DNA Netti pientaloille - gigan nopeuksiin huikean helposti

Tarvitsetko nettiä omakotitaloon, rivitaloon tai paritaloon? Nopea DNA Netti tulee joka kotiin. Riippuen sijainnista, tekniikka vaihtelee joko DNA Koti 5G -yhteydestä, kuitu- tai kaapeliyhteyteen tai mobiililaajakaistaan. Tutustu vaihtoehtoihin ja ota yhteyttä! Autamme oikean netin valinnassa.

Ota yhteyttä

Nopea ja toimintavarma yhteys

Helppo käyttöönotto

Asiantuntijat apunasi valinnasta käyttöönottoon

Hyödynnä nettiasiakkaan edut

Tutustu eri vaihtoehtoihin ja ota yhteyttä - autamme juuri sinulle sopivimman netin valinnassa!  

Oma kaista ja kiinteä 5G-yhteys

DNA Koti 5G on kodillesi varattu kiinteä ja toimintavarma netti, takuunopeudella. Ruuhkattomalla 5G-kaistalla netti toimii luotettavasti nyt ja tulevaisuudessa. 

Ammattiasentaja tuo kaikki laitteet mukanaan, mittaa ulkovastaanottimelle parhaan paikan, huolehtii asennuksesta ja valmistelee kotiverkon käyttövalmiiksi. Netti on heti käyttövalmis!​

Kiinteä laajakaista - kuitu tai kaapeli

Liittämällä kotisi DNA:n verkkoon, saat huippunopean netin koko perheelle – ja laajan valikoiman kaapeli-tv-kanavia. Nopealla ja toimintavarmalla yhteydellä kaistaa riittää kaikkeen, mihin pitääkin, myös tulevaisuudessa.

Jos kaivuutöitä tarvitaan, tonttikohtainen suunnitelma tehdään aina yhdessä kanssasi. ​Asennustöiden jälkeen huolehdimme, että yhteys toimii ja netti on käyttövalmis.​

Mobiililaajakaista kotiin ja mökille

Mobiililaajakaista on SIM-kortilla toimiva nettiliittymä. Mokkulan avulla saat sillä toimivan netin yhdelle tai useammallekin laitteelle, riippuen mokkulasta. 

Liikkuvan laajakaistan nopeus kannattaa valita sen mukaan, mihin nettiä käytät – perusasiointiin vai leffojen ja tiedostojen lataamiseen, suoratoistopalveluihin tai pelaamiseen. Mobiililaajakaista on rajaton kotimaan lisäksi myös Pohjolassa ja Baltiassa.

Ota yhteyttä - valitaan yhdessä kotiisi sopivin netti!

 0800 393 393 arkisin klo 9-15  ­  pientalopalvelu@dna.fi

Voit myös täyttää lomakkeen, niin olemme sinuun yhteydessä. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään. 

Help

Kuvavarmenne
[Antamasi arvo ei täsmännyt kuvan kanssa, ole hyvä ja yritä uudelleen]
7ae2b6e7ca47b702f6b91d8c273e10678ddd5181
Vahvista
Lomake toimitettu
Käy läpi lomakevalidoinnin viestejä
Toimintoa ei voitu suorittaa.
Varmistus

Usein kysyttyä