Asiakkaina maailman johtavat operaattorit

Comptelin Muzafer Sulejmani ja DNA:n Minka Pekkala rakentavat yhteistyötä.

Comptel toimittaa maailman johtaville teleoperaattoreille ohjelmistoja, joilla hallinnoidaan yli miljardin asiakkaan palveluja. DNA tarjoaa yhtiölle toimivan ja turvallisen globaalin yritysverkon.

Comptel on ohjelmistoyhtiö, joka auttaa asiakasyrityksiä tehostamaan toimintaansa, luomaan uusia palveluja ja muuntamaan verkkodataa päätöksenteon automatisoinnissa. Yrityksen ratkaisut yhdistävät operaattoreiden asiakasjärjestelmät ja tietoliikenneverkot.

Comptelin pelikenttä on sananmukaisesti koko maailma: yhtiö tarjoaa palvelujaan noin 300 asiakkaalle 90 maassa. Asiakaskuntaan lukeutuvat muun muassa maailman johtaviin teleoperaattoreihin kuuluvat América Móvil, China Mobile, T-Mobile, Telefónica O2 ja Vodafone.

”Operaattorit hallinnoivat Comptelin ohjelmistoilla yli miljardin asiakkaan palveluita. Joka päivä ohjelmistomme huolehtivat yli 20 prosentista maailman mobiilikäyttötiedosta”, Comptelin Senior Service Manager Muzafer Sulejmani summaa.

DNA yhdistää toimipisteet globaalisti

Comptelin liiketoiminta on kasvanut viime vuosina nopeasti etenkin Aasiassa. Yrityksellä on yli 600 työntekijää ja 22 toimipistettä eri puolilla maailmaa Sydneystä São Pauloon.

DNA Business tarjoaa globaalille suomalaisyritykselle korkeatasoiset datayhteydet  eri toimipisteiden välille ja yhdistää maantieteellisesti erillään olevat lähiverkot yhdeksi suljetuksi ja tietoturvalliseksi yritysverkoksi.

”Näin lähiverkon palvelut ja työkalut ovat käytettävissä kaikissa toimipisteissä”, Sulejmani sanoo.

DNA vastaa globaalisti myös Comptelin palomuureistaTietoturvapalveluihin kuuluu lisäksi palvelunestohyökkäyksen estopalvelu. Comptelin asiantuntijat tekevät paljon töitä asiakkaan luona toteuttamassa hankkeita, tekemässä ylläpitotöitä tai myymässä uusia palveluja.

”Siksi tietoturvallisten yhteyksien tarjoaminen liikkuville työntekijöille on tärkeää.
Käytämme paljon esimerkiksi verkko- ja videokokouksia, joiden laatuun pitää voida luottaa.”

Hyvä kumppani ymmärtää asiakkaan tarpeet

Sulejmani huomauttaa, että Comptel tekee ohjelmistotoimituksia ja ylläpitotoimia paljon myös verkon yli, mikä vähentää tarvetta matkustaa paikan päälle. DNA varmistaa, että käytettävät verkkoyhteydet ovat luotettavia.

Datayhteydet ovat elintärkeitä koko yhtiön liiketoiminnalle.

”Meidän on pystyttävä auttamaan asiakasta kaikissa tilanteissa, jotta operaattorit voivat esimerkiksi laskuttaa asiakkaita tai avata heille liittymiä”, Sulejmani korostaa.

On myös tärkeää, että yhteistyökumppani ymmärtää Comptelin asiakkaiden tarpeet.

”DNA on itse puhelinoperaattori, joten siellä tunnetaan hyvin Comptelin operaattoriasiakkaiden tarpeet ja millaisia asioita loppukäyttäjät asiakkailtamme vaativat”, huomauttaa Sulejmanin.

Sulejmanin mielestä DNA osaa hahmottaa asiat, jotka ovat liiketoiminnan kannalta tärkeitä. Lisäksi hän arvostaa kumppanin proaktiivisuutta ja kykyä reagoida nopeasti mahdollisiin ongelmatilanteisiin.

DNA:lta löytyy myös joustavuutta. Sitä tarvitaan esimerkiksi, kun työskentelemme erilaisissa kulttuureissa eri puolilla maailmaa.

DNA hyödyntää omassa liiketoiminnassaan Comptelin FWD-palvelua, jolla asiakas voi ostaa nettiyhteyden suoraan älypuhelimiinsa silloin kun haluaa ja niin pitkään kuin haluaa. FWD soveltuu lisämyyntiin prepaid-asiakkaille. Comptelille palvelun suurimmat markkinat ovat kehittyvillä markkinoilla, joilla on kaksi miljardia uutta internetkäyttäjää.

Avainsanat:

Tietoturva M2M

Lue lisää uudesta työstä

Sormet näppäimistöllä
9/2023 DNA Yrityksille

Kyberrosvoilta suojautumisen ABC

Kokosimme artikkeliin huippusuosioon nousseen Kyberrosvot-podcastin tärkeimmät tärpit parempaan suojautumiseen.
Nainen tabletin kanssa
9/2023 DNA Yrityksille

Firmani tarvitsee paremmat verkkoratkaisut! Miten se onnistuu?

Jotta arki rullaa saumattomasti, tulee yhteyksien olla toimintavarmat ja turvalliset. Me DNA:lla pidämme huolen siitä, että kokonaisuus vastaa yrityksesi tarpeita ja käyttöönotto on tehty sinulle yksinkertaiseksi.
DNA:n asiakaspalvelija
9/2023 DNA Yrityksille

Suurin osa yhteydenotoista tapahtuu puhelimitse – Toimivat liittymät ja palvelut varmistavat, että jokaiseen niistä vastataan!

Olemme sitä mieltä, että yrityksen mobiili- ja vaihdepalvelun tilaamisen tulee olla yksinkertaista ja helppoa. Siksi toimitus ja käyttöönotto on tehty sinulle vaivattomaksi.
Peter Nyman
9/2023 DNA Yrityksille

Kolme harhaluuloa esiintymisestä ja miksi ne eivät pidä paikkaansa – Peter Nymanin opit johtajille

Esiintymistaito on yritysten johdolle yhä tärkeämpi avu. Siihen liittyy kuitenkin turhaa mystiikkaa. Peter Nyman setvii esiintymiseen liittyviä harhaluuloja ja antaa käytännön neuvoja parempaan esiintymiseen.

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.