Lataa tutkimus

DNA selvitti: Miten digitalisaatio muuttaa työelämää?

Digitalisaatio, automaatio ja robotiikka koskettavat valtaosaa meistä jo nyt. Tekoäly tekee tuloaan ja sen nähdään olevan pian luonnollinen osa yhä useamman yrityksen arkea.

Me DNA:lla selvitimme, miten työympäristön muutos näkyy tällä hetkellä suomalaisten työntekijöiden arjessa ja miten muutokseen suhtaudutaan. Selvitys toteutettiin kesäkuussa 2017 ja siihen vastasi yli 500 työssäkäyvää suomalaista.

Lataa tutkimus ja lue, miten suomalaisyritysten työntekijät, keskijohto ja ylin johto suhtautuvat työn muutokseen.

Tilaa DNA Business -uutiskirje ja saat oppaan sähköpostiisi.

DNA Business -uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Viestejä lähettää vain DNA emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata oppaan täyttämällä lomakkeen.

Olemme kirjoittaneet oppaan tarjoten asiantuntemuksemme käyttöösi täysin ilmaiseksi. Vastineeksi tilaat uutiskirjeemme, joka sisältää tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Yksityisyytesi on meille tärkeää, tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löytyvät tietosuojaselosteestamme.