Nopea ja rajaton liittymä on etätöissä välttämätön

Vikkelä myyjä ennättää pirauttaa monen monta puhelua työpäivän aikana. Samaan aikaan firman talouspäällikkö naputtelee etähommia parvekkeeltaan käsin ja muutama varastolla päivystävä työntekijä kirjaa lähteviä paketteja älypuhelinsovelluksen avulla. Toimitusjohtaja roikkuu puhelinpalavereissa aamusta iltaan ja klikkaa välissä lounastilauksen lähettipalvelun sovelluksen kautta.

”Perinteisen työaseman merkitys pienenee jatkuvasti. Liikkuvaa työtä tekevän lisäksi moni toimistotyöntekijä on tottunut hoitamaan puhelimella niin sähköpostit, puhelu- ja videopalaverit kuin chat-viestitkin. Yhä useampi homma hoituu mobiilisti”, sanoo DNA:lla yritysten mobiililiittymistä vastaava business manager Kati Korhonen.

DNA Business Rajaton -liittymät ovat erinomainen valinta yritykselle, joka haluaa tarjota henkilöstölleen huolettoman ja rajattoman liittymäpaketin. Yritys itse hyötyy siitä, että liittymäkulujen ennakoitavuus ja budjetointi helpottuvat, kun työntekijöiden puhelinlaskut eivät huitele missä tahansa maan ja taivaan välillä.

”Moni tekee töitä kotoa käsin. 5G:n myötä useassa kaupungissa on nyt tarjolla moninkertaisesti nopeammat yhteydet myös koteihin, joihin ei aiemmin ollut nopeaa yhteyttä saatavilla. Kun mobiilit työvälineet ovat kunnossa, hommat sujuvat vikkelästi ja viiveettä. Kukapa haluaa pudota pois linjoilta kesken videopalaverin? Kun työt rullaavat vaivattomasti ajasta ja paikasta riippumatta, myös työntekijä on sitoutuneempi. Saatavat hyödyt ovat merkittävät rahallisiin panostuksiin nähden”, Korhonen sanoo.

DNA on tällä hetkellä Suomen ainoa operaattori, joka tarjoaa yritysasiakkailleen rajattoman määrän puhetta ja dataa. Rajaton datapaketti kattaa koko pohjolan ja Baltian, ja muualla EU-alueella voi surffailla runsaan EU-datapaketin turvin ilman lisämaksuja. Rajaton datapaketti on iloksi myös etätöissä silloin, kun matkustaminen ei ole ajankohtaista.

Rajattomat liittymäpaketit ovat räätälöitävissä käyttötarpeiden mukaan. Nopea datayhteys vaikuttaa merkittävästi työn tehokkuuteen ja voi olla vaikka projektipäällikölle työtehtävien kannalta äärimmäisen oleellinen seikka. Kun yhteydet pelaavat, ihminen voi keskittyä tuottavaan työhön eikä hitaasti latautuvien sähköpostien tai pilvipalveluiden kanssa tuskailuun.

”Monella työpuhelin on matkapuhelinedun myötä myös vapaa-ajan käytössä. Rajaton liittymäpaketti tuo työnantajalle varmuutta, kun kulut ovat kiinteät ja ikäviä yllätyksiä ei tule”, muistuttaa Korhonen.

Tutustu DNA Business Rajaton -liittymiin ja ota yhteyttä myyntipalveluumme 0800 302 030, niin päivitämme firmasi liittymät ajan tasalle!

Avainsanat:

Lue lisää uudesta työstä

8/2022 DNA Business

Toimiva palaveri ei ole osallistujan paikasta kiinni – vinkit hybridityöskentelyyn

Koronapandemian aikana totuimme etätyöhön, ja vaikka se alussa oli monella tavalla hankalaa, toimivat käytänteet ja yhteiset säännöt löytyivät nopeasti.
8/2022 Lasse Salonen

Mitä yhteistä on kajakkipyörähdyksellä ja tietoturvalla? Toisto, toisto ja toisto

Etukäteen pahimman pelkääminen ei auta – oli kyse sitten kyberturvallisuudesta tai kaatumisesta kylmässä ja myrskyisessä vedessä.
7/2022 DNA Business

Datan käyttö räjähdysmäisessä kasvussa – näin se tulee muuttamaan arkeamme

Kestävä kehitys on yhä suuremmassa roolissa, kun ICT-yhtiöt rakentavat ekosysteemejään ja kehittävät huomisen teknologiaa.
7/2022 DNA Business

Vikasietoisuutta vai joustavuutta tien päälle? Tehokkailla yritysratkaisuilla yhteydet toimivat siellä missä sinäkin

Vikasietoisuutta vai joustavuutta? Kolme yritysliittymää vertailussa: räätälöi omannäköisesi sopimus.

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.