Tervetuloa DNA TV:n käyttäjäksi!

Ota palvelu käyttöön näin:

DNA TV -sovellus on aktivoitavissa heti DNA TV -liittymän tilauksen jälkeen. Kun aktivoit sovelluksen heti, katselet Viasatin urheilu-, leffa- ja dokumenttikanavia veloituksetta seitsemän päivää: Viasat Film Action, Viasat Film Family, Viasat Film Premiere, Viasat Film Hits, Viasat Explore, Viasat Nature, Viasat History, Viasat Golf, Viasat Hockey, Viasat Urheilu, Viasat Sport, Viasat NHL Extra 1-8, Viasat Jääkiekko, Viasat Fotboll, Viasat Sport Premium, Viasat Jalkapallo. Vapaakatselu päättyy automaattisesti.

DNA TV -sovellus toimii älypuhelimilla ja tableteilla, joissa on iOS tai Android -käyttöjärjestelmä sekä Windows Phone 8 -älypuhelimilla. Palvelun käyttö vaatii internetyhteyden. Katso tarkemmin tuetut laitteet.

 1. Mene Play-kauppaan (Android), App Storeen (Apple) tai Windows Phone -sovelluskauppaan (Windows Phone 8). Hae DNA TV -sovellus.
 2. Asenna sovellus ja klikkaa tämän jälkeen Avaa.
 3. Mene kohtaan Omat tiedot (vieritä etusivun alalaitaan) ja valitse Aktivoi DNA TV.
 4. Kirjoita sähköpostikenttään se sähköpostiosoite, jonka annoit tilausta tehdessäsi.
 5. Anna palvelulle haluamasi salasana (ilman ääkkösiä ja vähintään 6 merkkiä pitkä).
 6. Lue ja hyväksy DNA TV erityisehdot ja tietosuojaseloste.
 7. Klikkaa Aktivoi DNA TV.

Aktivoinnin jälkeen DNA TV -sovellus on käytettävissä älypuhelimella, tabletilla ja tietokoneella. Maksuttomien kanavien katselu on mahdollista samanaikaisesti viidellä eri laitteella.

Haluatko katsoa ohjelmia tietokoneella? Aktivoi tunnuksesi, tallenna ja katso DNA TV -sovelluksella ohjelmia tv.dna.fi.

Tallentaminen on DNA TV:n kätevä lisäpalvelu. Sen avulla tallennat huikeat 4000 tuntia ohjelmia.

Lisää ohjeita tallennukseen ja DNA TV:n käyttöön löydät tältä sivulta ja osoitteesta https://www.dna.fi/tuki-ja-apu.

Tallennuksen avulla DNA TV:stä tulee aina hyvää katsottavaa – jopa 4000 tuntia.

Voit tallentaa sarjat jatkuvalla tallennuksella, yhdellä napinpainalluksella.

Tallennettu ohjelma on katsottavissa kaksi vuotta.

Voit katsella DNA TV -sovelluksella tehtyjä tallenteita myös televisiosta DNA:n digiboksin (Wbox) kautta tai peilaamalla Chromecast mediasoittimen tai Apple TV:n avulla.

Ohjelmaoppaan kautta pääset katsomaan meneillään olevia suoria lähetyksiä Ylen kanavilta tai kanavapaketistasi riippuen suoria lähetyksiä muilta kanavilta. Nauti suorista lähetyksistä missä haluat Suomessa.

Ohjelmaoppaasta näet lisäksi tulevat ohjelmat ja pääset asettamaan ohjelmia tallennukseen, jos palveluusi kuuluu tallennus-ominaisuus. Jos et löydä haluamaasi listalta, käytä laitteesta riippuen Etsi/Haku-toimintoa

Täydennä televisiosi lisäpalveluilla sellaiseksi kuin haluat.

Lisää kanavia ja sisältöjä makusi mukaan:

 • DNA:n kanavapaketin tilaajana katsot osaa kanavapakettien kanavista suorana DNA TV -sovelluksella älypyhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Katso tarkempi kanavalistaus.
 • DNA:n MTV Total ja C More -kanavapakettien tilaajana saat nauttia C More -ohjelmakirjaston sarjoista ja sadoista elokuvista myös puhelimella, tabletilla, selaimella ja DNA:n digiboksilla ilman lisämaksua. Ohjelmakirjasto sisältyy kanavapaketin tilaukseen. 
 • DNA:n Viasat Kulta tai Viasat Viihde -kanavapaketin tilaajana saat nauttia Viasat-ohjelmakirjaston leffoista aina kun haluat - puhelimella, tabletilla, selaimella tai DNA:n digiboksin kautta isolta ruudulta ilman lisämaksua. Ohjelmakirjasto sisältyy kanavapaketin tilaukseen. 
 • DNA:n Cirkus-ohjelmakirjaston sarjat ovat katsottavissa aina, kun haluat - puhelimella, tabletilla, selaimella tai DNA:n digiboksilla.
 • DNA:n digiboksilla saat SF Anytimen Videovuokraamon parhaat leffauutuudet suoraan kotisohvallesi.
 • Ohjelmakirjastoa ja videovuokraamon elokuvien vuokraamista varten tarvitset Osto-PIN-koodin, olet saanut sen sähköpostiisi ja löydät sen myös Minun palvelustani.
 • TV-kortilla näet televisiosta teräväpiirtokanavia, vaihtuvan Kuukauden kanavan ja Kuukauden ottelun. Pääsääntöisesti Kuukauden kanava ja Kuukauden ottelu on katsottavissa myös DNA TV -sovelluksella. 
   

Katso DNA TV:tä suorana tai tallennettuna

DNA TV:llä katselet TV:tä millä laitteella tahansa: puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Osaa kanavista katsot DNA TV -sovelluksella suorana ja osaa kanavista voit tallentaa. Katso tarkempi kanavalista.