Tampere on nyt paljon nopeampi kuin ennen

DNA tarjoaa ehtaa tamperelaista kuitua

Meillä on sinulle hyviä uutisia! Tampereelta löytyy DNA:n nopea kuituverkko, joka on entisestään vahvistunut ostettuamme ICT Elmon valokuitupohjaisen verkkoinfrastruktuurin. Kuituverkko ulottuu Tampereen, Ylöjärven, Nokian ja Pirkkalan liikekeskuksissa ja toimistorakennuksissa sijaitseviin yrityksiin.

Noin 1700 kilometrin mittainen valokuituverkko mahdollistaa yhä nopeammat kiinteän  ja matkaviestinverkon palvelut noin 25 000 yritykselle Tampereen seudulla. Oma, laadukas valokuituverkko kiihdyttää myös 5G-verkkojen käyttöönottoa alueella. Nopea ja toimintavarma valokuitupohjainen verkko on yrityksille yhä tärkeämpi, koska palveluita siirtyy pilveen ja niiden käytettävyys vaatii luotettavan tiedonsiirtoyhteyden. Valokuitu tulee apuun siinä vaiheessa, kun entiset yhteydet ovat riittämättömiä.

"Olemme nyt erittäin vahva toimija Pirkanmaalla ja pystymme heti tarjoamaan yrityksille kaikki operaattoripalvelut ja viestintäratkaisut."
Mikko Kannisto, DNA:n siirtoverkoista vastaava johtaja

Verkkopalvelut yrityksesi tarpeisiin

DNA Yritysverkko yhdistää maantieteellisesti erillään olevat lähiverkot suljetuksi, tietoturvalliseksi yritysverkoksi, jolloin lähiverkon palvelut ovat käytettävissä kaikissa toimipisteissä. Toimipisteiden lähiverkot yhdistetään joko kiinteästi tai langattomasti. Palvelun monipuoliset lisä- ja liitännäispalvelut mahdollistavat vaativimmatkin asiakasverkkototeutukset.

DNA Yritysinternet tuo monipuolisia toteutusvaihtoehtoja pienemmistä toimipisteistä satojen työntekijöiden internet-yhteyksien hoitamiseen ja suuriin konesaliyhteyksiin. Palvelu on täydennettävissä useilla eri DNA:n palveluilla kuten puhe-, tietoturva-, palvelinkeskus, etätyö- ja toimistoviestintäratkaisuilla - mukautamme palvelun yrityksesi tarpeisiin sopivaksi!

Tampereen seudulla kuituyhteydet ovat saatavissa laajalti ja mobiiliverkon kuuluvuus on kattava. Me DNA:lla autamme mielellämme sopivan vaihtoehdon valinnassa.

 

 

Olisiko aika päivittää yrityksesi yhteydet seuraavalle tasolle?

Tampereen seudun yritysmyyntipäällikkömme ovat aina valmiina auttamaan, kun jokin verkkoasia askarruttaa. Ota rohkeasti yhteyttä – varmistetaan yhdessä, että yrityksesi verkko vastaa tämän päivän tarpeita!

   

Juha Kaikkonen

044 700 6734
juha.kaikkonen@dna.fi

   

Timo Koistinen

044 044 4020
timo.koistinen@dna.fi

   

Mikko Heinonen

044 044 3700
mikko.heinonen@dna.fi