Blogit

Kytke yrityksesi valokuituverkkoon Suomen Ateenassa eli Jyväskylässä

DNA:n valokuitu laajeni viime vuonna Jyväskylään yhä uusille alueille. Valokuituverkko sutjakoittaa liiketoimintaa, kun kaistan nopeus mahdollistaa modernit työnteon tavat.

DNA:n valokuituverkko on saatavilla jo laajalti Jyväskylän keskustan alueella, muun muassa Lutakossa, nopeasti laajentuvalla Kankaan alueella ja useissa yrityspuistoissa. Valokuituverkon nopeus riittää erittäin vaativaan liiketoimintaan, eikä netin pykimistä tarvitse pelätä.

Yliopistostaan tunnetussa Jyväskylässä on vilkas yrityselämä. Kauppa käy, ja vienti vetää. Moderni liiketoiminta tarvitsee nopeat yhteydet, jolloin kauppa käy niin Suomeen kuin ulkomaillekin.

Tänä päivänä ei ole tavatonta, että sama ihminen liittää yrityksen verkkoon kolmekin laitetta. Samaan aikaan vaatimukset verkon nopeudesta ovat kasvaneet. Tämän takia moni yritys tuskailee hitaan netin kanssa, kun yksi on webinaarissa, toinen lataa markkinointivideoita Youtubeen ja loput työskentelevät erilaisilla pilvialustoilla.

Valokuitu vauhdittaa myös mobiiliverkon nopeuksia. Tukiasemat ovat tiiviissä yhteydessä kiinteään verkkoon, joten valokuitu nopeuttaa myös 4G-, 5G- ja muita mobiiliyhteyksiä.

Vauhdikas mobiiliyhteys ilahduttaa etenkin puhelimella tapahtuvien työ- ja vapaa-ajan asioiden hoidossa. Se on iso apu myös yrityksille, jotka myyvät tai hyödyntävät esineiden internetiin liittyviä palveluja.

Aikooko sinun yrityksesi astua valokuituaikaan?

Verkkosivuiltamme saat lisätietoa Jyväskylän valokuituverkosta ja yrityspalveluista. Sieltä löytyvät myös Jyväskylän seudun yritysmyyntipäällikön yhteystiedot.

Avainsanat:

Lue lisää uudesta työstä

Artikkeli
5/2024 DNA Yrityksille

SASE Security Summit: Tärkeitä oppeja ja oivaltavia tarinoita kyberturvallisuuden rintamalta

Artikkeli
5/2024 DNA Yrityksille

7 vinkkiä yritysliittymän käyttöön ulkomailla

Artikkeli
5/2024 DNA Yrityksille

Yrittäjä: Osta työvälineet Y-tunnukselle ja säästä! 

Artikkeli
5/2024 DNA Yrityksille

Kyberrosvot: Tietoturvassa yhdistyvät inhimillisyys, teknologia ja varautuminen

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.