Tietoturva – pidä virukset loitolla
ja salasanat lähellä

Kattava virustorjunta, VPN, tietovuotohälytin ja salasanapankki samassa palvelussa.

DNA Digiturva
1-2 laitteelle

Kokeile kuukausi maksutta
6,90 €/kk

ei määräaikaa,
kokeilu saatavilla vain DNA Nettikaupasta

DNA Digiturva
Max 10 laitteelle

Kokeile kuukausi maksutta
9,90 €/kk

ei määräaikaa
kokeilu saatavilla vain DNA Nettikaupasta

DNA Digiturva
Jopa 25 laitteelle

Kokeile kuukausi maksutta
14,90 €/kk

ei määräaikaa
kokeilu saatavilla vain DNA Nettikaupasta

DNA:n ja F-Securen yhteistyössä toteuttama DNA Digiturva on kaikenkattava palvelu, joka pitää koko perheen tietoturvasta huolta. Sen avulla torjut kattavasti tietoturvauhkat ja suojaat laitteet, henkilötiedot ja netinkäytön, helposti yhdellä palvelulla.

61 %

5-12-vuotiaiden lasten vanhemmista pitää riskinä sitä että lapset ajautuvat haitallisille sivustoille. **

15 %

lapsiperheistä kohtasi haittaohjelmien aiheuttamia ongelmia vuonna 2021. *

33 %

lapsiperheistä on kokenut jotakin verkkorikollisuudeksi luokiteltavaa viimeisen 12 kk aikana. *

* F-Securen kuluttajatutkimus 2021
**
DNA Koululaistutkimus 2022

Ota tietoturva haltuun ja tee netistä huolettomampi paikka koko perheelle

DNA Digiturvan avulla pidät pöpöt ja pahikset loitolla ja salasanat tallessa, koko perheen laitteissa: tietokoneissa, puhelimissa ja tableteissa. Virustorjunnan lisäksi voit mm. rajata lasten ruutuaikaa ja varmistua siitä, että WiFi-yhteytesi ja tietosi ovat varmasti suojassa. Tietoturvasta huolehtiminen tekee koko perheen netinkäytöstä turvallisempaa.

Kattava tietoturva yhdessä paketissa

Jatkossa et tarvitse kuin yhden tietoturvapalvelun: DNA Digiturvan. Yhdellä ja samalla palvelulla hoidat virustorjunnan lisäksi myös yksityisyydensuojan ja salasanojen hallinnan kätevästi yhdellä tilauksella. Salasanojen hallintaohjelmalla voit luoda ja hallinnoida vahvoja salasanoja – turvallisesti kaikilla laitteilla. DNA Digiturva on suunniteltu suojaamaan niin laitteet kuin käyttäjänsäkin – koko nettielämän.

Yksi tietoturvapalvelu, monta tehtävää

DNA Digiturva on kaikenkattava tietoturvapalvelu, yhdessä ja samassa sovelluksessa. Saat käyttöösi sovelluksen, joka niputtaa eri toiminnallisuudet kätevästi samaan palveluun. Sovellus myös hälyttää heti, jos henkilötietojasi on ollut mukana tietovuodossa. 

Sähköpostiosoitteesi lisäksi voit lisätä monitoroitaviksi tiedoiksi, esim. luottokorttisi numeron, puhelinnumerosi, henkilöturvatunnuksesi, passin numerosi, pankkitilisi numeron tai esim. käyttäjätunnuksesi. Jos jokin tiedoistasi on näkynyt tietovuodossa, saat heti selkeät ohjeet lisävahinkojen estämiseksi.

Selätä tietoturvauhat DNA Digiturvalla:

1. Tilaa DNA Digiturva

Valitse kuinka monelle laitteelle palvelun haluat: 1-2, 10 tai jopa 25 laitteelle.

2. Saat asennuslinkin sähköpostiisi

Linkki tulee sähköpostiisi muutaman arkipäivän sisällä.

3. Ota sovellus käyttöösi

Lisäohjeita sovelluksen asennukseen ja käyttöön löydät tukisivuilta.

4. Netissä kaikki hyvin!

Tutustu sovellukseen ja ota DNA Digiturvan ominaisuudet käyttöösi.

