Verkon uusi muoto on Turussa

Työ muuttaa muotoaan. Haasteet muuttavat muotoaan. Mutta niin myös ratkaisut. Kuten yritysverkko, joka on nyt ottanut uuden selkeämmän ja muokattavan muodon.

Kaikki verkkopalvelut yrityksesi tarpeisiin

Turussa toimii yrityksiä laidasta laitaan: merenkulkuklusteri vetää alueelle alihankintateollisuutta, korkeakouluista sikiää startup-yrityksiä ja eri toimijoiden välillä on laaja yhteistyöverkosto. Eri aloilla toimivilla yrityksillä on myös erilaiset vaatimukset verkkoratkaisuille.

Yhteistä yrityksille on kuitenkin se, että työn digitalisoituessa liiketoiminta on yhä riippuvaisempi laadukkaasta ja tietoturvallisesta verkosta. Samaan aikaan nopeus, pilvipalvelut, liikkuva työ, IoT, ekosysteemit sekä tietoturvauhkat luovat sille täysin uudenlaisia vaatimuksia.

Siksi olemme yhdistäneet laadukkaat kiinteän ja mobiiliverkon ratkaisut, operaattoritason tietoturvan ja asiantuntevan palvelun helpoksi kokonaispalveluksi, jota muokkaamme liiketoimintasi ja ekosysteemisi tarpeiden mukaan. Näin teemme monimutkaisesta selkeämpää – ja sinun työstäsi sujuvampaa.

"Ei ole mitään keskimääräistä verkkoratkaisua, joka sopisi kaikille. Lähdemme aina liikkeelle asiakkaan tarpeista ja pyrimme rakentamaan asiakkaalle parhaiten sopivan ratkaisun."

Me autamme sinua löytämään sopivan verkkoratkaisun

Turun alueen yritysmyyntipäällikkömme ovat aina valmiina auttamaan.  Ota rohkeasti yhteyttä - varmistetaan yhdessä, että yrityksesi verkko vastaa tämän päivän tarpeita.

Tutustu verkkopalveluihimme

Yritysverkko

DNA Yritysverkko yhdistää maantieteellisesti erillään olevat lähiverkot suljetuksi, tietoturvalliseksi yritysverkoksi, jolloin verkon palvelut ovat käytettävissä kaikissa toimipisteissä. Toimipisteet yhdistetään joko kiinteästi tai langattomasti. Monipuoliset lisä- ja liitännäispalvelut mahdollistavat vaativimmatkin asiakasverkkototeutukset. Yritysverkko voidaan yhdistää DNA Pilvikytkennällä suoraan julkisiin ja yksityisiin pilvipalveluihin sekä liittää DNA Yrityskaistapalvelulla liikkuvien työntekijöiden mobiiliyhteyksiin.

Internetyhteydet

DNA Yritysinternet tuo monipuolisia toteutusvaihtoehtoja pienemmistä toimipisteistä satojen työntekijöiden internet-yhteyksien hoitamiseen sekä suuriin konesaliyhteyksiin. Palvelu on täydennettävissä useilla eri DNA:n palveluilla kuten puhe-, tietoturva-, palvelinkeskus, etätyö- ja toimistoviestintäratkaisuilla.

DNA Yrityslaajakaista on kustannustehokas internet-palvelu, joka sopii sekä toimiston perusliittymäksi että työntekijöiden etäkäyttöön. Liittymä ja verkkopääte sekä tarvittavat asennukset ja huollot kuuluvat palveluun.

Turun alueella kuituyhteydet ovat saatavissa laajalti ja mobiiliverkon kuuluvuus on kattava.

Tietoturva

Varmista liiketoiminnan jatkuvuus kattavilla tietoturvapalveluilla. Meiltä saat ratkaisut verkon ja sen palveluiden tietoturvalliseen käyttöön valmiina palveluna. Yritysinternetin ja Yritysverkon vikasietoisuutta voimme parantaa varayhteyksillä ja kahdennuksilla. Näihin palveluihin on liitettävissä myös tarvittava palvelutaso (SLA) jatkuvuuden varmistamiseksi. 

Me DNA:lla autamme mielellämme sopivan vaihtoehdon valinnassa.

Lue lisää verkkopalveluistamme

 

 

 

Lataa maksuton verkko-opas ja opi lisää

Matkaopas yritysverkkojen tulevaisuuteen - viisi teemaa, joihin kannattaa perehtyä juuri nyt

Verkon uusi muoto - Matkaopas yritysverkkojen tulevaisuuteen

Miten 5G ja tietoturvan uudet vaatimukset vaikuttavat verkkoon?