Tervetuloa DNA TV:n käyttäjäksi!

Ota DNA TV käyttöösi heti tilauksen jälkeen. DNA TV -mobiilisovellus toimii älypuhelimilla ja tableteilla, joissa on iOS- tai Android-käyttöjärjestelmä sekä tietokoneella Chrome-selaimella osoitteessa dnatv.dna.fi. Palvelun käyttö vaatii nettiyhteyden. 

Ota palvelu käyttöön ensimmäisellä kerralla näin:

 1. Lataa Uusi DNA TV -sovellus puhelimeesi tai tablettiisi sovelluskaupasta (Google Play tai App Store). 
  Huom. Sovellus on helpointa ottaa käyttöön laitteella, jossa myös sähköposti on käytettävissä. Jos ei ole, siirry kohtaan 6.
 2. Avaa sovellus ja valitse ”Kirjaudu sisään
 3. Valitse, oletko nykyinen vai uusi DNA TV -käyttäjä. 
 4. Syötä sähköpostiosoite, jonka olet antanut tilauksen yhteydessä.
 5. Saat sähköpostiisi viestin, seuraa viestin ohjeita ja jatka linkkiä klikkaamalla sovellukseen. 
 6. Jos haluat kirjautua DNA TV -sovellukseen laitteella, jossa ei ole sähköpostia käytettävissä, voit kirjautua sovellukseen käyttämällä sähköpostiosoitetta ja salasanaa. Luo salasana Minun palvelussani. Valitse sitten DNA TV -sovelluksessa kirjautuminen DNA Tunnuksella. 

Voit ottaa sovelluksen käyttöösi myös tietokoneen Chrome-selaimella osoitteessa dnatv.dna.fi.
Kirjautumisen jälkeen DNA TV on käytettävissäsi ja voit katsella ohjelmia suorana tai jälkikäteen (osa kanavien ohjelmista on katsottavissa 2-7 päivää lähetyksen jälkeen), tallentaa ohjelmia peruskanavilta, nauttia Viihdekirjaston leffoista maksutta sekä vuokrata uusimpia elokuvia heti leffa-teatterilevityksen jälkeen DNA TV Vuokraamosta. Muistathan hyödyntää uuden asiakkaan etuna ilmaisen leffavuokrauksen Vuokraamoon! Voit myös peilata ohjelmia isolle ruudulle Chromecastin tai Apple TV:n kautta.

Lisää ohjeita DNA TV:n käyttöön ja tallentamiseen löydät DNA TV:n ja Hubin tukisivuilta.

DNA TV:stä tulee aina hyvää katsottavaa!

 • Tallennustila on rajaton. 
 • Tallenteet säilyvät palvelussa kaksi vuotta.
 • Tallenna ohjelmia lähes kaikilta maksuttomilta kanavilta ja vaikka samanaikaisesti.
 • Ohjelmaoppaasta tallennat ohjelmat helposti yhdellä napin painalluksella. Jatkuvalla tallennuksella tallennat suosikkisarjasi kaikki jaksot automaattisesti. 
 • Katso Ylen kanavien, Foxin, Freen, TLC:n ja National Geographicin kanavia suorana. 
 • Katso tilauksesi mukaan esim. NHL- ja KHL-jääkiekkoa, Formula 1 -osakilpailut, Englannin valioliigaa sekä huippugolfia missä haluat - näet mobiilisovelluksella useimpien tilaamiesi maksukanavien suorat lähetykset missä haluat.
 • Nauti tilaukseen sisältyvän Viihdekirjaston leffoista aina, kun haluat. 
 • Vaihtuva Kuukauden kanava ja Kuukauden ottelu.
 • Peilaa ohjelmia ja leffoja isolle ruudulle Chromecastin tai AppleTV:n kautta. 
 • DNA TV toimii koko EU:n alueella. 

Täydennä palvelu sellaiseksi kuin haluat:

DNA:n kanavapaketin tilaajana katsot suurta osaa kanavapakettien kanavista suorana DNA TV -mobiilisovelluksella missä haluat. Katso tarkempi kanavalistaus.

Tilaamasi suoratoistopalvelut (C More, Viaplay) ovat katsottavissa myös DNA TV -sovelluksella – katso ohjelmia silloin, kun sinulle sopii. 
DNA TV Hubi täydentää palvelusi, se yhdistää tutun television, Vuokraamon ja yli 4000 sovellusta yhdeksi helpoksi kokonaisuudeksi. 
Nopea DNA Netti ja TV Hubi yhdessä tekevät koko perheen viihtymisestä helppoa, jopa usealla laitteella yhtä aikaa. Riittävä nopeus takaa etteivät elokuvat ja sarjat pätki.

Mukavia katseluhetkiä DNA TV:n parissa!