DNA tuo nopeuden yrityksesi ulottuville Turussa

Älä suotta aikaile! Valitse DNA:n kuituverkko ja pidä yrityksesi mutkattomasti yhteydessä maailmaan kellon ympäri.

Nopeat yhteydet mutkattomasti aina yrityksesi koosta riippumatta!

Kaikki verkkopalvelut yrityksesi tarpeisiin

Turussa toimii yrityksiä laidasta laitaan: merenkulkuklusteri vetää alueelle teollisuutta, korkeakouluista nousee startup-yrityksiä ja eri toimijoiden välillä on vankka yhteistyöverkko. DNA:n verkko on yksi keskeinen menestyksen mahdollistaja toimialasta riippumatta.

Olemme yhdistäneet laadukkaat kiinteän ja mobiiliverkon ratkaisut, tietoturvan sekä asiantuntijapalvelut mutkattomaksi kokonaisuudeksi. Näin teemme sinun työstäsi sujuvampaa nyt ja tulevaisuudessa.

Kuituyhteyksien ideana on niiden laatu, vakaus sekä nopeus. Kupariverkko on vanhaa ja heikkoa, mutta kuidussa ei vastaavia ongelmia ole.

Tero Sjöroos, DNA:n myyntipäällikkö, Turku

Tutustu verkkopalveluihimme

Yritysinternet

Joustava DNA Yritysinternet mukautuu yrityksesi tarpeisiin sopivaksi. Sillä hoidat niin pienen toimipisteen tietoliikennetarpeet kuin satojen käyttäjien internet-yhteydet tai jopa järeät konesaliyhteydet.

Palvelu voidaan toteuttaa kiinteillä IP-osoitteilla kuitu- tai kuparitekniikoilla tai mobiiliverkon langattomilla 5G- tai 4G-tekniikoilla. Nopeudet yltävät jopa kymmenen gigabitin sekuntivauhtiin.

Yrityslaajakaista

DNA Yrityslaajakaista sopii yrityksesi toimiston perusliittymäksi ja työntekijöiden etäkäyttöön. Kustannustehokas liittymä sisältää tarvittavat asennukset ja huollot. Palvelu on saatavilla koko Suomessa usealla vaihtoehtoisella nopeudella ja verkkotekniikalla riippuen yrityksesi sijainnista ja tarpeista.

Nopeudet yltävät aina gigabittiin asti. Palvelu voidaan toteuttaa niin kiinteässä verkossa kuin langattomassa 5G-mobiiliverkossa.

Tietoturvapalvelut

Yrityksesi ei kannata käyttää omia voimavaroja palomuurin ylläpitoon. Kun sen sijaan hankit palomuurin DNA:n asiantuntijoiden ylläpitämänä palveluna, suojaat yrityksesi hyökkäyksiltä kustannustehokkaasti.

Palomuurin ylläpito vaatii rutiinia ja aina ajantasaista osaamista, koska uhkatilanne elää alati samalla, kun liiketoiminta kehittyy. Vaivattomin ja turvallisin tapa hallita palomuuria on hankkia se ylläpidettynä palveluna.

Me autamme sinua löytämään sopivan verkkoratkaisun

Turun alueen yritysmyyntipäällikkömme ovat aina valmiina auttamaan.  Ota rohkeasti yhteyttä - varmistetaan yhdessä, että yrityksesi verkko vastaa tämän päivän tarpeita.

Lataa maksuton verkko-opas ja opi lisää

Yritysverkko menestyvän liiketoiminnan veturina – kotimaassa ja kansainvälisesti

Liiketoiminnan ja työelämän uudet vaatimukset, pilvipalvelujen yleistyminen ja uudet verkkoteknologiat vaativat yritysverkon mukautumista.

Tutustu referenssiin

Kuitu yhdistää MuoviTechin maailmalle

Kuitu yhdistää MuoviTechin maailmalle

"Kuitu oli meille ehdottomasti oikea ratkaisu, sillä tilojemme syrjäisempi sijainti aiheutti haasteita verkon toimivuudessa." 

Lue lisää

Artikkeli
9/2021 DNA Yrityksille

Huippunopeat yhteydet ja laadukas tietoturva kerralla kuntoon - DNA:n tietoliikennepalvelut mukautuvat yrityksen tarpeisiin 

Artikkeli
9/2021 DNA Yrityksille

Data kulkee varmimmin valokuitua pitkin – Turussa verkkoa rakennettu jo 20 vuotta

Artikkeli
”Automaation avulla voimme käsitellä koko ajan suurempia pakettivirtoja ja lisätä pakettien käsittelyn vauhtia”, PostNordin asiakaskokemusjohtaja Kati Packalén sanoo. Kuva: Pasi Salminen
8/2021 DNA Yrityksille

Paketin matka: Logistiikan asiakaskokemusta kehitetään automaation avulla – ”Inhimillinen kontakti on edelleen yhtä tärkeä kuin teknologinen kehitys”

Artikkeli
”Kaivurin kauhan viuhuessa koordinaatit päivittyvät reaaliajassa dataverkon yli. Kun valtava määrä aineistoa liikkuu langattomasti ja reaaliaikaisesti, täytyy verkon toimia luotettavasti”, kuvailee Destian Pasi Nurminen vauhtia ja tarkkuutta. Kuva: Pasi Salminen
8/2021 DNA Yrityksille

Kadut ja tunnelit rakennetaan digikaksosten ja tehokkaan verkon voimin: “Kaivurin kauha löytää sentilleen oikean paikan ilman maastomerkintöjä”