Tervetuloa DNA TV:n käyttäjäksi!

DNA TV -mobiilisovellus on aktivoitavissa heti tilauksen jälkeen. Kun aktivoit sovelluksen heti, katselet Viasatin urheilu-, leffa- ja dokumenttikanavia veloituksetta seitsemän päivää: Viasat Film Action, Viasat Film Family, Viasat Film Premiere, Viasat Film Hits, Viasat Explore, Viasat Nature, Viasat History, Viasat Golf, Viasat Hockey, Viasat Urheilu, Viasat Sport, Viasat NHL Extra 1-8, Viasat Jääkiekko, Viasat Fotboll, Viasat Sport Premium, Viasat Jalkapallo. Vapaakatselu päättyy automaattisesti seitsemän päivän jälkeen.

DNA TV -mobiilisovellus toimii älypuhelimilla ja tableteilla, joissa on iOS- tai Android-käyttöjärjestelmä sekä tietokoneella selaimella osoitteessa tv.dna.fi. Palvelun käyttö vaatii nettiyhteyden. Katso tarkemmin tuetut laitteet.

Ota palvelu käyttöön ensimmäisellä kerralla näin:

 1. Mene Play-kauppaan (Android) tai App Storeen (Apple). Hae DNA TV -sovellus.
 2. Asenna sovellus ja klikkaa tämän jälkeen Avaa.
 3. Valitse: MINULLA ON DNA-TV TUNNUKSET.
 4. (Jos et ole vielä tilannut DNA TV:tä, valitse OLEN UUSI ASIAKAS ja jatka näytön ohjeiden mukaan.)
 5. Valitse sivun alalaidasta ”Aktivoi tuote”.  
 6. Käyttäjätunnus: Laita se sähköpostiosoite, jonka annoit tilausta tehdessäsi.
 7. Salasana: Anna palvelulle haluamasi salasana (ilman ääkkösiä ja vähintään 6 merkkiä pitkä).
 8. Vahvista salasana.
 9. Klikkaa Aktivoi DNA TV.
 10. Lue ja hyväksy DNA TV erityisehdot ja tietosuojaseloste.
 11. Tämän jälkeen DNA TV -sovellus muistaa käyttäjätunnuksen ja salasanan ja voit samoja tunnuksia käyttäen kirjautua sovellukseen muilla laitteilla tai selaimella. 

Aktivoinnin jälkeen DNA TV -mobiilisovellus on käytettävissä älypuhelimella, tabletilla ja tietokoneella osoitteessa tv.dna.fi. Maksuttomien kanavien sekä tallenteiden katselu on mahdollista samanaikaisesti viidellä eri laitteella. Voit myös peilata ohjelmia isolle ruudulle Chromecastin tai Apple TV:n kautta.

Lisää ohjeita DNA TV:n käyttöön ja tallentamiseen löydät osoitteesta www.dna.fi/tuki-ja-apu.

Tallennuksen avulla DNA TV:stä tulee aina hyvää katsottavaa!

 • Tallennustilaa 4000 tuntia, tilaa jopa parille tuhannelle elokuvalle tai kotimaisille suosikkiohjelmillesi. 
 • Tallenteet säilyvät palvelussa kaksi vuotta.
 • Tallenna ohjelmia lähes kaikilta maksuttomilta kanavilta ja vaikka samanaikaisesti.
 • Ohjelmaoppaasta näet tulevat ohjelmat ja tallennat ne helposti napin painalluksella. Jatkuvalla tallennuksella tallennat suosikkisarjasi kaikki jaksot automaattisesti. 
 • Katso Ylen kanavat, Fox, Free, TLC ja National Geographic kanavat suorina lähetyksinä Suomessa. 
 • Tilauksesi mukaan voit katsoa mm. NHL- ja KHL-jääkiekkoa, Formula 1 -osakilpailut, Englannin valioliigaa sekä huippugolfia missä haluat - näet mobiilisovelluksella useimpien tilaamiesi maksukanavien suorat lähetykset.
 • Merkitse kätevästi omat suosikkisi ja valitse kanavalistaan haluamasi kanavat. 
 • Katso tallenteet kotitelevisiostasi DNA Hubin tai Wbox HD2(s)- ja Wbox HD3 –digiboksien kautta tai peilaa telkkariin  Chromecastin tai AppleTV:n avulla.
   

Täydennä palvelu sellaiseksi kuin haluat - lisää kanavia ja sisältöjä makusi mukaan:

 • DNA:n kanavapaketin tilaajana katsot suurta osaa kanavapakettien kanavista suorana DNA TV -sovelluksella älypyhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Katso tarkempi kanavalistaus.
 • C More-, Viasat- ja Cirkus-ohjelmakirjastot ovat katsottavissa myös DNA TV –sovelluksella - katso ohjelmia silloin, kun sinulle sopii. 
 • DNA TV Vuokraamosta vuokraat ja katselet elokuvia silloin, kun haluat. Vuokrausaika on 48 tuntia ja voit katsoa elokuvan niin monta kertaa kuin haluat tai keskeyttää katselun ja jatkaa toisella laitteella. Vuokraamo toimii Android-laitteilla ja Chrome-selaimella sekä DNA Hubilla ja DNA:n digibokseilla. Voit halutessasi jatkaa vuokratun elokuvan katselua iOS-mobiililaitteella.
 • Ohjelmakirjastojen käyttöönottoon ja vuokraamon elokuvien vuokraamista varten tarvitset Osto-PIN-koodin, olet saanut sen sähköpostiisi ja löydät sen myös Minun palvelustani.
 • DNA Hubilla ja TV-kortilla näet televisiosta teräväpiirtokanavia, vaihtuvan Kuukauden kanavan ja Kuukauden ottelun.
 • DNA Hubilla ja DNA:n digiboksilla katselet tallennettuja ohjelmia myös televisiosta.

Mukavia katseluhetkiä DNA TV:n parissa!