Yrityksen kasvuopas

Lataa kasvuopas ­ja lue, kuinka varmistat kasvavan yrityksen digivalmiudet

Liiketoiminnan ja henkilömäärän kasvu on yritykselle aina tärkeä hetki, johon liittyy paljon toiveikkuutta ja samalla lukuisia hoidettavia käytännön asioita. Tässä oppaassa käydään lävitse, mitä mikäkin kasvun vaihe tarkoittaa verkkoyhteyksien, mobiilityökalujen ja toimitilojen digivalmiuden kannalta.

Muun muassa näihin aiheisiin pääset perehtymään, kun lataat oppaan:

Ensimmäisten työntekijöiden palkkaaminen

Kun arki ensimmäisen työntekijän kanssa on alkamaisillaan, tulee ajankohtaiseksi myös hänen työvälineidensä valinta. Kasvuoppaasta saat konkreettiset vinkit siihen, millaiset laitteet uudelle työntekijälle kannattaa hankkia ja millainen nettiliittymä sopii parhaiten pieneen toimistoon.

Lisäksi Arterin asiakassuhteiden kehittämisestä vastaava Greete Kriik kertoo, miten yritys pystyy parhaiten tavoittelemaan kasvua.

Kasvu muutamasta hengestä yli kymmeneen

Oppaan avulla varmistat riittävät verkkoratkaisut kasvavalle porukalle ja opit, miksi uplink-nopeudesta, verkon varmennuksesta ja oman lähiverkon perustamisesta kannattaa kiinnostua. Saat myös hyödyllistä tietoa työpuhelinten tietoturvasta ja laitehallinnasta, jotka auttavat pitämään bisneskriittiset tiedot turvassa.

Vinkkejä yrityksen kasvuun antaa kasvusparrauksesta tunnetun Kasvu Openin toimitusjohtaja Jaana Seppälä.

Kasvu muutamasta kymmenestä yli sataan henkilöön

Kun yhä useamman työntekijän työsuoritus riippuu samasta verkkoratkaisusta, täytyy myös verkon valvontaan ja viankorjaukseen panostaa aiempaa enemmän. Kasvuopas kertoo, millä ratkaisuilla verkon toimintavarmuus paranee ja työ sujuu. Oppaassa pureudutaan myös joustavaan työkulttuuriin, joka vähentää toimitilojen tarvetta kasvavissa yrityksissä.

Lisäksi Nordean kasvuyksikön johtaja Vesa Riihimäki antaa vinkkejä yritysrahoitukseen. 

Lataa kasvuopas ja lue, kuinka skaalaat verkko- ja mobiiliratkaisut, kun yrityksesi kasvaa!

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje ja saat oppaan sähköpostiisi.
 

Tilaamalla DNA Yrityksille -uutiskirjeen saat sähköpostiisi maksuttoman raportin sekä tietoa toimialan puheenaiheista ja DNA:n yrityksille tarjoamista eduista ja ratkaisuista. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata raportin täyttämällä oheisen lomakkeen. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Yksityisyytesi on meille tärkeää. Tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löydät tietosuojaselosteestamme.