Jätä yhteydenottopyyntö ja osallistut arvontaan

Jätä meille yhteystietosi, niin teemme sinulle liittymätarjouksen puhelimitse. Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvomme Samsung Galaxy S24 Ultra -puhelimen. Arvonnan osallistumisaika on 5.4.2024 – 3.6.2024.

Digiarvonnan säännöt

DNA Digiarvonta 2024 -arvonnan säännöt

Arvonnan järjestää DNA Oyj, PL 10, 01044 DNA, Y-tunnus 0592509-6. 

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei ole tämän arvonnan järjestelyistä vastaavan yrityksen tai järjestelyihin osallistuneiden yritysten työntekijöillä ja työntekijöiden perheenjäsenillä. 

Arvonnan osallistumisaika on 5.4.2024 – 3.6.2024. Arvontaan voi osallistua dna.fi/ajankohtaista/arvonnat/digiarvonta -kampanjasivustolla osallistumisaikana. 

Palkintona arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken 1 kpl Samsung Galaxy S24 Ultra, 1 Tt, Titanium Black (arvo 1719 €). 

Arvonta suoritetaan viimeistään 10.6.2024. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostitse. Jos voittajaa ei saada tavoitettua neljän päivän aikana arvonnan jälkeen, on järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja osallistujien joukosta. Voittajalla on myös oikeus olla vastaanottamatta palkintoa, jolloin arvotaan uusi voittaja. 

Henkilöt, jotka ovat antaneet virheellisiä tietoja osallistumisen yhteydessä, hylätään arvonnasta. Mikäli arvonnan voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat arvonnasta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai arvonnan todennäköisyyksien muuttamiseksi. 

Lunastamatonta palkintoa ei korvata, eikä palkintoa voi muuttaa rahaksi tai siirtää kolmannelle osapuolelle. 

Palkinnon luovutuksesta sovitaan erikseen voittajan kanssa. DNA vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan osoitteeseen Suomen rajojen sisällä. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa arvonnan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan ja/tai palkinnon lunastamisesta ja/tai sen käyttämisestä. 

Arvonta perustuu lomakkeella annettuihin yhteystietoihin. Arvontaan osallistuneiden henkilötietoja käsitellään arvottaessa voittaja, palkinnon luovutukseen liittyvään yhteydenpitoon ja palkinnon voittajan tietojen julkaisemiseen. Julkaiseminen tapahtuu arvontaan liittyvällä sivustolla. Julkaistavissa tiedoissa ilmoitetaan korkeintaan etunimi, sukunimen ensimmäinen kirjain sekä paikkakunta. Tiedot poistetaan (3) kolmen kuukauden jälkeen kampanjasta. Markkinointikäyttöä varten pyydetään osallistujalta erillinen lupa. Markkinointiluvan antaneiden ja arvontaan osallistuneiden henkilötietoja käsitellään DNA:n tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen ja lisätietoja DNA:n tietosuojasta osoitteesta dna.fi/tietosuoja. 

DNA Oyj vastaa arpajaisveroista. 

Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä. Järjestäjällä on oikeus tarpeen vaatiessa muuttaa näitä sääntöjä ilman eri ilmoitusta. 

Miten tietojani käytetään?

Antamiasi tietoja käytetään vain siihen tarkoitukseen, mihin olet ylempänä suostunut.

Emme myy tai välitä edelleen tietojasi muille yrityksille tai ryhmille markkinointitarkoituksissa.

Saatamme jakaa muille yrityksille yksityiskohtia laitteestasi kuten IP-osoite, selain ja käyttöjärjestelmä, liikenteen analysoimista varten sekä voidaksemme jakaa palkkiot julkaisijoillemme.

Lue tarkemmin täältä

Edelliset voittajat

3000 € lahjakortti DNA Kauppaan: Susanna P., Hailuoto (Arvottu 1/2024)

500 € Holiday Club -lahjakortti: Jukka K., Espoo (Arvottu 2/2024)

3000 € lahjakortti DNA Kauppaan: Arvotaan 4/2024