VERKOT JA YHTEYDET

Verkkopalvelut - kaikki nopeiden ja toimivien yhteyksien puolesta

Uuden työn edelläkävijänä tarjoamme joustavia, todellisia tarpeita vastaavia ratkaisuja kaikenkokoisille yrityksille. Palvelumme kattavat niin kiinteät kuin liikkuvat yhteydet sekä monipuoliset yritysverkkoratkaisut.

Saat kauttamme luotettavat yhteydet niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. 4G-verkkomme tavoittaa jo yli 99 % suomalaisista ja yltää parhaimmillaan jopa 600 Mbit/s nopeuteen. 25 000 kilometriä omaa kuituverkkoa mahdollistaa volyymipohjaisen skaalautuvuuden ja luo vahvan perustan kaikille verkkopalveluille.

Älä unohda tietoturvaa

Vaikka yrityksesi laitteet ja yhteydet hyödyntäisivät kaikista tuoreinta teknologiaa, vanhentunut tietoturva tekee siitä helpon kohteen kyberrikollisten hyökkäyksille.

Päivitä tietoturvasi

Harkitsetko? Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä yrityksellesi sopiva ratkaisu.

Verkkopalveluiden suunnittelussa on huomioitava kokonaisuus

Verkkoratkaisua suunnitellessa on tärkeää huomioida ainakin nämä asiat:

  • Toimipisteiden määrä ja sijainti
  • Tarpeet liittymänopeuksille eri toimipisteissä
  • Työntekijöiden liikkuvuus
  • Liiketoiminnan kannalta kriittiset ja vähemmän kriittiset sovellukset
  • Yhteyksien toimintavarmuus – mitkä ovat kriittisiä liiketoiminalle, mitkä eivät niin kriittisiä?
  • Tarvitaanko liikennetyypin priorisointia?
  • Pilvipalveluiden käyttöaste ja valmius niiden käyttöön
  • Missä data sijaitsee tällä hetkellä ja mihin se halutaan säilöä jatkossa? 
  • Riittävä tietoturva sekä liikkuville työntekijöille että kiinteästi toimistolla työskenteleville
  • Toimitusten nopeus yhteyksille – kuinka moni toimipiste tarvitsee kiinteän yhteyden ja kuinka moni liikkuvan?
Me DNA:lla autamme sinua löytämään yrityksesi tarpeisiin sopivan verkkoratkaisun. Ota yhteyttä!

 

LähiTapiolan kilpailuvaltti on koko Suomen kattava konttoriverkosto. Toimipisteitä yhdistää DNA:n toimintavarma ja tietoturvallinen yritysverkko.

LähiTapiola on Suomessa edelläkävijä digitaalisten vakuutuspalvelujen kehittämisessä.

Yhtiö nappasi jälleen vakuutusalan ykkössijan Suomen Digimenestyjät 2017 -tutkimuksessa, joka seuraa yritysten digitaalisen osaamisen kehittymistä. LähiTapiolan toiminta rakentuu 20 alueyhtiön pohjalle. Konttoriverkon valtakunnallinen kattavuus Hangosta Ivaloon on sille digiaikanakin keskeinen kilpailuvaltti.

”Kaikki vakuutuksiin liittyvä tieto on digitaalisessa muodossa. Siksi luotettavat ja toimintavarmat tietoliikenneyhteydet toimipisteiden välillä ovat koko liiketoiminnan ehdoton edellytys”, LähiTapiolan palvelupäällikkö Kimmo Kuitunen sanoo.

Varayhteys lisää toimintavarmuutta

DNA Business on vastannut pitkään LähiTapiolan yritysverkosta, joka yhdistää yhtiöryhmän runsaan 300 toimipistettä suljetuksi verkoksi. Näin lähiverkon palvelut ovat käytettävissä tietoturvallisesti kaikissa konttoreissa.

Kuitusen mukaan valtakunnalliselle toimijalle on tärkeää, että yhteistyökumppani pystyy tarjoamaan korkeatasoista palvelua kaikkialla Suomessa.

”DNA on parantanut koko ajan oman verkkonsa kattavuutta ja laatua. Se on meidän kannaltamme hieno asia”, Kuitunen sanoo.

Tämän vuoden aikana DNA rakentaa LähiTapiolan yritysverkon liittymiin varmentavan mobiilidatayhteyden.

”Jokainen toimipiste saa näin 4G-teknologiaan perustuvat varayhteyden. Se kytkeytyy automaattisesti päälle, jos kiinteä yhteys jostakin syystä katkeaa.”

Kuitusen mielestä yhteistyökumppanin on pystyttävä tarjoamaan käytettävyydeltään korkeatasoiset tietoliikennepalvelut ja ymmärtämään asiakkaan muuttuvia tarpeita.

”DNA Busineksen asiakassuhdepäällikkö on helppo tavoittaa, ja asiat hoituvat nopeasti.
Yhteistyön sujuminen edellyttää myös hyvää henkilökemiaa. DNA:laisten kanssa on mukava tehdä töitä.”

Näillä ratkaisuilla kehitimme asiakkaamme liiketoimintaa

DNA Yritysverkko
Asiakasverkon hallinta ja valvonta
DNA Asiakassuhdepäällikkö

Blogin CTA- napin teksti Tutustu referenssiin
Blog Image Alt Text LähiTapiolan kilpailuvaltti on koko Suomen kattava konttoriverkosto, toimipisteitä yhdistää DNA:n yritysverkko.
Blogin nostokuvan Amplience-URL https://i1.adis.ws/i/dna/LahiTapiola_logo-500x300?w=300&sm=aspect&aspect=3:4&scaleFit=poi&poi={$this.metadata.pointOfInterest.x},{$this.metadata.pointOfInterest.y},{$this.metadata.pointOfInterest.w},{$this.metadata.pointOfInterest.h}&fmt=png
Blogin pääkuvan Amplience-URL https://i1.adis.ws/i/dna/Lahi-Tapiola_1920x1000?w=300&sm=aspect&aspect=3:4&scaleFit=poi&poi={$this.metadata.pointOfInterest.x},{$this.metadata.pointOfInterest.y},{$this.metadata.pointOfInterest.w},{$this.metadata.pointOfInterest.h}&fmt=jpg
Valittu vaihtoehtoinen kirjoittaja DNA Business
Valitun kirjoittajan käyttäjätunnus 737812