Tärpit tämän vuoden Slushiin – seuraa Twitterissä ainakin näitä

Reippaasti etukenossa loppuunmyyty Slush on taas viikon puhutuin aihe teknologia- ja startup-piireissä. Ja syystäkin! Startup-tapahtuman teemoja kannattaa ehdottomasti seurata, oli siellä sitten läsnä tai ei.

Viime vuoden tapaan keräsimme listan Slushin kiinnostavimmista puhujista, jotka jakavat asiantuntemustaan auliisti myös Twitteristä. Tutustu tärppeihimme alla ja nappaa seurantaan!

Työelämän kehittäjät

Globaalin työvoiman liikkuvuutta edistävä Brynne Kennedy on MOVE Guides -yrityksen perustaja ja keulahahmo. Kansainvälisten työmarkkinoiden asiantuntijuuden lisäksi hän ottaa aktiivisesti kantaa työelämän yleisimpiin kehityskohtiin, kuten avoimuuteen ja tasa-arvoon.

Softainsinööri ja menestynyt yrittäjä Tracy Chou saapuu Slushiin puhumaan aiheesta, jonka kannatuksesta hänet parhaiten tunnetaan: työvoiman monimuotoisuudesta teknologia-alan yrityksissä. Slush-yleisön lisäksi hänen ajatuksiaan seuraa lähes 60 000 Twitter-käyttäjää!

Fiksuun rekrytointiin vihkiytynyt Jerome Ternynck ottaa haltuun Slushin päälavan keynote-puheenvuorollaan ”Back to the Future of Work”. Herran twiitit puolestaan käsittelevät monipuolisesti niin menestyksekästä rekrytointia kuin innovatiivisinta teknologiaakin.

Teknologian sanansaattajat

Muun muassa puettavan teknologian parissa uraa uurtanut Sonny Vu seuraa aktiivisesti teknologian positiivisia vaikutuksia ihmiskuntaan – ja twiittaa niistä. Slushissa hän jakaa yrittäjätarinansa, mutta somessa runsaasti muutakin.

Nasdaqin toimitusjohtaja Adena Friedman on hyvä esimerkki vaikutusvaltaisesta johtajasta, joka on todella oivaltanut teknologian merkityksen toimialallaan. Pääomamarkkinoiden lisäksi hän keskustelee ja herättää keskustelua esimerkiksi tekoälystä, lohkoketjuista ja pilvipalveluista.

Älypuhelinyritys OnePlussan perustaja Carl Pei jakaa tilillään runsaasti mobiililaitteisiin ja niiden kehitykseen liittyviä juttuja. Pääpaino hänellä on toki omassa puhelinmerkissään, mutta ajoittain muutkin alan uutiset päätyvät hänen tutkalleen ja sitä kautta Twitter-tililleen.

Kotimaiset tähtipelaajat

Lastenkirjailija ja teknologiaentusiasti Linda Liukas puhuu Slushissa lempiaiheestaan opetuksesta. Kuinka valmistellaan nykylapset sellaisiin ammatteihin, joita ei ole vielä edes olemassa? Lisää näkemystä aiheeseen löytyy Lindan aktiiviselta Twitter-tililtä.

Supercellin johtohahmo Ilkka Paananen hyppää Slushin lavalle Tencentin suurhefen Martin Laun kanssa. Twitterissä Ilkka on kunnostautunut peli- ja viihdealan uutisten jakamisessa, eikä seuraajille jää arvoitukseksi myöskään hänen suosikkijoukkueensa Liigassa.

Ruokapalvelu Woltista sekä itse Slushista tutuksi tullut Miki Kuusi pöhisee somessa monipuolisesti startup-yrittäjyyteen liittyvistä aiheista ja niiden laitamilta. Hän ei twiittaa joka päivä, mutta silloin kun twiittaa, tekee sen yleensä hyvästä syystä, joista yksi on Slush!

Listallemme päätyneiden vaikuttajien lisäksi kannattaa tietysti seurata myös aihetunnistetta #Slush17, jos haluaa todella pysyä kärryillä siitä, mitä tapahtumalla on tänä vuonna tarjota. Toivotamme innovatiivista viikkoa kaikille!

Lue myös tutkimuksemme siitä, miten digitalisaatio muuttaa suomalaista työelämää > 

Avainsanat:

Digitalisaatio Vinkit

Lue lisää uudesta työstä

3/2023 DNA Yrityksille

Tietotyöläiset työskentelevät tulevaisuudessakin hybridisti – Millaiset yhteydet paikkariippumaton työnteko vaatii?

Hybridityöskentelyssä työpiste vaihtelee.
3/2023 DNA Yrityksille

Matter yhdistää eri valmistajien älylaitteet turvallisesti

Matter-standardi edistää sitä, että erimerkkiset älylaitteet toimisivat yhteen luotettavasti.
3/2023 DNA Yrityksille

Työmatka odottaa – muista ainakin nämä asiat puhelimen käytöstä

EU:n ulkopuolella mobiilidatan käytön hinta voi päästä yllättämään.
3/2023 DNA Yrityksille

DNA ja Noccela rakentavat suomalaisyrityksille seuraavan sukupolven IoT:ta

Näin pienten liikkeiden seurannan mahdollistaa Ultra Wideband eli UWB-teknologia.

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.