelinta.

Minttu Storgårds kantaa puhelimen hyötyjä ranteessaan

Mami go go testasi Apple Watch Series 6 Cellularia, minkä ansiosta hän on enemmän läsnä perheelleen.

Tekniikkauskollisen kellovalinta

Älä haali suurta laitekavalkadia, vaan ohjaa maailmaasi ranteesta käsin. 

Apple Watch Series 6 vaatii iPhone 6s:n tai uudemman, jossa on iOS 14 tai uudempi.

Värejä on saatavilla valikoidusti. 

  1. Veren happitaso ‑apin mittaustoimintoja ei ole tarkoitettu lääketieteelliseen käyttöön, kuten omien taudinmääritysten tekemiseen tai lääkärin konsultointiin. Tiedot on tarkoitettu ainoastaan yleisen hyvinvoinnin ja kuntoilun käyttötarkoituksiin.
  2. EKG-appi ja epäsäännöllisen sydänrytmin ilmoitus vaativat uusimman watchOS‑ ja iOS-version, eikä niitä ole tarkoitettu alle 22-vuotiaiden käytettäväksi. EKG-appi on saatavilla Apple Watch Series 4:ssä tai uudemmassa. Epäsäännöllisen sydänrytmin ilmoitusta ei ole suunniteltu henkilöille, joilla on todettu eteisvärinä.
  3. Mobiiliyhteyteen tarvitaan langaton operaattorisopimus. Saat lisätietoja DNA:lta täältä. Kansainvälistä roamingia ei tueta.  
  4. Äänen striimaus edellyttää Apple Watch (GPS + Cellular) Series 3:a tai uudempaa.
  5. Apple Watch Series 6 (GPS + Cellular) ja Apple Watch SE (GPS + Cellular) voivat käyttää mobiiliyhteyttä Hätätila SOS:ää varten. Hätätila SOS:n käyttö vaatii iPhonen lähistölle, jos Apple Watchissa ei ole mobiiliyhteyttä. Jos iPhone ei ole lähistöllä, Apple Watchin on oltava yhteydessä tunnettuun wifi-verkkoon ja sinun täytyy ottaa wifi-puhelut käyttöön.
  6.  Kansainvälisten hätäpuheluiden ominaisuus vaatii Apple Watch Series 6:n (GPS + Cellular) tai Apple Watch SE:n (GPS + Cellular). Luettelo tuetuista maista ja alueista on osoitteessa apple.com/fi/watchos/feature-availability.