Teollinen internet - IoT

Teollinen internet, esineiden internet tai Internet of Things tarkoittaa uudentyyppisten laitteiden ja koneiden liittämistä olemassa olevaan verkkoon. Verkkoyhteyden avulla laitteita voidaan ohjata etänä tai laitteen tuottamaa dataa voidaan analysoida reaaliaikaisesti. Tiedon pohjalta voidaan esimerkiksi ennakoida laitteen tai koneen huoltoajankohtia. Eri lähteistä tulevaa datavirtaa voidaan prosessoida helposti luettavaan muotoon, jonka pohjalta voidaan tuottaa tunnuslukuja sekä tilannekatsauksia yrityksen liiketoiminnasta.

DNA:n Teollisen Internetin konsepti koostuu DNA:n verkkotuotteista, joista asiakas voi valita sopivat komponentit tukemaan omaa liiketoimintaansa. Tyypillisimmin se sisältää:

• M2M-liittymiä
• Yrityskohtaisen yhteysosoitteen (APN)
• Yritysverkon
• Palvelimen/palvelimia

Näiden verkkokomponenttien lisäksi DNA:lla on mahdollisuus tarjota datan analysointipalvelua DNA:n kumppaneiden kautta. Palvelussa M2M-liittymien kautta välitettävä tieto analysoidaan ja esitetään helposti ymmärrettävässä muodossa ja sen tiedon pohjalta voidaan tehdä liiketoimintaa tehostavia päätöksiä. DNA suunnittelee aina asiakkaan kanssa yhdessä analytiikkapalvelun sisällön ja esittää siitä tarjouksen asiakkaalle kumppanin kanssa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä yrityksellesi sopiva ratkaisu!

Kiinnostuitko?

Soita yritysmyyntipalveluun (avoinna arkisin klo 8-17) tai jätä yhteydenottopyyntö

0800 30 20 30