DNA Business Challenge Golfin voittosumma SOS-Lapsikylälle

DNA Business Challengen finaali kokosi golfaajat yhteen hyvän asian puolesta - voittosumma lähti SOS-Lapsikylälle.

 

DNA Business Challenge Golfin voitosta kisattiin Espoossa. Finaalin voittajat päättivät lahjoittaa voittosummansa SOS-Lapsikylälle.

DNA Business Challenge Golfin loppukilpailu pelattiin 30.8. Espoon Master Golfissa. Finalistit oli seulottu kesäkuussa Tampereella, Turussa, Espoossa, Lahdessa ja Porissa järjestetyissä alkukarsinnoissa, joista jokaisesta neljä parasta pääsi kisan loppuhuipennukseen.

Finaalin pistebogey-sarjan voitti Mikko Hernetkoski Salibandy Club Classic ry:stä Tampereelta. Lyöntipelisarjan ykkönen oli Matti Menna Maxton Oy:stä Ulvilasta.

Golfkausi lopuillaan eikä peli vieläkään kulje? Testaa, miten luonteesi vaikuttaa peliin ja mikä golfpersoona olet!

Voittopotti lasten hyväksi

DNA Business Challenge Golfissa pelin henkeen kuuluu, että valtakunnallisen finaalit voittajat pääsevät luovuttamaan voittopotin valitsemaansa hyväntekeväisyyskohteeseen.

Sekä Hernetkoski että Menna päättivät lahjoittaa 3000 euron voittosummansa SOS-Lapsikylälle. Järjestö auttaa Suomessa ja maailmalla lapsia, jotka ovat vaarassa menettää tai ovat menettäneet vanhempiensa huolenpidon.

”Halusin lahjoittaa voittosumman SOS-Lapsikylälle, koska lapset ovat lähellä sydäntäni”, Menna perustelee.

”Järjestö tekee tärkeää työtä ja auttaa lapsia, jotka eivät välttämättä pysty asumaan vanhempiensa kanssa”, Hernetkoski jatkaa.

Tunnelma korkealla sateesta huolimatta

Muun muassa liike- ja mainoslahjoja tarjoavaa yritystä pyörittävä Matti Menna osallistui DNA Business Challenge Golfin alkukarsintaan Kalafornia Golfissa Porissa.

”Parasta golfissa on ulkona oleminen, uusien ihmisten tapaaminen ja työasioista irti pääseminen.”

Menna kertoo, että Espoon finaalissa kierros sujui varsin mukavasti sateisissa oloissa.

”Lähipeli oli se, jolla sain kaavittua kasaan ihan kelpo tuloksen.”

Salibandy Club Classicin valmennuspäällikkönä toimiva Mikko Hernetkoski eteni finaaliin Tampereen alkukarsinnasta, joka järjestettiin Golf Pirkkalassa.

”Golfin ehdoton suola ovat onnistuneet lyönnit”, hän sanoo.

Espoon finaalissa Hernetkoski kuvailee suoritustaan vaihtelevaksi.

”Puttasin huonosti, mutta rautalyönnit olivat kohtalaisen hyviä. Kaiken kaikkiaan peliin voi olla kuitenkin tyytyväinen.”

Finaalista Hernetkosken mieleen jäi kostea keli. Sade ja tuuli eivät kuitenkaan vieneet DNA Business Challenge Golfin hyvää tunnelmaa.

”Sekä alkukarsinta että finaali olivat tosi hienoja tapahtumia. Hyvin järjestetyssä tapahtumassa tunnelma oli erinomainen. DNA:n lisäksi kiitos kuuluu myös mukaville pelikavereille.”

Jatkoa suositulle lämärikisalle

DNA Business Challenge Golfin osallistujat saivat myös huipputason golf-valmennusta, sillä mukana kiertueella olivat myös PGA-prot Heini Haapala ja Ari Savolainen.

DNA Busineksen asiakkuusmarkkinointipäällikkö Titta Nummi on tyytyväinen golf-turnauksen antiin.

”Kyse oli hyvän fiiliksen tapahtumasta, jonka kruunasi rahan lahjoittaminen hyväntekeväisyyteen.”

Nummi on iloinen siitä, että voittajat valitsivat lahjoituskohteekseen SOS-Lapsikylän. Lasten hyväksi arvokasta työtä tekevä järjestö on DNA:n pitkäaikainen yhteistyökumppani.

Golf-kilpailu oli jatkoa DNA Busineksen järjestämälle jääkiekon DNA Business Challenge -lämärikisalle, jonka alueellisia tapahtumia on pidetty usean vuoden aikana eri puolilla Suomea.

”Työn, hyväntekeväisyyden ja mukavan yhdessäolon yhdistäminen toimii hyvin myös golfissa”, Nummi toteaa.

DNA Business Challenge Golf -kiertue Twitterissä #DNABC.

Avainsanat:

Yritysvastuu Hyväntekeväisyys

Lue lisää uudesta työstä

Sormet näppäimistöllä
9/2023 DNA Yrityksille

Kyberrosvoilta suojautumisen ABC

Kokosimme artikkeliin huippusuosioon nousseen Kyberrosvot-podcastin tärkeimmät tärpit parempaan suojautumiseen.
Nainen tabletin kanssa
9/2023 DNA Yrityksille

Firmani tarvitsee paremmat verkkoratkaisut! Miten se onnistuu?

Jotta arki rullaa saumattomasti, tulee yhteyksien olla toimintavarmat ja turvalliset. Me DNA:lla pidämme huolen siitä, että kokonaisuus vastaa yrityksesi tarpeita ja käyttöönotto on tehty sinulle yksinkertaiseksi.
DNA:n asiakaspalvelija
9/2023 DNA Yrityksille

Suurin osa yhteydenotoista tapahtuu puhelimitse – Toimivat liittymät ja palvelut varmistavat, että jokaiseen niistä vastataan!

Olemme sitä mieltä, että yrityksen mobiili- ja vaihdepalvelun tilaamisen tulee olla yksinkertaista ja helppoa. Siksi toimitus ja käyttöönotto on tehty sinulle vaivattomaksi.
Peter Nyman
9/2023 DNA Yrityksille

Kolme harhaluuloa esiintymisestä ja miksi ne eivät pidä paikkaansa – Peter Nymanin opit johtajille

Esiintymistaito on yritysten johdolle yhä tärkeämpi avu. Siihen liittyy kuitenkin turhaa mystiikkaa. Peter Nyman setvii esiintymiseen liittyviä harhaluuloja ja antaa käytännön neuvoja parempaan esiintymiseen.

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.