Lataa maksuton e-kirja: Kaikki mitä yrityspäättäjän pitää tietää 5G:stä

Kaikki mitä yrityspäättäjän pitää tietää 5G:stä

Lataa maksuton e-kirja nyt!

Miten yritykset hyötyvät 5G:stä?

Nopeat 5G-liittymät ja -toimipisteyhteydet sujuvoittavat yrityskäyttäjien arkea jo lähitulevaisuudessa. 5G tuo mobiiliverkkoihin ennennäkemätöntä suorituskykyä ja tehokkuutta: useiden gigabittien huippunopeudet, äärimmäisen lyhyen viiveen, massiivisen kapasiteetin ja entistä yhtenäisemmän käyttäjäkokemuksen. Toimialasta riippumatta 5G-teknologia tarjoaa yrityksille monipuolisia uusia mahdollisuuksia.

Mitä kaikkea 5G:stä pitää tietää?

Lataa tuhti 5G-tietopaketti yrityspäättäjälle

Kokosimme avuksesi maksuttoman e-kirjan, joka esittelee uuden mobiiliteknologian hyötyjä yritysten näkökulmasta.

Jos haluat tietää, kuinka 5G mullistaa yritysverkon, mitä uutta liiketoimintaa se mahdollistaa ja mitä tarkoittavat reunalaskenta, verkon viipalointi ja yksityiset verkot, lataa maksuton e-kirja käyttöösi nyt. 
 

Milloin 5G tulee?

Osittain 5G on jo täällä, se ei kuitenkaan tule kertarysäyksellä. Kaupallinen 5G-verkko tulee saataville vaiheittain vuodesta 2019 alkaen päätelaitetarjonnan kypsyessä. 5G:ssä Suomi etenee kärkimaiden joukossa. Ensimmäiset 5G-päätelaitteet ovat kodin laajakaistakäyttöön soveltuvia reititinlaitteita, ja vuonna 2020 markkinoille tulee jo suuri valikoima 5G-älypuhelimia. 

DNA on kehittänyt matkaviestinverkkoaan systemaattisesti kohti 5G:tä. Verkkoon on tuotu 5G-kyvykästä teknologiaa ja verkon kapasiteettia on kasvatettu kohti 5G:n vaatimuksia. 5G ei korvaa 4G:tä vielä pitkään aikaan, vaan täydentää sitä vaiheittain. 4G-netti lanseerattiin jo vuonna 2011, ja sekin nopeutuu edelleen koko ajan, kun lisää kapasiteettia otetaan käyttöön verkossa.

 

 

Oletko kiinnostunut 5G:n mahdollisuuksista yrityksellesi? Ota yhteyttä!