Nopea ja rajaton liittymä on etätöissä välttämätön

Vikkelä myyjä ennättää pirauttaa monen monta puhelua työpäivän aikana. Samaan aikaan firman talouspäällikkö naputtelee etähommia parvekkeeltaan käsin ja muutama varastolla päivystävä työntekijä kirjaa lähteviä paketteja älypuhelinsovelluksen avulla. Toimitusjohtaja roikkuu puhelinpalavereissa aamusta iltaan ja klikkaa välissä lounastilauksen lähettipalvelun sovelluksen kautta.

”Perinteisen työaseman merkitys pienenee jatkuvasti. Liikkuvaa työtä tekevän lisäksi moni toimistotyöntekijä on tottunut hoitamaan puhelimella niin sähköpostit, puhelu- ja videopalaverit kuin chat-viestitkin. Yhä useampi homma hoituu mobiilisti”, sanoo DNA:lla yritysten mobiililiittymistä vastaava business manager Kati Korhonen.

DNA Business Rajaton -liittymät ovat erinomainen valinta yritykselle, joka haluaa tarjota henkilöstölleen huolettoman ja rajattoman liittymäpaketin. Yritys itse hyötyy siitä, että liittymäkulujen ennakoitavuus ja budjetointi helpottuvat, kun työntekijöiden puhelinlaskut eivät huitele missä tahansa maan ja taivaan välillä.

”Moni tekee töitä kotoa käsin. 5G:n myötä useassa kaupungissa on nyt tarjolla moninkertaisesti nopeammat yhteydet myös koteihin, joihin ei aiemmin ollut nopeaa yhteyttä saatavilla. Kun mobiilit työvälineet ovat kunnossa, hommat sujuvat vikkelästi ja viiveettä. Kukapa haluaa pudota pois linjoilta kesken videopalaverin? Kun työt rullaavat vaivattomasti ajasta ja paikasta riippumatta, myös työntekijä on sitoutuneempi. Saatavat hyödyt ovat merkittävät rahallisiin panostuksiin nähden”, Korhonen sanoo.

DNA on tällä hetkellä Suomen ainoa operaattori, joka tarjoaa yritysasiakkailleen rajattoman määrän puhetta ja dataa. Rajaton datapaketti kattaa koko pohjolan ja Baltian, ja muualla EU-alueella voi surffailla runsaan EU-datapaketin turvin ilman lisämaksuja. Rajaton datapaketti on iloksi myös etätöissä silloin, kun matkustaminen ei ole ajankohtaista.

Rajattomat liittymäpaketit ovat räätälöitävissä käyttötarpeiden mukaan. Nopea datayhteys vaikuttaa merkittävästi työn tehokkuuteen ja voi olla vaikka projektipäällikölle työtehtävien kannalta äärimmäisen oleellinen seikka. Kun yhteydet pelaavat, ihminen voi keskittyä tuottavaan työhön eikä hitaasti latautuvien sähköpostien tai pilvipalveluiden kanssa tuskailuun.

”Monella työpuhelin on matkapuhelinedun myötä myös vapaa-ajan käytössä. Rajaton liittymäpaketti tuo työnantajalle varmuutta, kun kulut ovat kiinteät ja ikäviä yllätyksiä ei tule”, muistuttaa Korhonen.

Tutustu DNA Business Rajaton -liittymiin ja ota yhteyttä myyntipalveluumme 0800 302 030, niin päivitämme firmasi liittymät ajan tasalle!

Avainsanat:

Lue lisää uudesta työstä

11/2022 DNA Business

Miten metaversumiin pääsee, Marja Konttinen?

Metaversumiin pääsee helposti: siihen tarvitsee vain nettiyhteyden ja hyvän tietokoneen.
11/2022 DNA Business

Itse ja automaatiolla – yritykset haluavat vapautta valita miten ja milloin asiansa hoitavat

Yritysratkaisuilta odotetaan yhä enemmän yhtä sujuvaa käyttöä kuin kuluttajien verkkopalveluilta.
11/2022 DNA Business

ZTNA: Turvaa, tukea ja varmuutta – missä ja milloin vain

Työnantajan tavoitteena on tarjota toimivat digitaaliset työvälineet, mutta myös suojella yrityksen dataa.
11/2022 DNA Business

Vain paranoidit pärjäävät? Hybridityö vaatii tujumpaa tietoturvaa

Etätyöskentely on yleistynyt, mutta toimistollakin täytyy käydä.

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.