Verkon uusi muoto on Turussa

Työ muuttaa muotoaan. Haasteet muuttavat muotoaan. Mutta niin myös ratkaisut. Kuten yritysverkko, joka on nyt ottanut uuden selkeämmän ja muokattavan muodon.

Kaikki verkkopalvelut yrityksesi tarpeisiin

Turussa on hyvä draivi päällä ja yritysten määrä on jatkuvassa kasvussa. Ja kun yrityksiä on laidasta laitaan, myös verkkoratkaisujen vaatimukset vaihtelevat.

Yhteistä yrityksille on kuitenkin se, että työn digitalisoituessa liiketoiminta on yhä riippuvaisempi laadukkaasta ja tietoturvallisesta verkosta. Samaan aikaan nopeus, pilvipalvelut, liikkuva työ, IoT, ekosysteemit sekä tietoturvauhkat luovat sille täysin uudenlaisia vaatimuksia.

Siksi olemme yhdistäneet laadukkaat kiinteän ja mobiiliverkon ratkaisut, operaattoritason tietoturvan ja asiantuntevan palvelun helpoksi kokonaispalveluksi, jota muokkaamme liiketoimintasi ja ekosysteemisi tarpeiden mukaan. Näin teemme monimutkaisesta selkeämpää – ja sinun työstäsi sujuvampaa.

"Ei ole mitään keskimääräistä verkkoratkaisua, joka sopisi kaikille. Lähdemme aina liikkeelle asiakkaan tarpeista ja pyrimme rakentamaan asiakkaalle parhaiten sopivan ratkaisun."
DNA:n Turun seudun myyntijohtaja Juha Lehtonen

DNA Yritysverkko ja DNA Yritysinternet

DNA Yritysverkko yhdistää maantieteellisesti erillään olevat lähiverkot suljetuksi, tietoturvalliseksi yritysverkoksi, jolloin lähiverkon palvelut ovat käytettävissä kaikissa toimipisteissä. Toimipisteiden lähiverkot yhdistetään joko kiinteästi tai langattomasti. Palvelun monipuoliset lisä- ja liitännäispalvelut mahdollistavat vaativimmatkin asiakasverkkototeutukset.

DNA Yritysinternet tuo monipuolisia toteutusvaihtoehtoja pienemmistä toimipisteistä satojen työntekijöiden internet-yhteyksien hoitamiseen ja suuriin konesaliyhteyksiin. Palvelu on täydennettävissä useilla eri DNA:n palveluilla kuten puhe-, tietoturva-, palvelinkeskus, etätyö- ja toimistoviestintäratkaisuilla.

Turun alueella kuituyhteydet ovat saatavissa laajalti ja mobiiliverkon kuuluvuus on kattava. Me DNA:lla autamme mielellämme sopivan vaihtoehdon valinnassa.

 

 

Kaipaatko lisätietoa?

Turun alueen yritysmyyntipäällikkömme ovat aina valmiina auttamaan, kun jokin verkkoasia askarruttaa.  Ota rohkeasti yhteyttä - varmistetaan yhdessä, että yrityksesi verkko vastaa tämän päivän tarpeita.