Netin uusi muoto on Tampereella

Työ muuttaa muotoaan. Haasteet muuttavat muotoaan. Mutta niin myös ratkaisut. Kuten netti, joka on nyt ottanut uuden liikkuvan ja nopean muodon.

Mobiiliverkon monet mahdollisuudet

Tampereen seudun 4G-verkon päivitystyöt ovat valmistuneet ja tiedonsiirtonopeudet ovat nousseet jopa kaksinkertaisiksi. Mobiiliverkko on myös päivitetty 5G-käyttövalmiuteen. Päivitetty 4G-verkko ja 5G-valmius mahdollistavat nopeammat tiedonsiirtoyhteydet lyhyemmällä viiveellä, mikä tuo yrityksille entistä laadukkaammat ja monipuolisemmat datapalvelut. Langattomat verkkoratkaisut sopivat kaiken kokoisille yrityksille - sekä liikkuvaan työhön että kiinteisiin toimipisteisiin.

"Asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä mobiiliverkon toimivuuteen ja kustannustehokkuuteen, etenkin kun ovat huomanneet maksavansa enää murto-osan siitä mitä maksoivat ennen."
DNA:n Tampereen seudun myyntipäällikkö Timo Koistinen.

DNA Langaton Yritysinternet

DNA:n Langaton Yritysinternet on erittäin kustannustehokas ja nopea vaihtoehto kiinteälle yhteydelle. Langattoman yritysverkon käyttöönotto on kiinteää vaihtoehtoa nopeampi ja edullisempi, koska esimerkiksi kaivuutöitä ei tarvita. Nopeus vastaa tänä päivänä kiinteää verkkoa ja 5G-kehityksen myötä langaton verkko kehittyy entistä nopeammaksi. Langatonta yritysverkkoa voi hyödyntää toimiston pysyvänä nettiyhteytenä, varayhteytenä kiinteän verkon ohella tai satunnaisiin tarpeisiin, kuten messuilla tai rakennustyömailla.

Lue lisää DNA:n langattomasta Yritysinternetistä, lisäpalveluista sekä muista yritysdatatuotteista.

 

Kaipaatko lisätietoa?

Jätä yhteydenottopyyntö tai ota yhteyttä suoraan Tampereen seudun myyntipäällikköihimme Juha Kaikkoseen tai Timo Koistiseen. Yhdessä voitte katsoa yrityksellenne sopivan ratkaisun.