Kytke yrityksesi valokuituverkkoon Suomen Ateenassa eli Jyväskylässä

DNA:n valokuitu laajeni viime vuonna Jyväskylään yhä uusille alueille. Valokuituverkko sutjakoittaa liiketoimintaa, kun kaistan nopeus mahdollistaa modernit työnteon tavat.

DNA:n valokuituverkko on saatavilla jo laajalti Jyväskylän keskustan alueella, muun muassa Lutakossa, nopeasti laajentuvalla Kankaan alueella ja useissa yrityspuistoissa. Valokuituverkon nopeus riittää erittäin vaativaan liiketoimintaan, eikä netin pykimistä tarvitse pelätä.

Yliopistostaan tunnetussa Jyväskylässä on vilkas yrityselämä. Kauppa käy, ja vienti vetää. Moderni liiketoiminta tarvitsee nopeat yhteydet, jolloin kauppa käy niin Suomeen kuin ulkomaillekin.

Tänä päivänä ei ole tavatonta, että sama ihminen liittää yrityksen verkkoon kolmekin laitetta. Samaan aikaan vaatimukset verkon nopeudesta ovat kasvaneet. Tämän takia moni yritys tuskailee hitaan netin kanssa, kun yksi on webinaarissa, toinen lataa markkinointivideoita Youtubeen ja loput työskentelevät erilaisilla pilvialustoilla.

Valokuitu vauhdittaa myös mobiiliverkon nopeuksia. Tukiasemat ovat tiiviissä yhteydessä kiinteään verkkoon, joten valokuitu nopeuttaa myös 4G-, 5G- ja muita mobiiliyhteyksiä.

Vauhdikas mobiiliyhteys ilahduttaa etenkin puhelimella tapahtuvien työ- ja vapaa-ajan asioiden hoidossa. Se on iso apu myös yrityksille, jotka myyvät tai hyödyntävät esineiden internetiin liittyviä palveluja.

Aikooko sinun yrityksesi astua valokuituaikaan?

Verkkosivuiltamme saat lisätietoa Jyväskylän valokuituverkosta ja yrityspalveluista. Sieltä löytyvät myös Jyväskylän seudun yritysmyyntipäällikön yhteystiedot.

Avainsanat:

Lue lisää uudesta työstä

11/2022 DNA Business

Miten metaversumiin pääsee, Marja Konttinen?

Metaversumiin pääsee helposti: siihen tarvitsee vain nettiyhteyden ja hyvän tietokoneen.
11/2022 DNA Business

Itse ja automaatiolla – yritykset haluavat vapautta valita miten ja milloin asiansa hoitavat

Yritysratkaisuilta odotetaan yhä enemmän yhtä sujuvaa käyttöä kuin kuluttajien verkkopalveluilta.
11/2022 DNA Business

ZTNA: Turvaa, tukea ja varmuutta – missä ja milloin vain

Työnantajan tavoitteena on tarjota toimivat digitaaliset työvälineet, mutta myös suojella yrityksen dataa.
11/2022 DNA Business

Vain paranoidit pärjäävät? Hybridityö vaatii tujumpaa tietoturvaa

Etätyöskentely on yleistynyt, mutta toimistollakin täytyy käydä.

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.