Jätä yhteydenottopyyntö ja osallistu arvontaan

Osallistu arvontaan ja voita! Jätä meille yhteystietosi, niin teemme sinulle liittymätarjouksen puhelimitse. Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvomme 3000 € lahjakortin DNA:lle. Arvonnan osallistumisaika on 5.6.2024 – 22.8.2024.

Digiarvonnan säännöt

DNA Digiarvonta 2024 -arvonnan säännöt

Arvonnan järjestää DNA Oyj, PL 10, 01044 DNA, Y-tunnus 0592509-6. 

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei ole tämän arvonnan järjestelyistä vastaavan yrityksen tai järjestelyihin osallistuneiden yritysten työntekijöillä ja työntekijöiden perheenjäsenillä. 

Arvonnan osallistumisaika on 5.6.2024 – 22.8.2024. Arvontaan voi osallistua dna.fi/ajankohtaista/arvonnat/digiarvonta -kampanjasivustolla osallistumisaikana. 

Palkintona arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken 1 kpl 3000 € lahjakortti DNA:lle. 

Arvonta suoritetaan viimeistään 30.8.2024. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostitse. Jos voittajaa ei saada tavoitettua neljän päivän aikana arvonnan jälkeen, on järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja osallistujien joukosta. Voittajalla on myös oikeus olla vastaanottamatta palkintoa, jolloin arvotaan uusi voittaja. 

Henkilöt, jotka ovat antaneet virheellisiä tietoja osallistumisen yhteydessä, hylätään arvonnasta. Mikäli arvonnan voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat arvonnasta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai arvonnan todennäköisyyksien muuttamiseksi. 

Lunastamatonta palkintoa ei korvata, eikä palkintoa voi muuttaa rahaksi tai siirtää kolmannelle osapuolelle. 

Palkinnon luovutuksesta sovitaan erikseen voittajan kanssa. DNA vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan osoitteeseen Suomen rajojen sisällä. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa arvonnan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan ja/tai palkinnon lunastamisesta ja/tai sen käyttämisestä. 

Arvonta perustuu lomakkeella annettuihin yhteystietoihin. Arvontaan osallistuneiden henkilötietoja käsitellään arvottaessa voittaja, palkinnon luovutukseen liittyvään yhteydenpitoon ja palkinnon voittajan tietojen julkaisemiseen. Julkaiseminen tapahtuu arvontaan liittyvällä sivustolla. Julkaistavissa tiedoissa ilmoitetaan korkeintaan etunimi, sukunimen ensimmäinen kirjain sekä paikkakunta. Tiedot poistetaan (3) kolmen kuukauden jälkeen kampanjasta. Markkinointikäyttöä varten pyydetään osallistujalta erillinen lupa. Markkinointiluvan antaneiden ja arvontaan osallistuneiden henkilötietoja käsitellään DNA:n tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen ja lisätietoja DNA:n tietosuojasta osoitteesta dna.fi/tietosuoja. 

DNA Oyj vastaa arpajaisveroista. 

Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä. Järjestäjällä on oikeus tarpeen vaatiessa muuttaa näitä sääntöjä ilman eri ilmoitusta. 

Miten tietojani käytetään?

Antamiasi tietoja käytetään vain siihen tarkoitukseen, mihin olet ylempänä suostunut.

Emme myy tai välitä edelleen tietojasi muille yrityksille tai ryhmille markkinointitarkoituksissa.

Saatamme jakaa muille yrityksille yksityiskohtia laitteestasi kuten IP-osoite, selain ja käyttöjärjestelmä, liikenteen analysoimista varten sekä voidaksemme jakaa palkkiot julkaisijoillemme.

Lue tarkemmin täältä

Edelliset voittajat

Samsung Galaxy S24 Ultra: Dany H., Turku (Arvottu 6/2024)

3000 € lahjakortti DNA Kauppaan: Arvotaan 8/2024

Osallistu arvontaan netissä ja voita huikeita palkintoja

DNA järjestää säännöllisesti arvontoja, joissa on mahdollisuus voittaa erilaisia upeita palkintoja. Osallistuminen on suunniteltu niin helpoksi, että jokaisella on helppo mahdollisuus päästä mukaan kisaamaan. Arvonnat tarjoavat jännittäviä tilaisuuksia voittaa uusinta teknologiaa, lahjakortteja ja muita arvokkaita palkintoja. Jokainen arvonta tarjoaa uusia mahdollisuuksia, joten pysy aktiivisena ja tarkkaile DNA:n tarjoamaa digiarvontaa!

Arvontaan osallistuminen on helppoa

Osallistuminen DNA:n arvontaan on tehty erittäin helpoksi. Aloita jättämällä yhteydenottopyyntö käyttämällä yllä olevaa helppokäyttöistä lomaketta. Syötä lomakkeeseen perustietosi, eli nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Yhteydenottopyynnön jätettyäsi olet mukana arvonnassa, josta voit voittaa upean vaihtuvan palkinnon. Kun olet jättänyt yhteydenottopyynnön, DNA tarjoaa sinulle myös erinomaisen liittymätarjouksen puhelimitse.