Näillä 10 vinkillä teet kesästä paremman

Ei ole vääränlaista tapaa viettää kesää. Sitä voi viettää missä tahansa, miten tahansa. Näillä vinkeillä teet omasta kesästäsi mukavamman, oli se millainen tahansa.

  1. Vietätkö paljon aikaa rannalla tai veneessä? Suomen kesä saattaa olla sateinen, eli vaikka pysyttelisit kuivalla maalla koko kesän, on vesitiivis suojapussi puhelimelle must-hankinta! Pussi suojaa puhelinta vedeltä, hiekalta ja aurinkorasvan tahroilta.
  2. Festarihirmun kannattaa sujauttaa reppuun varavirtalähde, niin ei lopu virta kesken kaiken.
  3. Kesään kuuluu musiikki! Olisiko aika päivittää mökkiradio modernimpaan musiikkipalveluun? Aika unohtaa mainokset ja soittaa vain lempimusiikkia? Deezeriä kuuntelet missä tahansa, millä laitteella tahansa.
  4. Vedenkestävällä langattomalla kaiuttimella laitat tanssilattian pystyyn ihan minne vaan - mökille, rannalle tai vaikka keskelle metsää. Siihen saa paritettua 8 Bluetooth-laitetta samalla kertaa, joten jokainen voi olla kesäjuhlissa vuorollaan DJ.
  5. Autolaturi on pitkien automatkojen tärkeä varuste. Roadtrip sujuu mukavammin, kun puhelimesta tai vaikkapa navigaattorista ei lopu akku!
  6. Kesälläkin saa suurkuluttaa leffoja, sarjoja, dokumentteja tai urheilua, jos siltä tuntuu. DNA TV:tä voit katsoa niin puhelimelta, tabletilta, tietokoneelta kuin tv-ruudultakin.
  7. Jos surffaat paljon netissä kesälläkin, kannattaa harkita 4G-verkkoon vaihtamista. Esimerkiksi latausnopeus on noin 6-10 kertaa 3G-yhteyttä nopeampi. 4G:llä saat verkosta enemmän iloa irti!
  8. Jos olet hankkimassa uutta puhelinta, huippukameralla varustettu Huawei P9 on loistava valinta kesäpuhelimeksi - ja se jaksaa ihastuttaa varmasti vielä kesän jälkeenkin.
  9. Peliharrastus ei katso vuodenaikaa. Langattomalla peliohjaimella pidät pelit pystyssä lomareissultakin!
  10. Oman kesän voi ikuistaa muistojen lisäksi konkreettisemminkin. Vie kuvaaminen seuraavalle tasolle ja kokeile ottaa tavallisten kuvien lisäksi lomavideoita tai 360-kuvia.

Kaikista tärkein vinkki on kuitenkin se, että tee rohkeasti kesästä omanlaisesi!

Avainsanat:

laitteet nuoret vinkit Muita aiheita

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!

Tuoreimmat artikkelit ja blogit

5/2022 Artikkelien toimitus

Elämä on sitä mihin aikamme käytämme

5/2022 Samu Malmelin

Näin saat netin toimimaan myös mökillä

Mökkeillessäkin on kiva nauttia toimintavarmasta nettiyhteydestä
5/2022 Helena Vartiainen

Tutut turvallisuusohjeet tehoavat uusiinkin pöpöihin 

Outojen linkkien avaamatta jättäminen ja sovellusten lataaminen vain virallisista sovelluskaupoista ovat monelle tuttuja turvallisuusohjeita. Niiden noudattaminen säästää monilta harmeilta.
4/2022 Samu Malmelin

DNA tutki: Vinkit lapsen puhelimenkäytön yleisimpiin huolenaiheisiin

Kokosimme vastauksia niistä lapsen puhelimenkäyttöön liittyvistä asioista, jotka askarruttivat eniten koululaistutkimukseen osallistuvia vanhempia.