Kytke yrityksesi valokuituverkkoon Suomen Ateenassa eli Jyväskylässä

DNA:n valokuitu laajeni viime vuonna Jyväskylään yhä uusille alueille. Valokuituverkko sutjakoittaa liiketoimintaa, kun kaistan nopeus mahdollistaa modernit työnteon tavat.

DNA:n valokuituverkko on saatavilla jo laajalti Jyväskylän keskustan alueella, muun muassa Lutakossa, nopeasti laajentuvalla Kankaan alueella ja useissa yrityspuistoissa. Valokuituverkon nopeus riittää erittäin vaativaan liiketoimintaan, eikä netin pykimistä tarvitse pelätä.

Yliopistostaan tunnetussa Jyväskylässä on vilkas yrityselämä. Kauppa käy, ja vienti vetää. Moderni liiketoiminta tarvitsee nopeat yhteydet, jolloin kauppa käy niin Suomeen kuin ulkomaillekin.

Tänä päivänä ei ole tavatonta, että sama ihminen liittää yrityksen verkkoon kolmekin laitetta. Samaan aikaan vaatimukset verkon nopeudesta ovat kasvaneet. Tämän takia moni yritys tuskailee hitaan netin kanssa, kun yksi on webinaarissa, toinen lataa markkinointivideoita Youtubeen ja loput työskentelevät erilaisilla pilvialustoilla.

Valokuitu vauhdittaa myös mobiiliverkon nopeuksia. Tukiasemat ovat tiiviissä yhteydessä kiinteään verkkoon, joten valokuitu nopeuttaa myös 4G-, 5G- ja muita mobiiliyhteyksiä.

Vauhdikas mobiiliyhteys ilahduttaa etenkin puhelimella tapahtuvien työ- ja vapaa-ajan asioiden hoidossa. Se on iso apu myös yrityksille, jotka myyvät tai hyödyntävät esineiden internetiin liittyviä palveluja.

Aikooko sinun yrityksesi astua valokuituaikaan?

Verkkosivuiltamme saat lisätietoa Jyväskylän valokuituverkosta ja yrityspalveluista. Sieltä löytyvät myös Jyväskylän seudun yritysmyyntipäällikön yhteystiedot.

Avainsanat:

Lue lisää uudesta työstä

8/2022 DNA Business

Askarruttaako IoT? DNA on yhdistänyt voimansa Telenorin kanssa ja nyt osaamista riittää 

DNA on vastikään yhdistänyt voimansa kansainvälisen Telenorin kanssa.
8/2022 DNA Business

Toimiva palaveri ei ole osallistujan paikasta kiinni – vinkit hybridityöskentelyyn

Koronapandemian aikana totuimme etätyöhön, ja vaikka se alussa oli monella tavalla hankalaa, toimivat käytänteet ja yhteiset säännöt löytyivät nopeasti.
8/2022 Lasse Salonen

Mitä yhteistä on kajakkipyörähdyksellä ja tietoturvalla? Toisto, toisto ja toisto

Etukäteen pahimman pelkääminen ei auta – oli kyse sitten kyberturvallisuudesta tai kaatumisesta kylmässä ja myrskyisessä vedessä.
7/2022 DNA Business

Datan käyttö räjähdysmäisessä kasvussa – näin se tulee muuttamaan arkeamme

Kestävä kehitys on yhä suuremmassa roolissa, kun ICT-yhtiöt rakentavat ekosysteemejään ja kehittävät huomisen teknologiaa.

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.