Tutustu DNA Digiturvaan

Pidä virukset loitolla ja salasanat lähellä. DNA Digiturvan avulla torjut kattavasti tietoturvauhkat ja suojaat laitteet, henkilötiedot ja netinkäytön, helposti yhdellä palvelulla.

DNA Digiturva

DNA Digiturva häätää haittaohjelmat, hanskaa henkilötiedot ja vahtii ruutuajan. Sen avulla turvaan niin laitteet kuin netinkäytön - helposti yhdellä palvelulla.

Tietoturva

Suojaa tietokoneet, tabletit ja puhelimet viruksia vastaan ja aseta samalla rajat lasten netinkäytölle. DNA Digiturvalla saat tehokkaan virustorjunnan perheen kaikille laitteille.


Virustorjunta

Tietoturva

Yksityisyys

DNA Digiturvan sisältämän VPN-yhteyden avulla estät tarpeettomat ja haitalliset sivustot, suojaat yhteytesi avoimissa WiFi-verkoissa ja piilotat IP-osoitteesi käyttämiltäsi palveluilta.


VPN-yhteys

Identiteettiturva

Verkkoidentiteetin suojaaminen lähtee vahvoista salasanoista, suojatusta yhteydestä ja omasta varovaisuudesta. DNA Digiturvan tietovuotohälytin kertoo heti, jos tietojasi on nähty tietovuodossa ja saat ohjeet lisävahinkojen estämiseksi.


Varaudu tietovuotoihin

Salasanojen hallinta

 

DNA Digiturvalla:

  • hoidat virustorjunnan
  • saat turvallisen VPN-yhteyden käyttöösi
  • hallitset salasanoja yhdessä paikassa
  • saat hälytyksen ja ohjeita tietovuodon sattuessa
  • rajoitat lasten ruutuaikaa
  • varmistat myös yrittäjän tietoturvan 

DNA Digiturva
1-2 laitteelle

Kokeile kuukausi maksutta
6,90 €/kk

ei määräaikaa,
kokeilu saatavilla vain DNA Nettikaupasta

DNA Digiturva
Max 10 laitteelle

Kokeile kuukausi maksutta
9,90 €/kk

ei määräaikaa
kokeilu saatavilla vain DNA Nettikaupasta

DNA Digiturva
Jopa 25 laitteelle

Kokeile kuukausi maksutta
14,90 €/kk

ei määräaikaa
kokeilu saatavilla vain DNA Nettikaupasta

DNA Digiturva on myös yrittäjän turva

Teet sitten työsi toimistolla tai etänä, tarvitset tietoturvan, joka kattaa kaikki laitteet ja tilanteet. Saat DNA Digiturvan tilattua myös y-tunnukselle. 

Virustorjunta

Palvelu suojaa viruksilta, troijalaisilta sekä haitta- ja vakoiluohjelmilta, jotka kulkeutuvat laitteille mm. sovellusten ja tiedostojen mukana tai huijaussähköpostin linkkiä klikkaamalla.

VPN-yhteys

Olit sitten kotona tai kahvilan WiFi-verkossa, ilman VPN:n antamaa suojaa, liikkeitäsi on helppo seurata netissä. Palvelun avulla saat yksityisen ja suojatun VPN-yhteyden käyttöösi.

Varaudu tietovuotojen varalle

Voit asettaa omista tiedoistasi monitoroitavaksi mm. sähköpostiosoitteen, luottokortin numeron, henkilöturvatunnuksen tai käyttäjätunnuksesi. Jos tietosi ovat mukana tietovuodossa, saat selkeät ohjeet lisävahinkojen estämiseksi.

Salasanojen hallinta

Heikko tai helppo salasana on aina tietoturvariski. Kätevän salasanojen hallintaohjelman avulla luot vahvat ja uniikit salasanat kaikkiin käyttämiisi palveluihin. Salasanapankki muistaa salasanasi ja pitää ne tallessa. Ei enää samoja salasanoja eri palveluihin!

Yksi tietoturvapalvelu, monta tehtävää

DNA Digiturva on kaikenkattava tietoturvapalvelu, yhdessä ja samassa sovelluksessa. Saat käyttöösi sovelluksen, joka niputtaa eri toiminnallisuudet kätevästi samaan palveluun. Sovellus myös hälyttää heti, jos henkilötietojasi on ollut mukana tietovuodossa. 

