5G-liittymät yrityksille nyt myynnissä

DNA 5G-liittymät yrityksille nyt myynnissä!

5G-nopeudet ovat käytössä jo monissa kaupungeissa ja verkko kehittyy edelleen ripeään tahtiin. 

Tutustu tarjolla oleviin uuden nopeusluokan 5G-liittymiin ja katso millä alueilla 5G-verkko toimii jo nyt.

 

 

DNA:n 5G-verkko laajenee merkittävästi tänä vuonna  

DNA:n 5G-palvelut ovat tällä hetkellä tarjolla mm. Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Sipoossa, Tampereella, Turussa, Raisiossa, Ruskolla, Liedossa ja Hyvinkäällä. Alkuvuoden aikana DNA:n 5G-verkko tulee olemaan käytössä yli 20 paikkakunnalla.
 

Lue lisää ja katso kartat

Miten yritykset hyötyvät 5G:stä?

Nopeat 5G-liittymät ja -toimipisteyhteydet sujuvoittavat yrityskäyttäjien arkea jo lähitulevaisuudessa. 5G tuo mobiiliverkkoihin ennennäkemätöntä suorituskykyä ja tehokkuutta: useiden gigabittien huippunopeudet, äärimmäisen lyhyen viiveen, massiivisen kapasiteetin ja entistä yhtenäisemmän käyttäjäkokemuksen. Toimialasta riippumatta 5G-teknologia tarjoaa yrityksille monipuolisia uusia mahdollisuuksia. Lue lisää 5G:n mahdollisuuksista yrityksille.

Milloin 5G tulee?

Osittain 5G on jo täällä, se ei kuitenkaan tule kertarysäyksellä. Kaupallinen 5G-verkko tulee saataville vaiheittain vuodesta 2019 alkaen päätelaitetarjonnan kypsyessä. 5G:ssä Suomi etenee kärkimaiden joukossa. Ensimmäiset 5G-päätelaitteet ovat kodin laajakaistakäyttöön soveltuvia reititinlaitteita, ja vuonna 2020 markkinoille tulee jo suuri valikoima 5G-älypuhelimia. 

DNA on kehittänyt matkaviestinverkkoaan systemaattisesti kohti 5G:tä. Verkkoon on tuotu 5G-kyvykästä teknologiaa ja verkon kapasiteettia on kasvatettu kohti 5G:n vaatimuksia. 5G ei korvaa 4G:tä vielä pitkään aikaan, vaan täydentää sitä vaiheittain. 4G-netti lanseerattiin jo vuonna 2011, ja sekin nopeutuu edelleen koko ajan, kun lisää kapasiteettia otetaan käyttöön verkossa.

 

 

Oletko kiinnostunut 5G:n mahdollisuuksista yrityksellesi? Ota yhteyttä!