Loman hyödyllisimmät sovellukset

Lomasta saa kaiken hyödyn irti lataamalla puhelimeen lomalaisen tarvitsemat sovellukset. Tässä muutama vinkki kiinnostavimmista applikaatioista.

Perille kokoaa yhteen kaikki Suomen kaukoliikenneyhteydet. Sovelluksen avulla vertailee kätevästi bussi-, juna-, lento-, taksi- ja yhdistelmämatkojen hintoja, aikatauluja, matka-aikoja sekä matkan aiheuttamia päästöjä. Lipunostokin hoituu palvelun kautta.
Lataa Perille iOS:ille / Androidille.

TripAdvisorin mobiilisovellus on ohittamaton apu matkakohteen valinnassa. Sen kautta pääsee tutustumaan muiden matkailijoiden suosituksiin nähtävyyksistä, hotelleista ja ravintoloista. Kiinnostavimmat suositukset voi tallentaa ja syventyä niihin paremmalla ajalla. TripAdvisorin kautta myös varaukset hoituvat kätevästi. Lataa TripAdvisor iOS:ille / Androidille

Kätevä liittymä Venäjälle. Paljon Venäjän ja Suomen välillä matkustavan kannattaa hankkia uusi SIM-kortti, joka sisältää kaksi liittymää: suomalaisen DNA Double Prepaidin ja venäläisen Aiva Mobile Finlandin.

Liittymissä on automaattinen soitonsiirto, ja puhelu ohjautuu aina perille, riippumatta siitä kumpaan numeroon kaveri soittaa tai kummassa maassa olet itse. Nettiä voi käyttää molemmissa maissa. Kummassakin liittymässä on oma datapaketti, joka vaihtuu automaattisesti oikeaksi samalla kun liittymä vaihtuu.

Myös puheluhinnat Suomen ja Venäjän välillä ovat normaalia halvemmat. Jos vaikkapa asut Suomessa ja soitat viikoittain yhteensä 30 minuutin puheluita Venäjälle, säästät jopa 70 euroa kuukaudessa.

TripIt tallentaa matkasuunnitelmasi lennoista autonvuokraukseen ja päiväohjelmista illallisvarauksiin. Pöytävarauskaan ei pääse unohtumaan, sillä sovellus hälyttää tulevasta ohjelmasta. Lataa TripIt iOS:ille / Androidille

FlightRadar24 koukuttaa helposti ja on hyvä ajantappaja vaikkapa lentoa odotellessa. Sovelluksen avulla voi seurata eri puolilla maailmaa liikkuvia lentokoneita reaaliajassa. Lataa FlightRadar24 iOS:ille / Androidille.

Google Translate ei jätä matkustajaa pulaan eksoottisessakaan kohteessa. Maksuton palvelu kääntää sanoja, ilmauksia ja verkkosivuja hetkessä suomen ja yli 100 muun kielen välillä. Lataa Google Translate iOS:ille / Androidille

Duolingo on suosittu sovellus, jossa kieltä opetellaan monipuolisesti kuuntelemalla, kirjoittamalla ja kääntämällä sanoja. Opiskelun voi aloittaa omalle osaamiselle sopivalta tasolta. Pelillisessä sovelluksessa on mahdollista myös verrata omia opintoja kavereiden etenemiseen. Lataa Duolingo iOS:ille  / Androidille.  

Memrise on sovellus, jossa kielen opiskelua auttavat oivaltavat ja hauskat kuvat. Niiden avulla uutta tietoa yhdistetään jo tuttuihin asioihin, jolloin oppiminen on helpompaa. Esimerkiksi kyrilliset aakkoset jäävät paremmin mieleen kuvien kautta. Lataa Memrise iOS:ille  / Androidille

Phrasebook on suunniteltu erityisesti vieraan kielen puhe- ja kuuntelutaitojen parantamiseen. Kieltä opetellaan esimerkiksi nauhoittamalla omaa ääntämistä ja vertaamalla sitä autenttiseen puheeseen. Lataa Phrasebook iOS:ille / Androidille

Akkuun lisää kestoa. Kiinnostavien sovellusten parissa vierähtää helposti useampi tunti, mikä pistää älylaitteen akun koetukselle. Tässä kymmenen niksiä, joilla akku selviää ilman latausta hieman pidempään.

Avainsanat:

Mobiili Vinkit Pilvipalvelut

Lue lisää uudesta työstä

Sormet näppäimistöllä
9/2023 DNA Yrityksille

Kyberrosvoilta suojautumisen ABC

Kokosimme artikkeliin huippusuosioon nousseen Kyberrosvot-podcastin tärkeimmät tärpit parempaan suojautumiseen.
Nainen tabletin kanssa
9/2023 DNA Yrityksille

Firmani tarvitsee paremmat verkkoratkaisut! Miten se onnistuu?

Jotta arki rullaa saumattomasti, tulee yhteyksien olla toimintavarmat ja turvalliset. Me DNA:lla pidämme huolen siitä, että kokonaisuus vastaa yrityksesi tarpeita ja käyttöönotto on tehty sinulle yksinkertaiseksi.
DNA:n asiakaspalvelija
9/2023 DNA Yrityksille

Suurin osa yhteydenotoista tapahtuu puhelimitse – Toimivat liittymät ja palvelut varmistavat, että jokaiseen niistä vastataan!

Olemme sitä mieltä, että yrityksen mobiili- ja vaihdepalvelun tilaamisen tulee olla yksinkertaista ja helppoa. Siksi toimitus ja käyttöönotto on tehty sinulle vaivattomaksi.
Peter Nyman
9/2023 DNA Yrityksille

Kolme harhaluuloa esiintymisestä ja miksi ne eivät pidä paikkaansa – Peter Nymanin opit johtajille

Esiintymistaito on yritysten johdolle yhä tärkeämpi avu. Siihen liittyy kuitenkin turhaa mystiikkaa. Peter Nyman setvii esiintymiseen liittyviä harhaluuloja ja antaa käytännön neuvoja parempaan esiintymiseen.

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.