Blogit

Näillä 10 vinkillä teet kesästä paremman

Ei ole vääränlaista tapaa viettää kesää. Sitä voi viettää missä tahansa, miten tahansa. Näillä vinkeillä teet omasta kesästäsi mukavamman, oli se millainen tahansa.

  1. Vietätkö paljon aikaa rannalla tai veneessä? Suomen kesä saattaa olla sateinen, eli vaikka pysyttelisit kuivalla maalla koko kesän, on vesitiivis suojapussi puhelimelle must-hankinta! Pussi suojaa puhelinta vedeltä, hiekalta ja aurinkorasvan tahroilta.
  2. Festarihirmun kannattaa sujauttaa reppuun varavirtalähde, niin ei lopu virta kesken kaiken.
  3. Kesään kuuluu musiikki! Olisiko aika päivittää mökkiradio modernimpaan musiikkipalveluun? Aika unohtaa mainokset ja soittaa vain lempimusiikkia? Deezeriä kuuntelet missä tahansa, millä laitteella tahansa.
  4. Vedenkestävällä langattomalla kaiuttimella laitat tanssilattian pystyyn ihan minne vaan - mökille, rannalle tai vaikka keskelle metsää. Siihen saa paritettua 8 Bluetooth-laitetta samalla kertaa, joten jokainen voi olla kesäjuhlissa vuorollaan DJ.
  5. Autolaturi on pitkien automatkojen tärkeä varuste. Roadtrip sujuu mukavammin, kun puhelimesta tai vaikkapa navigaattorista ei lopu akku!
  6. Kesälläkin saa suurkuluttaa leffoja, sarjoja, dokumentteja tai urheilua, jos siltä tuntuu. DNA TV:tä voit katsoa niin puhelimelta, tabletilta, tietokoneelta kuin tv-ruudultakin.
  7. Jos surffaat paljon netissä kesälläkin, kannattaa harkita 4G-verkkoon vaihtamista. Esimerkiksi latausnopeus on noin 6-10 kertaa 3G-yhteyttä nopeampi. 4G:llä saat verkosta enemmän iloa irti!
  8. Jos olet hankkimassa uutta puhelinta, huippukameralla varustettu Huawei P9 on loistava valinta kesäpuhelimeksi - ja se jaksaa ihastuttaa varmasti vielä kesän jälkeenkin.
  9. Peliharrastus ei katso vuodenaikaa. Langattomalla peliohjaimella pidät pelit pystyssä lomareissultakin!
  10. Oman kesän voi ikuistaa muistojen lisäksi konkreettisemminkin. Vie kuvaaminen seuraavalle tasolle ja kokeile ottaa tavallisten kuvien lisäksi lomavideoita tai 360-kuvia.

Kaikista tärkein vinkki on kuitenkin se, että tee rohkeasti kesästä omanlaisesi!

Avainsanat:

laitteet nuoret vinkit Muita aiheita

Tuoreimmat artikkelit ja blogit

Artikkeli
6/2024 Julia Arko

DNA:laiset saivat suunnitella oman toimistonsa: ”Mielipiteitämme kysyttiin alusta asti”

6/2024 Samu Malmelin

Kodissani on DNA taloyhtiönetti – näin se toimii

Artikkeli
5/2024 Artikkelien toimitus

Huoli lasten älylaitteiden käytöstä on kasvanut

5/2024 Artikkelien toimitus

Kolme syytä ottaa maksullinen tietoturvapalvelu