Esineiden Internet (IoT)

M2M-liittymät

M2M eli Machine to Machine tarkoittaa koneiden ja laitteiden välistä tietoliikennettä. Kun laite kytketään verkkoon, sitä voidaan seurata, hallita tai paikantaa etänä, mikä mahdollistaa monien prosessien automatisoinnin ja toiminnan tehostamisen. Datan automaattisen keräämisen, välittämisen ja analysoinnin ansiosta yrityksesi voi saavuttaa kustannussäästöjä tai jopa luoda uudenlaista liiketoimintaa.

DNA M2M -liittymät on tarkoitettu teollisten laitteiden, koneiden ja eri järjestelmien väliseen tiedonsiirtoon. Palvelu tarjotaan 2G-, 3G- ja 4G-verkossa. Liittymällä voidaan käyttää myös sovelluksia, jotka avaavat itse yhteyden palvelimeen asiakkaan määrittelemien staattisten tai dynaamisten IP-osoitteiden kautta.

Ominaisuudet:

  • Kiinteät kuukausihintaiset internet-kustannukset
  • Tiedonsiirron ja viestintäyhteyksien tehokas käyttö myös mobiilisti
  • Palveluun voidaan liittää yrityskohtainen APN eli DNA Yrityskaista
  • DNA:n yritysasiakkaana liittymien tilaaminen käy helposti Käyttäjäpalvelut -verkkoportaalissa, jonka kautta on mahdollista myös seurata liittymäsaldojen trendiä sekä muokata liittymien datapaketteja. Palvelussa voit katsoa liittymäkohtaista raportointia, tehdä roaming-datalle saldorajoja sekä asettaa liittymiä väliaikaiseen sulkuun.

Porttirajoitukset

Onko sinulla kysyttävää IoT-ratkaisuista? Ota yhteyttä iotconnectivity@dna.fi