Sähköpostiosoitteesi lisäksi voit lisätä monitoroitaviksi tiedoiksi, esim. luottokorttisi numeron, puhelinnumerosi, henkilöturvatunnuksesi, passin numerosi, pankkitilisi numeron tai esim. käyttäjätunnuksesi. Jos jokin tiedoistasi on näkynyt tietovuodossa, saat heti selkeät ohjeet lisävahinkojen estämiseksi.

Usein kysyttyä tietoturvasta

Mille laitteille DNA Digiturvan voi ottaa käyttöön?

DNA Digiturva on kattava tietoturvapalvelu kodin puhelimille, tableteille ja tietokoneille – halutessasi saat sen jopa 25 laitteelle, yhdellä tilauksella. Palvelulla voit hoitaa niin virustorjunnan, suojatun VPN-yhteyden mobiililaitteilla, selauksen suojauksen, lasten ruutuajan rajoitukset kuin salasanojen hallinnankin, kerralla koko perheelle.

Palvelun tukisivuilta löydät kattavasti tiedot millä laitteilla ja käyttöjärjestelmillä saat ominaisuudet käyttöösi.

Mistä löydän DNA Digiturvan asennusohjeet?
Minulla on jo tietoturvapalvelu, mihin tarvitsen uutta?

DNA Digiturva on kotimainen, F-Securen kehittämä palvelu, joka turvaa perheesi kaikki laitteet helposti yhdellä tilauksella. Virustorjunnan lisäksi se sisältää kattavasti muitakin tietoturvapalveluja: perhesäännöt lasten netinkäytön rajaamiseen, mahdollisuuden käyttää suojattua VPN-yhteyttä avoimissa WiFi-verkoissa mobiililaitteilla, tietovuotohälyttimen sekä salasanojen hallintaohjelman. Saat kaikenkattavan tietoturvan helposti yhdellä tilauksella ja halutessasi kerralla koko perheen laitteisiin. 

Mitä eroa on tietoturvalla ja tietosuojalla?

Tietosuoja asettaa säännöt ja raamit, joiden mukaisesti henkilötietoja käsitellään, ja tietoturva on joukko niitä keinoja ja työkaluja, joiden avulla henkilötietoja suojataan. Tietosuoja ja tietoturva kulkevat käsikädessä ja ovat tärkeä osa yritysvastuutamme. Yrityksenä haluamme olla asiakkaidemme luottamuksen arvoisia ja teemme jatkuvasti töitä vahvan tietoturvan ja tietosuojan eteen.

Lue lisää siitä, miten toimimme käytännössä tietosuojan ja tietoturvan varmistamiseksi. Sivuilla myös lisätietoa siitä, miten torjut huijausyritykset, asiaa tekoälystä ja vinkkejä lasten netinkäyttöön.

Sopiiko DNA Digiturva yrittäjän käyttöön?

DNA Digiturva sopii erinomaisesti yrittäjän digiarkeen. Kun käytössäsi on DNA Digiturva, suojaat puhelimen, tietokoneen ja tabletin sekä netin käytön. Näin sekä henkilökohtaiset että yrityksen tiedot on suojattu tietojenkalastelulta, haitallisilta sivustoilta ja suojaat yksityisyytesi verkossa.  DNA Digiturva sopii erinomaisesti käyttäjille, jotka ovat huolissaan tietoturvasta ja kaipaavat mielenrauhaa, mutta eivät hahmota tai kerkeä etsimään tietoa siitä, mitä kaikkea kattavaan tietoturvaan kuuluu.

Miksi suojautua?

Sekä yksityishenkilöiden että yrityksien on syytä suojautua erilaisilta haittaohjelmilta, tietojenkalastelulta, viruksilta ja muilta uhkilta. Yrittäjät käyttävät usein samoja laitteita sekä liiketoiminnan että henkilökohtaisen elämän pyörittämiseen, mikä kasvattaa riskejä tietomurron kohteeksi joutuessa. DNA Digiturvan avulla turvaat selustasi ja pienennät sinuun ja yritystoimintaasi kohdistuvia uhkia.

Voinko hankkia DNA Digiturvan käyttäen y-tunnusta?

DNA Digiturvan voit tällä hetkellä ostaa y-tunnuksella DNA Kaupassa tai chatissa (ma-pe 8-21, la 9-17).

Tarvitsetko apua tietoturvan valinnassa?

Keskustele DNA Kaupan asiantuntijan kanssa.

Etsitkö asennusohjeita? Löydät ne tukisivuilta