Blogit

Vauhdita liiketoimintaasi fiksuilla digitaalisilla ratkaisuilla – 4 hyödyllistä vinkkiä jokaiselle yritykselle

Digitaalinen transformaatio on voima, joka on mullistanut yritysliiketoimintaa sen kaikilla osa-alueilla viimeisen vuosikymmenen aikana. Se on antanut yrityksille mahdollisuuden luoda uudenlaisia tapoja kehittää asiakaskokemustaan ja luoda uusia palvelumuotoja. Toimiakseen digitaalinen transformaatio vaatii yritykseltä kokonaisvaltaista lähestymistapaa ja sitoutumista muutokseen. 

Tartu teknologian tarjoamiin mahdollisuuksiin 

Teknologisen kehityksen kiihtyvä vauhti on pakottanut useat yritykset ottamaan käyttöön digitaalisia työkaluja ja teknologioita osana omia liiketoimintaprosessejaan. Tämän digitaalisen transformaation ansiosta yritykset voivat tehostaa ja automatisoida prosessejaan, lisätä tehokkuutta, vähentää virheitä ja säästää aikaa. Näin työntekijöille jää enemmän aikaa keskittyä yrityksen kannalta tärkeämpien tehtävien hoitamiseen. Itsepalvelukanavien räjähdysmäinen lisääntyminen on yksi osoitus digitaalisesta transformaatiosta. Itsepalveluun perustuvat liiketoimintaratkaisut tuovat paitsi joustavuutta asiakkaille, myös säästöjä yrityksille. Vaikka digitaalisten ratkaisuiden avulla voidaankin automatisoida monia eri prosesseja, on tärkeää muistaa, että myös henkilökohtaiselle palvelulle on edelleen tilausta.  

Panosta työnantajakokemukseen – se näkyy myös asiakkaille 

Menestyäkseen yrityksen tulee ilahduttaa asiakkaiden lisäksi myös omia työntekijöitään. Hybridityön mahdollistaminen on yksi tapa, jolla voi tutkitusti parantaa työntekijöiden tyytyväisyyttä. Hybridityön mahdollistamiseksi yrityksen on panostettava laitehankintoihin, kuten kannettaviin tietokoneisiin ja älypuhelimiin, sekä riittävän nopeaan ja turvalliseen verkkoyhteyteen. Yksi hybridityön merkittävimmistä eduista on sen vaikutus työn tuottavuuteen ja työntekijätyytyväisyyteen. Tutkimukset ovat osoittaneet, että hybridityö voi parantaa työn tehokkuutta ja työntekijöiden hyvinvointia. Kun työntekijät ovat tyytyväisiä, yritys pystyy tarjoamaan parempaa palvelua myös asiakkailleen.

Huolehdi energiatehokkuudesta – ja säästä! 

Digitalisointi ja hybridityö ovat osa laajempaa kestävän kehityksen trendiä, joka on keskeinen osa modernia liiketoimintaa. Kestävän kehityksen junan kyytiin voi hypätä ottamalla askelia kohti energiatehokkuutta. Tehokkaampi energiankäyttö tarjoaa monia etuja, kuten säästöjä energiakustannuksissa ja kestävämpää liiketoimintaa. Se on taloudellisesti kannattavaa pienemmänkin kokoluokan yrityksille. Energiatehokkuuden parantamisesta ja sen mukanaan tuomasta pienemmästä hiilijalanjäljestä kannattaa kertoa myös ulospäin. Kun yritys näyttää käytännössä panostavansa ympäristöasioihin, se osoittaa sitoutuneensa vastuullisempaan liiketoimintaan – eivätkä vastuullisuusteot jää pelkäksi sananhelinäksi.

Turvaa yrityksesi tulevaisuus yhteistyössä ammattilaisten kanssa  

Tietoturvan merkitys yritystoiminnassa on nykypäivänä suurempi kuin koskaan. Yritysjohdon ei tarvitse itse olla tietoturvan asiantuntijoita, vaan he voivat tehdä yhteistyötä tietoturva-ammattilaisten kanssa. Yhteistyö on houkutteleva vaihtoehto monille yrityksille, sillä se mahdollistaa keskittymisen ydintoimintaan ja resurssien säästämisen, samalla kun asiantuntijakumppanit tukevat tietoturva-asioissa. Turvaamalla tulevaisuutensa ammattilaisten avustuksella yritys pystyy säilyttämään toimintavarmuutensa yhä monimutkaisemmassa tietoturvaympäristössä.  

Onko yritykselläsi hyvä kasvuvauhti päällä? Nappaa talteen vinkit ketterän kasvun ja palvelujen skaalautuvuuden tueksi. 

 

Hanki yrityksesi liittymä-, yhteys- ja laiteasiat yhdeltä luukulta. Askeleet DNA:n asiakkaaksi ovat yllättävän yksinkertaiset. Tutustu DNA:n monipuolisiin palveluihin ja ota yhteyttä jo tänään!

Avainsanat:

Digitalisaatio Muuttuva työ Työkulttuuri Teknologia Tietoturva Liikkuva työ Etätyö

Lue lisää uudesta työstä

Artikkeli
7/2024 DNA Yrityksille

5G laajenee vauhdilla, ja siitä hyötyvät niin yritykset kuin kotitaloudet – ”Kun työt tehdään pilvessä, on yhteyden nopeudella todella väliä”

Artikkeli
7/2024 DNA Yrityksille

Älä anna stressin ottaa ohjaksia – hyvinvointilääkärin vinkit työn ja vapaa-ajan tasapainoon

Artikkeli
7/2024 DNA Yrityksille

10+1 välttämätöntä vinkkiä yrityksen kyberresilienssin vahvistamiseksi

Artikkeli
7/2024 DNA Yrityksille

Miten teknologiayritys uudistuu palveluorganisaatioksi?

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.