Kytke yrityksesi valokuituverkkoon Suomen Ateenassa eli Jyväskylässä

DNA:n valokuitu laajeni viime vuonna Jyväskylään yhä uusille alueille. Valokuituverkko sutjakoittaa liiketoimintaa, kun kaistan nopeus mahdollistaa modernit työnteon tavat.

DNA:n valokuituverkko on saatavilla jo laajalti Jyväskylän keskustan alueella, muun muassa Lutakossa, nopeasti laajentuvalla Kankaan alueella ja useissa yrityspuistoissa. Valokuituverkon nopeus riittää erittäin vaativaan liiketoimintaan, eikä netin pykimistä tarvitse pelätä.

Yliopistostaan tunnetussa Jyväskylässä on vilkas yrityselämä. Kauppa käy, ja vienti vetää. Moderni liiketoiminta tarvitsee nopeat yhteydet, jolloin kauppa käy niin Suomeen kuin ulkomaillekin.

Tänä päivänä ei ole tavatonta, että sama ihminen liittää yrityksen verkkoon kolmekin laitetta. Samaan aikaan vaatimukset verkon nopeudesta ovat kasvaneet. Tämän takia moni yritys tuskailee hitaan netin kanssa, kun yksi on webinaarissa, toinen lataa markkinointivideoita Youtubeen ja loput työskentelevät erilaisilla pilvialustoilla.

Valokuitu vauhdittaa myös mobiiliverkon nopeuksia. Tukiasemat ovat tiiviissä yhteydessä kiinteään verkkoon, joten valokuitu nopeuttaa myös 4G-, 5G- ja muita mobiiliyhteyksiä.

Vauhdikas mobiiliyhteys ilahduttaa etenkin puhelimella tapahtuvien työ- ja vapaa-ajan asioiden hoidossa. Se on iso apu myös yrityksille, jotka myyvät tai hyödyntävät esineiden internetiin liittyviä palveluja.

Aikooko sinun yrityksesi astua valokuituaikaan?

Verkkosivuiltamme saat lisätietoa Jyväskylän valokuituverkosta ja yrityspalveluista. Sieltä löytyvät myös Jyväskylän seudun yritysmyyntipäällikön yhteystiedot.

Avainsanat:

Lue lisää uudesta työstä

11/2023 DNA Yrityksille

NIS2-direktiivi on yrityksille mahdollisuus – Näin ennakoit ja rakennat kestävää liiketoimintaa

NIS2-direktiivi vahvistaa kyberuhkien torjuntaa.
11/2023 DNA Yrityksille

Ennakointi voi pelastaa liiketoimintasi jatkuvuuden – Miten yrityksesi on varautunut poikkeustilanteisiin?

Geopoliittisen tilanteen kiristyminen ja sen mukanaan tuomat ennalta arvaamattomat seuraukset vaikuttavat yritysten toimintaympäristöön.
Tiedätkö milloin kannattaa vaihtaa liittymää – 7 kysymystä yrittäjien yhteyksistä.
11/2023 DNA Yrityksille

Yrittäjä, tiedätkö milloin kannattaa vaihtaa liittymää?

Nämä 7 kysymystä mietityttävät yrittäjiä.
11/2023 DNA Yrityksille

DNA:n yritysliiketoiminnan uusi johtaja: "Suunnittelu on hyvä, toimintaan yhdistettynä parempi"

Anna-Mari Ylihurula aloitti DNA:n yritysliiketoiminnan johtajana elokuun 2023 alussa.

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.