Tilaa DNA TV
Formula 1 | C More
Formula 1 | C More

DNA TV - kuin TV, mutta entistä parempana

DNA TV Hubista löydät mm. Formulat ja muun viihteen, helposti yhdestä paikasta. Kun mukana on vielä DNA Netti, saat viihteen pätkimättömällä laadulla.

DNA TV alk. 6,90 €/kk – tutustu ja tilaa

DNA TV 

0,00 €/kk/1 kk

jatkossa 6,90 €/kk
 

Helppokäyttöisellä DNA TV -sovelluksella lempiohjelmat kulkevat mukanasi ja ovat katsottavissa aina kun haluat, ruudulla kuin ruudulla, koko EU:n alueella.

 

DNA TV Hubi

10,00 €/kk/24 kk

jatkossa 10,00 €/kk
Määräaikaisen sopimuksen kokonaishinta 246,90 €

DNA TV Hubi yhdistää tutun television, vuokraamon ja yli 4000 sovellusta yhdeksi helpoksi kokonaisuudeksi. Se on vaivaton tapa katsoa juuri sitä mitä milloinkin haluat.

Kaupan päälle Viaplay
1 kk 0 € (arvo 9,99 €)
jatkossa 9,99 €

DNA TV Hubi + Netti

alk. 39,90 €/kk/24 kk

jatkossa 39,90 €/kk
Määräaikaisen sopimuksen kokonaishinta 957,60 €

Nopea DNA Netti ja TV Hubi tekevät koko perheen viihtymisestä helppoa, jopa usealla laitteella yhtä aikaa. Riittävä nopeus takaa etteivät elokuvat ja sarjat pätki.

Kaupan päälle Viaplay
1 kk 0 € (arvo 9,99 €)
jatkossa 9,99 €

Teimme DNA Netin + TV Hubin käyttöönotosta taatusti helppoa

Lue lisää
DNA Helppoustakuu sisältää kodin netin ja DNA TV Hubin ostajalle: 30 päivän tyytyväisyystakuun, jonka aikana voit perua netin ja DNA TV Hubin tilauksen ja palauttaa päätelaitteet, myös syntyneet laskut hyvitetään, DNA Asennusmestarin, joka auttaa käyttöönotossa ja saat myös asennusapua tarvittaessa, käytönaikaisen huolenpidon, käyttöönoton helpottamisen asennustilanteessa; opastus itse laitteissa, ohjeet, videot, lisäksi päätelaitteet (WiFi-modeemit) on valittu ja räätälöity niin, että niillä saat parhaan mahdollisen käyttökokemuksen DNA Netin ja TV Hubin kanssa ja ne ovat huolettomia käyttää.
Valioliiga | V sport jalkapallo
Valioliiga | V sport jalkapallo

Kanavapaketit ja suoratoistopalvelut

Valitse haluamasi kanavapaketit ja suoratoistopalvelut – ja katso lempiohjelmiasi millä ruudulla haluat, milloin haluat. DNA TV Hubilla katsot kanavia myös netin kautta, tutustu IPTV-kanavapakettien tarjontaan.

DNA TV -asiakkaana saat DNA TV Viihdekirjaston leffat veloituksetta käyttöösi – nauti elokuvista aina, kun haluat.

Vapaus tulla ja mennä

Lempiohjelmasi kulkevat mukanasi missä ikinä menetkin. Katso ohjelmat ruudulla kuin ruudulla. Olet vapaa kulkemaan!

Kaikkea viihdettä yhdessä paketissa

DNA TV Hubi yhdistää tutun television, vuokraamon ja sovellukset yhdeksi helpoksi kokonaisuudeksi. Se on vaivaton tapa katsoa juuri sitä mitä milloinkin haluat.

Pätkimätöntä laatua

Huippunopea DNA Netti tekee koko perheen viihtymisestä helppoa, jopa usealla laitteella yhtä aikaa. Riittävä nopeus takaa, etteivät elokuvat ja sarjat pätki.

Näin pääset alkuun

Voit katsella DNA TV:tä puhelimesta, tabletilla tai televisiosta. Vinkit DNA TV:n käyttöönottoon ja pulmatilanteisiin löydät tukisivuilta.