Tarvitsetko apua tietoturvan valinnassa?

Keskustele DNA Kaupan asiantuntijan kanssa.

Usein kysyttyä tietoturvasta

Mille laitteille DNA Digiturvan voi ottaa käyttöön?

DNA Digiturva on kattava tietoturvapalvelu kodin puhelimille, tableteille ja tietokoneille – halutessasi saat sen jopa 25 laitteelle, yhdellä tilauksella. Palvelulla voit hoitaa niin virustorjunnan, suojatun VPN-yhteyden mobiililaitteilla, selauksen suojauksen, lasten ruutuajan rajoitukset kuin salasanojen hallinnankin, kerralla koko perheelle.

Palvelun tukisivuilta löydät kattavasti tiedot millä laitteilla ja käyttöjärjestelmillä saat ominaisuudet käyttöösi.

Mistä löydän DNA Digiturvan asennusohjeet?
Minulla on jo tietoturvapalvelu, mihin tarvitsen uutta?

DNA Digiturva on kotimainen, F-Securen kehittämä palvelu, joka turvaa perheesi kaikki laitteet helposti yhdellä tilauksella. Virustorjunnan lisäksi se sisältää kattavasti muitakin tietoturvapalveluja: perhesäännöt lasten netinkäytön rajaamiseen, mahdollisuuden käyttää suojattua VPN-yhteyttä avoimissa WiFi-verkoissa mobiililaitteilla, tietovuotohälyttimen sekä salasanojen hallintaohjelman. Saat kaikenkattavan tietoturvan helposti yhdellä tilauksella ja halutessasi kerralla koko perheen laitteisiin. 

Mitä eroa on tietoturvalla ja tietosuojalla?

Tietosuoja asettaa säännöt ja raamit, joiden mukaisesti henkilötietoja käsitellään, ja tietoturva on joukko niitä keinoja ja työkaluja, joiden avulla henkilötietoja suojataan. Tietosuoja ja tietoturva kulkevat käsikädessä ja ovat tärkeä osa yritysvastuutamme. Yrityksenä haluamme olla asiakkaidemme luottamuksen arvoisia ja teemme jatkuvasti töitä vahvan tietoturvan ja tietosuojan eteen.

Lue lisää siitä, miten toimimme käytännössä tietosuojan ja tietoturvan varmistamiseksi. Sivuilla myös lisätietoa siitä, miten torjut huijausyritykset, asiaa tekoälystä ja vinkkejä lasten netinkäyttöön.

Sopiiko DNA Digiturva yrittäjän käyttöön?

DNA Digiturva sopii erinomaisesti yrittäjän digiarkeen. Kun käytössäsi on DNA Digiturva, suojaat puhelimen, tietokoneen ja tabletin sekä netin käytön. Näin sekä henkilökohtaiset että yrityksen tiedot on suojattu tietojenkalastelulta, haitallisilta sivustoilta ja suojaat yksityisyytesi verkossa.  DNA Digiturva sopii erinomaisesti käyttäjille, jotka ovat huolissaan tietoturvasta ja kaipaavat mielenrauhaa, mutta eivät hahmota tai kerkeä etsimään tietoa siitä, mitä kaikkea kattavaan tietoturvaan kuuluu.

Miksi suojautua?

Sekä yksityishenkilöiden että yrityksien on syytä suojautua erilaisilta haittaohjelmilta, tietojenkalastelulta, viruksilta ja muilta uhkilta. Yrittäjät käyttävät usein samoja laitteita sekä liiketoiminnan että henkilökohtaisen elämän pyörittämiseen, mikä kasvattaa riskejä tietomurron kohteeksi joutuessa. DNA Digiturvan avulla turvaat selustasi ja pienennät sinuun ja yritystoimintaasi kohdistuvia uhkia.

Voinko hankkia DNA Digiturvan käyttäen y-tunnusta?

DNA Digiturvan voit tällä hetkellä ostaa y-tunnuksella DNA Kaupassa tai chatissa (ma-pe 8-21, la 9-17).

Etsitkö asennusohjeita? Löydät ne tukisivuilta