M2M Yritysliittymät

M2M - tehokas ratkaisu laitteiden etähallintaan ja valvontaan

M2M eli Machine to Machine tarkoittaa koneiden ja laitteiden välistä tietoliikennettä. Kun laite kytketään verkkoon, sitä voidaan seurata, hallita tai paikantaa etänä, mikä mahdollistaa monien prosessien automatisoinnin ja toiminnan tehostamisen. Datan automaattisen keräämisen, välittämisen ja analysoinnin ansiosta yrityksesi voi saavuttaa kustannussäästöjä tai jopa luoda uudenlaista liiketoimintaa. 

DNA M2M -liittymät on tarkoitettu teollisten laitteiden, koneiden ja eri järjestelmien väliseen tiedonsiirtoon. Palvelu tarjotaan 2G-, 3G- ja 4G-verkossa. Liittymällä voidaan käyttää myös sovelluksia, jotka avaavat itse yhteyden palvelimeen asiakkaan määrittelemien staattisten tai dynaamisten IP-osoitteiden kautta.

Kiinnostuitko?
Jätä yhteydenottopyyntö, niin katsotaan yhdessä yrityksellesi sopiva ratkaisu!

Edut asiakkaalle

  • Palvelun kiinteä kuukausihinta tekee käytöstä huoletonta ja helpottaa budjetointia
  • Tiedonsiirron ja viestintäyhteyksien tehokas käyttö myös mobiilisti
  • Kiinteät kuukausihintaiset internet-kustannukset tekevät mobiilidatapalvelujen käytöstä helposti budjetoitavan
  • Palveluun voidaan liittää yrityskohtainen APN eli DNA Yrityskaista

DNA:n yritysasiakkaana liittymien tilaaminen käy helposti Käyttäjäpalvelut -verkkoportaalissa, jonka kautta on mahdollista myös seurata liittymäsaldojen trendiä sekä muokata liittymien datapaketteja. Palvelussa voit katsoa liittymäkohtaista raportointia, tehdä roaming-datalle saldorajoja sekä asettaa liittymiä väliaikaiseen sulkuun.

Huomioita DNA M2M -palvelun käyttäjälle

  • DNA M2M -liittymän teoreettinen maksiminopeus 3G-verkossa on 2Mbit/s. Todelliseen datanopeuteen vaikuttaa liittymän sijainti suhteessa tukiasemaan, käyttöpaikan rakennusmateriaali (jos sisätiloissa) sekä palvelevan tukiaseman yhtäaikainen käyttäjämäärä.
  • Palvelun käyttäjän päätelaitteessa on oltava mahdollisuus pakettikytkentäiseen tiedonsiirtoon ja valmius tallentaa päätelaitteen muistiin liikennöintiin tarvittavat yhteysasetukset.

Kiinnostuitko?

Soita yritysmyyntipalveluun (avoinna arkisin klo 8-17) tai jätä yhteydenottopyyntö

0800 30 20 30