Pidä leffailta milloin haluat. Selaa valikoimaa, katsele trailereita. Vuokraa illan elokuva matkalla kotiin ja jatka loppuun kotisohvalla. SF Anytimen tuhansien elokuvien valikoimasta löydät helposti kuumimmat ja katsotuimmat uutuudet, heti elokuvalevityksen jälkeen. Klassikoita unohtamatta. Koko perheen leffat löydät omasta kansiostaan. Popcornit esiin!

Huimasti katseltavaa sinulle ja koko perheelle: tyylikästä draamaa, räjähtävää toimintaa, hömppää ja komediaa sekä parhaat lastenleffat koko perheelle – kaikki teräväpiirrolla. Hinnat alkaen 1 €, uutuusleffat alkaen 4 €. Katseluaikaa vuokrauksesta 48 tuntia. Katsele niin monta kertaa kuin haluat, eikä elokuvan palauttamisesta tarvitse huolehtia.

Voit vuokrata elokuvia DNA TV -sovelluksella Android-mobiililaitteilla, Chrome-selaimella osoitteessa tv.dna.fi sekä DNA TV-hubilla ja DNA:n digiboksilla. Voit keskeyttää elokuvan ja jatkaa katselua toisella laitteella, myös iOS-puhelimella ja -tabletilla (ominaisuus ei ole tuettu DNA:n digiboksilla). Vuokraukset veloitetaan DNA:n laskulla. Vuokraamon käyttö edellyttää voimassa olevan DNA TV -tilauksen.

DNA TV Vuokraamo mobiililaitteilla ja selaimella on vielä beta-vaiheessa. Kehitämme palvelua edelleen ja voit antaa palautetta lyhyen kyselyn kautta.