Vinkit yrityksen ketterään kasvuun – huolehdi ainakin näistä!

Aloittelevan yrityksen vauhdikas kasvu saattaa tulla yllätyksenä. Kun yrityksesi palkkaa uusia työntekijöitä tai uuden toimipisteen perustaminen on ajankohtaista, on hyvä pitää mielessä muutama vinkki ketterän kasvun ja palvelujen skaalautuvuuden tueksi.

1. Laitteet ja toimiva verkkoyhteys takaavat helpon työnteon

Venture Beatin tutkimuksen mukaan 95 % työntekijöistä kokee, että it-ongelmat laskevat tuottavuutta ja työmoraalia. Uudelle työntekijälle kannattaa hankkia työhön sopiva laite ja perehdyttää hänet sen käyttöön. Liittymät ja laitteet voi näppärästi tilata YritysDNA-itsepalvelusta.

Kun yritys kasvaa, on esimerkiksi uuden toimipisteen perustaminen hyvä hetki tarkastella verkkoyhteyksiä. Laadukas ja tietoturvallinen verkko on edellytys menestyvälle liiketoiminnalle, on toimipisteitä sitten yksi tai kymmenen. Kustannustehokkain ratkaisu yrityksen verkkotarpeisiin on hankkia ne kokonaispalveluna. Tutustu myös videosta DNA Verkkoratkaisuihin yrityksille!

2. Mahdollista työ mistä vain

Silloin kun työ ei ole paikkaan sidottu, pidä huolta, että työntekijäsi voivat tehdä töitä juuri sieltä, mistä se heille parhaiten sopii. Kilpailu huippuosaajista on kovaa, joten tarjoamalla vapautta työntekijöillesi olet markkinoilla kilpailukykyisempi.

Monen työn voi edelleen suorittaa mökiltä, kotisohvalta tai reissusta käsin. Monipaikkaisen työn mahdollistat hankkimalla työntekijöillesi DNA:n huolettomat puhelinliittymät ja tehokkaan netin liikkuvaan työhön. DNA:n 5G-yhteys on huippunopea ja tavoittaa jo yli 70 % suomalaisista.

3. Työstä dokumentteja pilvessä ja viestittele vauhdilla

Monipaikkaisen työn tueksi kannattaa valita myös työtä helpottavat työkalut ja ohjelmistot. Pilvessä työstettävät dokumentit ja pikaviestit vauhdittavat työntekoa merkittävästi. Kun työstät dokumentteja pilvessä, voit olla varma, että viimeisin versio on aina saatavillasi.

Tutustu sivuiltamme tarjoamiimme Microsoft 365-palvelupaketteihin, jotka sisältävät muun muassa tutut Office-ohjelmat (Word, PowerPoint, Excel, Outlook ja OneNote) sekä Microsoft Teamsin, jonka avulla hoituvat videokokoukset, pikaviestit ja tiedostojen jakaminen.

4. Älä hukkaa asiakkaan puhelua bittiavaruuteen

Pienessä yrityksessä voi olla vaikeaa varmistaa, että joku on aina vastaamassa puhelimeen. Kasvavan yrityksen arki on usein hektistä, mutta asiakaskokemuksen kannalta kiire tai vastaamattomat puhelut eivät ole kilpailuvaltti. DNA Call -mobiilisovelluksen avulla voit pitää huolen, että asiakkaan puhelut eivät päädy bittiavaruuteen, vaan löytävät tiensä oikealle vastaanottajalle. Näin vastaamattomat puhelut tulevat myös käsitellyksi.

5. Pidä firman tiedot salassa – työntekijöiden käytettävissä

Jokaisella yrityksellä on dataa, joka ei kuulu ulkopuolisille. Yrityksen kaikki päätelaitteet kannattaakin turvata Endpoint Protectionilla. Turvallinen etätyö onnistuu suojatun VPN-etäyhteyden ja vahvan tunnistautumisen avulla. Yritysverkon suojaksi kannattaa hankkia palomuuripalvelu ja torjua palvelunestohyökkäykset DDos Protectionilla. Kattavat DNA:n tietoturvapalvelut varmistavat, että tiedot pysyvät firman luottohenkilöiden piirissä ja kasvavankin yrityksen tietoturva pysyy kuosissa!

DNA tarjoaa yrityksellesi toimivat ja turvalliset yhteydet, jotta sinä voit keskittyä olennaisimpaan. Juuri sinun yrityksellesi toimivat ratkaisut löydät täältä!

 

Lisää kasvuvinkkejä löydät DNA:n kasvuoppaasta! 

Avainsanat:

Verkko Yhteydet Mobiili Muuttuva työ 5G Vinkit Tietoturva Liikkuva työ Liittymät Etätyö

Lue lisää uudesta työstä

11/2022 DNA Business

Miten metaversumiin pääsee, Marja Konttinen?

Metaversumiin pääsee helposti: siihen tarvitsee vain nettiyhteyden ja hyvän tietokoneen.
11/2022 DNA Business

Itse ja automaatiolla – yritykset haluavat vapautta valita miten ja milloin asiansa hoitavat

Yritysratkaisuilta odotetaan yhä enemmän yhtä sujuvaa käyttöä kuin kuluttajien verkkopalveluilta.
11/2022 DNA Business

ZTNA: Turvaa, tukea ja varmuutta – missä ja milloin vain

Työnantajan tavoitteena on tarjota toimivat digitaaliset työvälineet, mutta myös suojella yrityksen dataa.
11/2022 DNA Business

Vain paranoidit pärjäävät? Hybridityö vaatii tujumpaa tietoturvaa

Etätyöskentely on yleistynyt, mutta toimistollakin täytyy käydä.

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.