Blogit

Loman hyödyllisimmät sovellukset

Lomasta saa kaiken hyödyn irti lataamalla puhelimeen lomalaisen tarvitsemat sovellukset. Tässä muutama vinkki kiinnostavimmista applikaatioista.

Perille kokoaa yhteen kaikki Suomen kaukoliikenneyhteydet. Sovelluksen avulla vertailee kätevästi bussi-, juna-, lento-, taksi- ja yhdistelmämatkojen hintoja, aikatauluja, matka-aikoja sekä matkan aiheuttamia päästöjä. Lipunostokin hoituu palvelun kautta.
Lataa Perille iOS:ille / Androidille.

TripAdvisorin mobiilisovellus on ohittamaton apu matkakohteen valinnassa. Sen kautta pääsee tutustumaan muiden matkailijoiden suosituksiin nähtävyyksistä, hotelleista ja ravintoloista. Kiinnostavimmat suositukset voi tallentaa ja syventyä niihin paremmalla ajalla. TripAdvisorin kautta myös varaukset hoituvat kätevästi. Lataa TripAdvisor iOS:ille / Androidille

Kätevä liittymä Venäjälle. Paljon Venäjän ja Suomen välillä matkustavan kannattaa hankkia uusi SIM-kortti, joka sisältää kaksi liittymää: suomalaisen DNA Double Prepaidin ja venäläisen Aiva Mobile Finlandin.

Liittymissä on automaattinen soitonsiirto, ja puhelu ohjautuu aina perille, riippumatta siitä kumpaan numeroon kaveri soittaa tai kummassa maassa olet itse. Nettiä voi käyttää molemmissa maissa. Kummassakin liittymässä on oma datapaketti, joka vaihtuu automaattisesti oikeaksi samalla kun liittymä vaihtuu.

Myös puheluhinnat Suomen ja Venäjän välillä ovat normaalia halvemmat. Jos vaikkapa asut Suomessa ja soitat viikoittain yhteensä 30 minuutin puheluita Venäjälle, säästät jopa 70 euroa kuukaudessa.

TripIt tallentaa matkasuunnitelmasi lennoista autonvuokraukseen ja päiväohjelmista illallisvarauksiin. Pöytävarauskaan ei pääse unohtumaan, sillä sovellus hälyttää tulevasta ohjelmasta. Lataa TripIt iOS:ille / Androidille

FlightRadar24 koukuttaa helposti ja on hyvä ajantappaja vaikkapa lentoa odotellessa. Sovelluksen avulla voi seurata eri puolilla maailmaa liikkuvia lentokoneita reaaliajassa. Lataa FlightRadar24 iOS:ille / Androidille.

Google Translate ei jätä matkustajaa pulaan eksoottisessakaan kohteessa. Maksuton palvelu kääntää sanoja, ilmauksia ja verkkosivuja hetkessä suomen ja yli 100 muun kielen välillä. Lataa Google Translate iOS:ille / Androidille

Duolingo on suosittu sovellus, jossa kieltä opetellaan monipuolisesti kuuntelemalla, kirjoittamalla ja kääntämällä sanoja. Opiskelun voi aloittaa omalle osaamiselle sopivalta tasolta. Pelillisessä sovelluksessa on mahdollista myös verrata omia opintoja kavereiden etenemiseen. Lataa Duolingo iOS:ille  / Androidille.  

Memrise on sovellus, jossa kielen opiskelua auttavat oivaltavat ja hauskat kuvat. Niiden avulla uutta tietoa yhdistetään jo tuttuihin asioihin, jolloin oppiminen on helpompaa. Esimerkiksi kyrilliset aakkoset jäävät paremmin mieleen kuvien kautta. Lataa Memrise iOS:ille  / Androidille

Phrasebook on suunniteltu erityisesti vieraan kielen puhe- ja kuuntelutaitojen parantamiseen. Kieltä opetellaan esimerkiksi nauhoittamalla omaa ääntämistä ja vertaamalla sitä autenttiseen puheeseen. Lataa Phrasebook iOS:ille / Androidille

Akkuun lisää kestoa. Kiinnostavien sovellusten parissa vierähtää helposti useampi tunti, mikä pistää älylaitteen akun koetukselle. Tässä kymmenen niksiä, joilla akku selviää ilman latausta hieman pidempään.

Avainsanat:

Mobiili Vinkit Pilvipalvelut

Lue lisää uudesta työstä

Artikkeli
6/2024 DNA Yrityksille

Homma rullaa, työkalut pelaavat ja tietoturva on kunnossa – Miten yrityksen IT-ostot kannattaa hoitaa?

Artikkeli
6/2024 DNA Yrityksille

Johtaja, älä kurista yrityksesi verkkoja – vanhanaikainen verkkoinfra hidastaa toimintaa ja lisää riskejä

Artikkeli
6/2024 DNA Yrityksille

Muhoslaisia energiavarastoja pian ympäri Eurooppaa? Cactos tähtää kansainvälisille markkinoille

Artikkeli
6/2024 DNA Yrityksille

Korvat hörölle: luvassa on teknologiaa, tietoturvaa ja trendejä

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.