Blogit

SOS, haluan hoitaa yritykseni tietoturvan kuntoon mahdollisimman helposti!

Mikä on helpoin ja nopein tapa hoitaa yrityksen tietoturva-asiat kuntoon? Tämän kysymyksen esittää itselleen toimitusjohtaja, jonka tehtävälistalla palomuurit ja pääsynhallinnat kilvoittelevat huomiosta päivittäisten tulipalojen kanssa. Vaikka henkilökuntaa olisi jo yli kymmenenkin, ei palkkalistoilla välttämättä ole IT-asiantuntijaa saati tietoturvaeksperttiä.

Vastaus on yllättävän yksinkertainen: osta tietoturva palveluna operaattoriltasi. Tässä syitä miksi se kannattaa:

1. Olet jo valmiiksi jonkun operaattorin asiakas. Sinun ei siis välttämättä tarvitse hankkia uutta kumppania, jos asiat nykyisen operaattorisi kanssa ovat kunnossa.

2. Operaattorin asiantuntijat osaavat valita yrityksellesi oikeat tietoturvapalvelut, vaikka kukaan firmassa ei tietäisi, missä kaikkialla vaara vaanii tai osaisi käyttää juuri oikeita termejä. Henkilöstösi aika on rahaa, jota säästät, kun joku muu turvaa yhteydet.

3. Operaattorit tekevät tiivistä yhteistyötä parhaiden tietoturvayritysten kanssa, jolloin säästyt vertailulta ja aikaa vievältä googlaukselta. Esimerkiksi DNA tekee tiivistä yhteistyötä F-Securen, WithSecuren, Fortinetin ja Aruban kanssa tarjotakseen asiakkailleen markkinoiden laadukkaimmat palvelut.

4. Operaattori valvoo jo valmiiksi tietoturvaa verkkotasolla. Jos liiketoimintasi sitä vaatii, voit valjastaa operaattorin valvomaan yrityksesi tietoliikenteen kyberturvallisuutta jopa kellon ympäri.

Yritysjohdon ei ole mitenkään välttämätöntä ymmärtää tietoturvaa todella teknisellä tasolla. Olennaista on vain hahmottaa tietoturvan kriittisyys ja kaikenkattavuus: tietoturva ei ole yhtä kuin ohjelmisto tai laite. Kyse on riskienhallinnasta, johon liittyy runsas joukko isoja ja pieniä linjauksia ja päätöksiä. Sinä voit keskittyä tekemään linjaukset, kun operaattori kysyy oikeat kysymykset ja hoitaa teknologian.

 

Kun siis haluat päästä mahdollisimman helpolla, lue lisää tietoturvapalveluistamme tai ota luuri kouraan ja soita DNA:lle, tässä numero: 0800 30 20 30. DNA Yrityksille – yllättävän yksinkertaista! 

Avainsanat:

Tietoturva Kyberturvallisuus

Lue lisää uudesta työstä

Artikkeli
6/2024 DNA Yrityksille

Johtaja, älä kurista yrityksesi verkkoja – vanhanaikainen verkkoinfra hidastaa toimintaa ja lisää riskejä

Artikkeli
6/2024 DNA Yrityksille

Muhoslaisia energiavarastoja pian ympäri Eurooppaa? Cactos tähtää kansainvälisille markkinoille

Artikkeli
6/2024 DNA Yrityksille

Korvat hörölle: luvassa on teknologiaa, tietoturvaa ja trendejä

Artikkeli
5/2024 DNA Yrityksille

Liningin vedenohjausjärjestelmä valvoo maailman puhtaimman veden kulkua IoT- ja APN-ratkaisujen avulla

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.