Blogit

Näin saat kiinteän 5G:n yrityksesi käyttöön

Kiinteä 5G on ratkaisu monen yrityksen verkko-ongelmiin. Se tarjoaa kuidun kaltaisen käyttökokemuksen, matalan viiveen ja on tulevaisuudessa entistä useamman saatavilla.

Jatkossa kiinteä 5G ratkaisee yhä useamman yrityksen verkko-ongelmat, sillä DNA laajentaa 5G-verkkoaan kymmenillä tukiasemilla joka kuukausi.

Kiinteä 5G kiinnostaa yrityksiä niin ainoana kuin varayhteytenäkin.

Mutta miten kiinteän 5G:n sitten saa yrityksen käyttöön?

Juttelimme aiheesta DNA:n data- ja IoT -palveluista vastaavan Dominique Aklin kanssa.

Kiinteän 5G-toimipisteyhteyden asennus on asiakkaalle mutkatonta. 5G-ulkoradioyksikkö asennettaan kiinteistöön ulkoseinään. Sen ja 5G-tukiaseman välillä netti kulkee langattomasti. Ulkoradioyksiköstä 5G-signaali tuodaan kaapelilla sisälle rakennukseen.
 

”Ihan aluksi kannattaa tarkistaa, onko nykyinen verkkoratkaisu muuten ajan tasalla. Esimerkiksi etätöitä tehdään nyt hurjasti enemmän kuin aiemmin, ja verkkojen käyttö on räjähdysmäisesti kasvanut. Tässä yhteydessä kannattaa myös selvittää yhdessä asiantuntijan kanssa, tarvitseeko 5G-yhteyden vain internetiin pääsyä varten, ja onko oman yrityksen valinta privaatti yritysverkko vai julkinen internetverkko”, Dominique Akl sanoo.

5G mahdollistaa aivan uudenlaisia verkkopalveluita.

Jos verkko on liiketoiminnalle kriittinen elementti, on hyvä selvittää, tarvitaanko SLA-lupauksia, vikasietoisuutta tai joitain muita lisäpalveluita. Nämä on mahdollista räätälöidä tarpeen mukaan.

Asennus hoituu alusta loppuun

Kun firman tarpeet ovat selvillä ja kiinteä 5G-yhteys valittu, tulee DNA asentamaan yrityksen toimipisteisiin ulkoradioyksiköt. Asennukset räätälöidään, koska yritysten kiinteistöt eroavat toisistaan.

Kiinteän 5G-yhteyden asennus on asiakkaalle mutkatonta.

”DNA:n asentajat varmistavat, että kuhunkin kiinteistöön saadaan ulkoradioyksiköt oikeisiin paikkoihin sekä tarkoituksenmukaiset kaapeloinnit. Tähän vaikuttaa muun muassa rakennuksen koko ja rakennusmateriaalit. Asiakkaalle vaihe on helppo, koska asentaja selvittää, miten homma toimii”, Akl sanoo.
 

Tutustu tarkemmin kiinteään langattomaan verkkoon ja perehdy oppaan avulla syvemmin 5G:hen!

Lataa maksuton opas

 

Avainsanat:

Mobiili 5G

Lue lisää uudesta työstä

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Mullista yrityksesi asiakaspalvelu tekoälyn voimalla – asiakaspoistuma pienenee, myynti kasvaa ja työntekijäkokemus paranee

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Asiakkaan tukena joka käänteessä – DNA:laiset syttyvät asiakaskohtaamisista ja kokevat työnsä merkitykselliseksi

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Tekoäly on sitä mitä teemme siitä – ja samaan aikaan sekä uhka että mahdollisuus

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Deepfake-huijaukset ja monet muut verkkorikokset ammattimaistuvat – Jokainen yritys on potentiaalinen kohde kyberrosvolle

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.