Tampere on nyt paljon nopeampi kuin ennen. Tutustu mobiilin moniin mahdollisuuksiin.

Tampere on nyt paljon nopeampi kuin ennen

Tampereen seudun mobiiliverkkoa on päivitetty ahkerasti. Samalla tiedonsiirtonopeudet ovat kasvaneet jopa kaksinkertaisiksi ja 5G-alueella jopa kymmenkertaisiksi. Ei paha, jos pyörität bisnestä Tampereen alueella. 

Ota hyöty irti nopeammista yhteyksistä!

Mobiiliverkko tuo vauhtia liikkuvaan työhön

Päivitetty mobiiliverkkomme mahdollistaa nopeammat yhteydet merkittävästi lyhyemmällä viiveellä ja tuo pirkanmaalaisten yritysten käyttöön entistä laadukkaammat ja monipuolisemmat datapalvelut. 

DNA:n entistä nopeampi 4G-verkko yhdistyy saumattomasti tulevaisuuden nopeudet mahdollistavaan 5G-verkkoon. Tampereen ydinkeskustassa 5G-verkko on ollut käytössä tammikuusta 2020 alkaen ja verkko laajenee edelleen ripeään tahtiin. Alkuvuoden aikana 5G-nopeuksista päästään nauttimaan myös Pirkkalassa, Nokialla, Lempäälässä ja Ylöjärvellä. Samalla myös 4G-verkon päivitykset jatkuvat.

5G tuo mobiiliverkkoihin ennennäkemätöntä suorituskykyä ja tehokkuutta. Lue lisää 5G:n mahdollisuuksista yrityksille.

"Asiakkaamme ovat olleet todella tyytyväisiä mobiiliverkon toimivuuteen. Kiinnostus kasvaa myös 5G-verkkoja kohtaan, sillä niiden avulla saadaan jatkossa hyvät yhteydet hieman syrjempäänkin tai vaikkapa liikkuvaa työtä tekevälle."
Mikko Heinonen, DNA:n yritysmyyntipäällikkö, Tampere

Varmista työn sujuvuus liikkeellä ja kotitoimistolla

DNA Business Rajaton 4G ja 5G-puhelinliittymillä surffaat rajattomasti. Nopeilla yhteyksillä työnteko ei jää vauhdista kiinni. 

Tehokkaalla 4G- ja 5G-mobiililaajakaistalla työskentelet sujuvasti missä vain. Nopeilla datayhteyksillä vauhti ei hyydy suurten tiedostojen lataamisessa tai raskaiden sovellusten käytössä. Voit myös jakaa netin vaivatta usealle laitteelle.

Turvallisella VPN-etäyhteydellä vain valikoidut käyttäjät pääsevät käsiksi yrityksen sisäverkkoon, jolloin luottamukselliset asiat pysyvät luottamuksellisina.

Mobiiliverkon kuuluvuus on Tampereella kattava. 5G-liittymät käyttävät saumattomasti myös 4G-verkkoa, voit siis huoletta käyttää 5G-liittymää myös 5G-peiton ulkopuolella.  

 

 

 

 

Kysy lisää 4G:n ja 5G:n mahdollisuuksista yrityksellesi!

Mobiilipalvelut on nopea ottaa käyttöön ja ne soveltuvat loistavasti myös varayhteydeksi kiinteän verkon ohelle. Me DNA:lla autamme mielellämme sopivan vaihtoehdon valinnassa. Tampereen seudulla sinua palvelevat yritysmyyntipäällikkömme Mikko Heinonen, Juha Kaikkonen ja Timo Koistinen. Ota rohkeasti yhteyttä – varmistetaan yhdessä, että yrityksesi palvelut vastaavat tämän päivän tarpeita!

Opi lisää 5G:stä!

E-kirja: kaikki mitä yrityspäättäjän pitää tietää 5G:stä

Kaikki mitä yrityspäättäjän pitää tietää 5G:stä

Mitä 5G tuo tullessaan ja miksi sillä on niin iso merkitys yrityksille? Lataa nyt maksuton e-kirja ja lue lisää uudesta mobiiliteknologiasta yritysten näkökulmasta.