Mobiilin uusi muoto on pääkaupunkiseudulla

DNA tuo nopeuden yrityksesi ulottuville pääkaupunkiseudulla

Älä suotta aikaile! Valitse DNA:n verkko ja pidä yrityksesi  yhteydessä maailmaan kellon ympäri.

Nopeat yhteydet mutkattomasti aina yrityksesi koosta riippumatta!

Nopea verkko vauhdittaa nykyaikaista työtä pääkaupunkiseudulla

DNA:n tietoliikenneverkot tekevät yrityksesi arjesta mutkatonta ja nopeaa. Täysin varmennettu, 37 000 kilometrin kuituverkko takaa toimivat yhteydet ja työnteon sujuvuuden.

DNA:n verkko on yksi keskeinen menestyksen mahdollistaja toimialasta riippumatta. Olemme yhdistäneet laadukkaat kiinteän ja mobiiliverkon ratkaisut, tietoturvan sekä asiantuntijapalvelut mutkattomaksi kokonaisuudeksi. Näin teemme sinun työstäsi sujuvampaa nyt ja tulevaisuudessa.

Kuitu on toimintavarma, viive on äärettömän lyhyt ja kuidun kapasiteetti on taattu. Jos asiakas hankkii meiltä sadan megan kuituyhteyden, niin sata megaa hän myös saa.

Tommi Takala, DNA:n myyntijohtaja, Pääkaupunkiseutu

Tutustu verkkopalveluihimme

Yritysinternet

Joustava DNA Yritysinternet mukautuu yrityksesi tarpeisiin sopivaksi. Sillä hoidat niin pienen toimipisteen tietoliikennetarpeet kuin satojen käyttäjien internet-yhteydet tai jopa järeät konesaliyhteydet.

Palvelu voidaan toteuttaa kiinteillä IP-osoitteilla kuitu- tai kuparitekniikoilla tai mobiiliverkon langattomilla 5G- tai 4G-tekniikoilla. Nopeudet yltävät jopa kymmenen gigabitin sekuntivauhtiin.

Yrityslaajakaista

DNA Yrityslaajakaista sopii yrityksesi toimiston perusliittymäksi ja työntekijöiden etäkäyttöön. Kustannustehokas liittymä sisältää tarvittavat asennukset ja huollot. Palvelu on saatavilla koko Suomessa usealla vaihtoehtoisella nopeudella ja verkkotekniikalla riippuen yrityksesi sijainnista ja tarpeista.

Nopeudet yltävät aina gigabittiin asti. Palvelu voidaan toteuttaa niin kiinteässä verkossa kuin langattomassa 5G-mobiiliverkossa.

Tietoturvapalvelut ja palomuuri

Tietoturvan ylläpito vaatii rutiinia ja aina ajantasaista osaamista, koska uhkatilanne elää alati samalla, kun liiketoiminta kehittyy. Vaivattomin ja turvallisin tapa hallita palomuuria on hankkia se ylläpidettynä palveluna.

Yrityksesi ei kannata käyttää omia voimavaroja palomuurin ylläpitoon. Kun sen sijaan hankit palomuurin DNA:n asiantuntijoiden ylläpitämänä palveluna, suojaat yrityksesi hyökkäyksiltä kustannustehokkaasti.

Me autamme sinua löytämään sopivan verkkoratkaisun

Pääkaupunkiseudun yritysmyyntipäällikkömme ovat aina valmiina auttamaan. Ota rohkeasti yhteyttä - varmistetaan yhdessä, että yrityksesi verkko vastaa tämän päivän tarpeita.

Lataa maksuton verkko-opas ja opi lisää

Yritysverkko menestyvän liiketoiminnan veturina – kotimaassa ja kansainvälisesti

Liiketoiminnan ja työelämän uudet vaatimukset, pilvipalvelujen yleistyminen ja uudet verkkoteknologiat vaativat yritysverkon mukautumista.

Tutustu referenssiin

Perinteistä panttaustoimintaa modernein yhteyksin

Perinteistä panttaustoimintaa modernein yhteyksin

Helsingin Pantti otti käyttöön DNA Yritysverkon, joka yhdistää 12 toimipistettä tietoturvallisesti toisiinsa.

Lue lisää

Artikkeli
9/2021 DNA Yrityksille

Pääkaupunkiseudun yrityksille kelpaa kuitu - 100 megaa on tyypillinen toive

Artikkeli
9/2021 DNA Yrityksille

Huippunopeat yhteydet ja laadukas tietoturva kerralla kuntoon - DNA:n tietoliikennepalvelut mukautuvat yrityksen tarpeisiin 

Artikkeli
”Kaivurin kauhan viuhuessa koordinaatit päivittyvät reaaliajassa dataverkon yli. Kun valtava määrä aineistoa liikkuu langattomasti ja reaaliaikaisesti, täytyy verkon toimia luotettavasti”, kuvailee Destian Pasi Nurminen vauhtia ja tarkkuutta. Kuva: Pasi Salminen
8/2021 DNA Yrityksille

Kadut ja tunnelit rakennetaan digikaksosten ja tehokkaan verkon voimin: “Kaivurin kauha löytää sentilleen oikean paikan ilman maastomerkintöjä”

Artikkeli
8/2023 DNA Yrityksille

Onko yritysverkollesi paras vaihtoehto SD-WAN vai MPLS? Vai molemmat?