Mobiilin uusi muoto on pääkaupunkiseudulla

Mobiilin uusi muoto on Pääkaupunki-
seudulla

Pääkaupunkiseudun mobiiliverkko kehittyy kiihtyvää vauhtia. Se tarkoittaa uuden, jopa 10 kertaa nopeamman 5G-verkkomme nopeaa laajenemista, mutta myös 4G-yhteyksien nopeutumista. 

Ota kaikki irti nopeammista yhteyksistä ja tee työarjesta mutkattomampaa paikasta riippumatta!

Nopea mobiiliverkko tuo vauhtia nykyaikaiseen työhön

DNA:n entistä nopeampi 4G-verkko yhdistyy saumattomasti seuraavan sukupolven 5G-verkkoon, jota laajennamme paraikaa merkittävästi koko pääkaupunkiseudulla. Myös 4G-käyttäjät pääsevät nauttimaan kasvavista nopeuksista ja kapasiteetista, sillä alueen 4G-verkkoa kehitetään jatkuvasti. 

Kehittyvä mobiiliverkko tuo alueen yrityksille käyttöön entistä laadukkaammat ja monipuolisemmat datapalvelut. Jatkuvalla 5G- ja 4G-verkkojen kehityksellä pyrimme varmistamaan yhteyksien toimivuuden myös poikkeustilanteessa.

Olemme suunnitelleet mobiilipalvelumme nykyaikaisten yritysten tarpeisiin. Ne sopivat kaiken kokoisille yrityksille - liikkuvaan työhön, kotitoimistolle, kiinteisiin toimipisteisiin ja varayhteydeksi kiinteän verkon ohelle. Hyödynnä nopean mobiiliverkon mahdollisuudet ja tee yrityksesi arjesta mutkattomampaa! 

5G tuo mobiiliverkkoihin ennennäkemätöntä suorituskykyä ja minimaalisen viiveen. Lue lisää 5G:n mahdollisuuksista yrityksille.

Lataa maksuton e-kirja

Varmista työn sujuvuus liikkeellä ja kotitoimistolla

DNA Business Rajaton 4G ja 5G-puhelinliittymillä surffaat rajattomasti. Nopeilla yhteyksillä työnteko ei jää vauhdista kiinni. 

Tehokkaalla 4G- ja 5G-mobiililaajakaistalla työskentelet sujuvasti missä vain. Nopeilla datayhteyksillä vauhti ei hyydy suurten tiedostojen lataamisessa tai raskaiden sovellusten käytössä. Voit myös jakaa netin vaivatta usealle laitteelle.

Turvallisella VPN-etäyhteydellä vain valikoidut käyttäjät pääsevät käsiksi yrityksen sisäverkkoon, jolloin luottamukselliset asiat pysyvät luottamuksellisina.

Mobiiliverkon kuuluvuus on Pääkaupunkiseudulla kattava. 5G-liittymät käyttävät saumattomasti myös 4G-verkkoa, voit siis huoletta käyttää 5G-liittymää myös 5G-peiton ulkopuolella.  

 

 

 

 

Kysy lisää mobiilidatan mahdollisuuksista!

Pääkaupunkiseudun yritysmyyntipäällikkömme ovat aina valmiina auttamaan. Ota rohkeasti yhteyttä - varmistetaan yhdessä, että yrityksesi mobiiliratkaisut vastaavat tämän päivän tarpeita. 

Opi lisää 5G:n mahdollisuuksista

E-kirja: kaikki mitä yrityspäättäjän pitää tietää 5G:stä

Kaikki mitä yrityspäättäjän pitää tietää 5G:stä

Mitä 5G tuo tullessaan ja miksi sillä on niin iso merkitys yrityksille? Lataa nyt maksuton e-kirja ja lue lisää uudesta mobiiliteknologiasta yritysten näkökulmasta.