Blogit

Pidä digityökalut ajan tasalla, kun yritys kasvaa

Nimi paperiin ja kättä päälle - täältä tulee uusi työntekijä taloon! Kädenpuristuksen jälkeen toimiston uusi vahvistus jo kaipaakin kouraansa työpuhelinta ja läppäriä, jotta pääsee heti hommiin. Mitä muita digisäätöjä uusi työntekijä tuo tullessaan?

Pienen yrityksen ensimmäinen ja toinenkin työntekijä pärjäävät jo pitkälle, kun saavat puhelimen, liittymän ja läppärin. Työn luonteesta riippuen uusi tulokas saattaa kaivata vielä liikkuvan nettiliittymän, jonka avulla työnteko sujuu jouhevasti ja tietoturvallisesti myös tien päällä.

Huolehdi, että verkko toimii ja kaistaa riittää

Jos yrityksesi on jo sen verran vakiintunut, että sillä on oma toimisto, kannattaa väen lisääntyessä tarkastaa kiinteän yritysverkon teho. Riittääkö alun perin toimistolle hankitun verkon vauhti ja kapasiteetti, kun käyttäjiä on aiempaa enemmän?

Yritysverkon nopeus ja langattoman verkon tukiasemien riittävyys on hyvä tarkistaa aina muutaman uuden työntekijän välein.

Pidä huolta verkon toimintavarmuudesta jo alkuvaiheesta lähtien. Pienikin yritys voi varmistaa toimistonsa yhteydet esimerkiksi ratkaisulla, jossa kiinteää verkkoa tuetaan langattomalla verkolla.

Älä tingi tietoturvasta

Mitä enemmän ihmisiä firmassa työskentelee, sitä useampia vaaran paikkoja tietovuodoille löytyy. Jokainen lukitsematon puhelin, junassa kailotettu puhelu tai epämääräinen sovelluslataus voi johtaa siihen, että bisneskriittinen tieto joutuu vääriin käsiin.

Henkilöstön napakan perehdyttämisen lisäksi mobiililaitteita voi suojata tietoturvaohjelmistoilla, yritysturva- tai pääsynhallintaratkaisuilla. Laitehallinnan avulla voidaan puolestaan etänä poistaa tiedot kadonneesta puhelimesta ja palauttaa takaisin uuteen laitteeseen.

Lue lisää maksuttomasta kasvuoppaastamme

Oppaassa käydään lävitse, mitä mikäkin kasvun vaihe tarkoittaa verkkoyhteyksien, mobiilityökalujen ja toimitilojen digivalmiuden kannalta. Lisäksi Newcon Teemu Polo, Fibanin Reidar Wasenius ja Kasvuryhmän Johanna Farin tarjoavat ajattelun evästä kasvua tavoitteleville yrityksille pienimmästä suurimpaan.

Lataa opas

Avainsanat:

Tietoturva

Lue lisää uudesta työstä

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Tee asiakaspalvelusta yrityksesi kruununjalokivi – Ota käyttöön tekoälyvalmis monikanavainen asiakaspalveluratkaisu

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Hiekka-akku on tämän hetken puhuttavin innovaatio – Polar Night Energyllä on kunnianhimoiset kasvutavoitteet

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Mullista yrityksesi asiakaspalvelu tekoälyn voimalla – asiakaspoistuma pienenee, myynti kasvaa ja työntekijäkokemus paranee

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Asiakkaan tukena joka käänteessä – DNA:laiset syttyvät asiakaskohtaamisista ja kokevat työnsä merkitykselliseksi

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.