DNA Ulkomokkula

Nostaa netin laadun täysin uudelle tasolle

Kodin ulkoseinään - tai vaikka tolppaan - sijoitettava Ulkomokkula on toimiva nettiratkaisu erityisesti pientaloon tai kesämökille. Ulkomokkula muodostaa vakaan ja toimintavarman nettiyhteyden, sillä se poimii huippunopean 5G- ja 4G-netin lähes esteettömästi suoraan lähimmästä tukiasemasta. Nettiyhteys on tehokas ja varma.

Miksi Ulkomokkulalla luotu yhteys on parempi ja mitä kokonaisuus sisältää?

Suora yhteys tukiasemasta

Ulkomokkula sijoitetaan kotisi ulkoseinään tai vaikkapa tolppaan. Kun mokkula on sijoitettu talon ulkopuolelle, se poimii huippunopean 5G- ja 4G-netin suoraan lähimmästä tukiasemasta lähes esteettömästi.

Vakaa ja toimintavarma netti

Kun mokkulalla on suora yhteys tukiasemaan, eivät maaston muodot tai kiviseinät häiritse signaalia. Vahva yhteys tarkoittaa jouhevaa netinkäyttöä - suoratoistopalveluiden laatu paranee ja etätyöt luistaa.

Langaton verkko kaikille laitteille Meshillä

Kotisi sisällä saat netin käyttöösi kodin kaikille laitteille langattomasti Mesh WiFi -laitteiden avulla. Pieneen kotiin riittää yksi tai kaksi Mesh Wifiä, suurempaan, esim. kaksikerroksiseen tai yli 80 neliömetrin kokoiseen kotiin useampi.

Sisällä käytettävään mokkulaan verrattuna DNA Ulkomokkula nostaa netin laadun täysin uudelle tasolle: yhteys on nopea ja toimintavarma ja sinä voit keskittyä tärkeämpiin asioihin. Tutustu tarkemmin Ulkomokkulan teknisiin tietoihin.

Saat Ulkomokkulan tilaamalla kattavan 5G-nettiratkaisun 

Toimintavarma nettiratkaisu kotiin - tai vaikka mökille. Tilaa se näin:

Valitse tarpeisiisi sopiva yhdistelmä nopeutta ja Mesh WiFi -laajentimia. Alla esimerkkihinnat nettiratkaisusta.

DNA Netti 5G 400M

29,90/kk/24 kk jonka jälkeen 34,90 €/kk

Lisää nopeutta? DNA 5G 600M + 5 €/kk.

DNA Ulkomokkula 5G & yksi Mesh WiFi -laajennin

13,12/kk/24 kk 

Tarkista saatavuus osoitehausta ja tilaa suoraan verkosta. Voit tilata myös soittamalla, DNA Kaupasta tai chatista.
0800 550 044 (arkisin 9–20, la 10–16. Numero on maksuton.)

Tarkista saatavuus osoitehausta

3/2022 Artikkelien toimitus

DNA Asiakastarina: parempi netti kotiin vaihtamalla ulkomokkulaan

Janika päätti kokeilla, minkälainen vaikutus ulkomokkulalla olisi kodin nettiyhteyteen. Vaikka hän asuukin 4G-alueella ja ulkomokkula on uusi 5G-laite.

Asenna itse tai hanki helposti asennettuna!

Ulos sijoitettavan Ulkomokkulan voit asentaa ihan itse (katso video) tai ostaa asennuksen meiltä helposti palveluna. DNA Apurin asennusmestari tulee paikan päälle ja virittää laitteet ja palvelut kuntoon puolestasi.

Tee käyttöönotosta helpompaa, anna meidän auttaa!

DNA Apurin asennuskäynnin hinta on 84 euroa. Voit maksaa sen myös kätevästi osissa, vain 3,50 €/kk 24 kuukauden maksuajalla. Mikä parasta, summan voi vähentää verotuksessa kotitalousvähennyksistä. Lue lisää