Tampere on nyt paljon nopeampi kuin ennen. Tutustu mobiilin moniin mahdollisuuksiin.

DNA tuo nopeuden yrityksesi ulottuville Tampereella

Älä suotta aikaile! Valitse DNA:n verkko ja pidä yrityksesi yhteydessä maailmaan kellon ympäri.

Nopeat yhteydet mutkattomasti aina yrityksesi koosta riippumatta!

Nopea verkko vauhdittaa nykyaikaista työtä Tampereella

DNA:n tietoliikenneverkot tekevät yrityksesi arjesta mutkatonta ja nopeaa. Täysin varmennettu, 37 000 kilometrin kuituverkko takaa toimivat yhteydet ja työnteon sujuvuuden. 

DNA:n verkko on yksi keskeinen menestyksen mahdollistaja toimialasta riippumatta. Olemme yhdistäneet laadukkaat kiinteän ja mobiiliverkon ratkaisut, tietoturvan sekä asiantuntijapalvelut mutkattomaksi kokonaisuudeksi. Näin teemme sinun työstäsi sujuvampaa nyt ja tulevaisuudessa.

Pilvipalvelut ovat tänä päivänä erittäin merkittävä osa yritysten arkea ja katkeamattomat yhteydet ovat siksi kriittisen tärkeitä.

Juha Kaikkonen, DNA:n yritysmyyntipäällikkö, Tampere

Tutustu verkkopalveluihimme

Yritysinternet

Joustava DNA Yritysinternet mukautuu yrityksesi tarpeisiin sopivaksi. Sillä hoidat niin pienen toimipisteen tietoliikennetarpeet kuin satojen käyttäjien internet-yhteydet tai jopa järeät konesaliyhteydet.

Palvelu voidaan toteuttaa kiinteillä IP-osoitteilla kuitu- tai kuparitekniikoilla tai mobiiliverkon langattomilla 5G- tai 4G-tekniikoilla. Nopeudet yltävät jopa kymmenen gigabitin sekuntivauhtiin.

Yrityslaajakaista

DNA Yrityslaajakaista sopii yrityksesi toimiston perusliittymäksi ja työntekijöiden etäkäyttöön. Kustannustehokas liittymä sisältää tarvittavat asennukset ja huollot. Palvelu on saatavilla koko Suomessa usealla vaihtoehtoisella nopeudella ja verkkotekniikalla riippuen yrityksesi sijainnista ja tarpeista.

Nopeudet yltävät aina gigabittiin asti. Palvelu voidaan toteuttaa niin kiinteässä verkossa kuin langattomassa 5G-mobiiliverkossa.

Tietoturvapalvelut

Yrityksesi ei kannata käyttää omia voimavaroja palomuurin ylläpitoon. Kun sen sijaan hankit palomuurin DNA:n asiantuntijoiden ylläpitämänä palveluna, suojaat yrityksesi hyökkäyksiltä kustannustehokkaasti.

Palomuurin ylläpito vaatii rutiinia ja aina ajantasaista osaamista, koska uhkatilanne elää alati samalla, kun liiketoiminta kehittyy. Vaivattomin ja turvallisin tapa hallita palomuuria on hankkia se ylläpidettynä palveluna.

Me autamme sinua löytämään sopivan verkkoratkaisun

Tampereen alueen yritysmyyntipäällikkömme ovat aina valmiina auttamaan. Ota rohkeasti yhteyttä - varmistetaan yhdessä, että yrityksesi verkko vastaa tämän päivän tarpeita.

   

Mikko Heinonen
044 044 3700
mikko.heinonen@dna.fi

   

Juha Kaikkonen
044 700 6734
juha.kaikkonen@dna.fi

   

Timo Koistinen
044 044 4020
timo.koistinen@dna.fi

Lataa maksuton verkko-opas ja opi lisää

Yritysverkko menestyvän liiketoiminnan veturina – kotimaassa ja kansainvälisesti

Liiketoiminnan ja työelämän uudet vaatimukset, pilvipalvelujen yleistyminen ja uudet verkkoteknologiat vaativat yritysverkon mukautumista.

Tutustu referenssiin

Keikkoja ja katkeamattomia livestriimejä suoraan kotisohville

”DNA on toimittanut meille kuitua jo 20 vuotta tehdasrakennuksen valmistumisesta lähtien. Saimme myös mobiililiittymät heti kättelyssä, kun DNA aloitti. Samaten mobiilivaihde otettiin heti, kun palvelu tuli.”

Lue lisää

Artikkeli
9/2021 DNA Yrityksille

Huippunopeat yhteydet ja laadukas tietoturva kerralla kuntoon - DNA:n tietoliikennepalvelut mukautuvat yrityksen tarpeisiin 

Artikkeli
9/2021 DNA Yrityksille

Kuituyhteyksistä hyötyvät niin softatalot kuin konepajateollisuus 

Artikkeli
8/2023 DNA Yrityksille

Onko yritysverkollesi paras vaihtoehto SD-WAN vai MPLS? Vai molemmat? 

Artikkeli
7/2021 DNA Yrityksille

Wi-Fi 6 pähkinänkuoressa – kolme poimintaa uudesta standardista