Netin uusi muoto on Tampereella

Työ muuttaa muotoaan. Haasteet muuttavat muotoaan. Mutta niin myös ratkaisut. Kuten netti, joka on nyt ottanut uuden liikkuvan ja nopean muodon.

DNA tarjoaa ehtaa tamperelaista kuitua

DNA on ostanut ICT Elmo Oy:n käyttämän laajan valokuitupohjaisen verkkoinfrastruktuurin. Valokuituverkko nopeuttaa myös 5G:n tuloa ja mahdollistaa yhä laadukkaammat ja nopeammat kiinteän- ja matkaviestinverkon yhteydet noin 25 000 yritykselle Tampereen seudulla. Nopea ja toimintavarma valokuitupohjainen verkkoinfrastruktuuri on yrityksille yhä tärkeämpi, koska palveluita siirtyy pilvipalveluihin ja niiden käytettävyys vaatii luotettavan tiedonsiirtoyhteyden. Valokuitu tulee apuun siinä vaiheessa, kun entiset yhteydet ovat riittämättömiä.

"Olemme nyt erittäin vahva toimija Pirkanmaalla ja pystymme heti tarjoamaan yrityksille kaikki operaattoripalvelut ja viestintäratkaisut. Oma, laadukas valokuituverkko kiihdyttää myös 5G-verkkojen käyttöönottoa alueella"
DNA:n siirtoverkoista vastaava johtaja Mikko Kannisto.

DNA Yritysverkko ja DNA Yritysinternet

DNA Yritysverkko yhdistää maantieteellisesti erillään olevat lähiverkot suljetuksi, tietoturvalliseksi yritysverkoksi, jolloin lähiverkon palvelut ovat käytettävissä
kaikissa toimipisteissä. Toimipisteiden lähiverkot yhdistetään joko kiinteästi tai langattomasti. Palvelun monipuoliset lisä- ja liitännäispalvelut mahdollistavat vaativimmatkin asiakasverkkototeutukset.
DNA Yritysinternet tuo monipuolisia toteutusvaihtoehtoja pienemmistä toimipisteistä satojen työntekijöiden internet-yhteyksien hoitamiseen ja suuriin konesaliyhteyksiin. Palvelu on täydennettävissä useilla eri DNA:n palveluilla kuten puhe-, tietoturva-, palvelinkeskus, etätyö- ja toimistoviestintäratkaisuilla - mukautamme palvelun yrityksesi tarpeisiin sopivaksi!

 

Kaipaatko lisätietoa?

Ota yhteyttä myyntipalveluumme. Yhdessä voitte katsoa yrityksellenne sopivan ratkaisun.

Myyntipalvelu palvelee arkisin 08-16: