Kaksi lasta uuden liittymän ja puhelimen kanssa

Koululaiselle

Paikoillenne, valmiit, kouluun!

Reppu, lukujärjestys ja uudet luokkakaverit - koulun aloittamiseen liittyy paljon ihmeteltävää. Täältä löydät kaiken koululaisen digimatkan aloittamisen tueksi

Saitko meiltä SIM-kortin?

 Siirry osioon

Lapsen ensipuhelin

 Tutustu

Kellopuhelimet ja laitteet lapselle

 Tutustu

Koululaisen liittymät

Voit tarkastella alta lapselle sopivia liittymiä ja kun olet valmis tilaamaan liittymän ja aktivoimaan SIM-kortin, tee tilaus chatin kautta. Chatissa saat helpot ohjeet tilauksen tekemiseen.

Nämä hinnat vain uusille numeroille

Hinnat ovat voimassa, kun otat liittymän uudelle puhelinnumerolle, ei koske numeronsiirtoja toiselta operaattorilta. Hinnat voimassa vain tällä sivulla.

Tilaa liittymä chatin kautta

Tilaa liittymä vastaanottamaasi SIM-korttiin seuraamalla chatin ohjeita!

Huom! SIM-kotin vastaanottaminen ei sido sinua mihinkään. Laskutus alkaa vasta, kun aktivoit liittymän tämän sivun chatin kautta. Muussa tapauksessa voit hävittää tyhjän SIM-kortin.

  1. Avaa chat. Aloita avaamalla chat ja valmistaudu tunnistautumaan verkkopankkitunnuksilla tai Mobiilivarmenteella.
  2. Seuraa chatin ohjeita. Syötä tunnistautumisen jälkeen muut tarvittavat tiedot chatin ohjeiden mukaisesti: SIM-kortin numero, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.
  3. Tilaa liittymä ja aktivoi SIM-kortti. Saat vahvistuksen 1-2 arkipäivän kuluessa antamaasi puhelinnumeroon tai sähköpostiin, kun aktivointi on tehty ja liittymä on käyttövalmis.

Huom! Hinnat ovat voimassa, kun otat liittymän uudella puhelinnumerolla. Hinnat eivät koske numeronsiirtoja toiselta operaattorilta. Etu poistuu liittymätyypin vaihdon yhteydessä. Etämyynnin kautta tehdyillä sopimuksilla on 14 päivän peruutusaika. Tilaukseen sovelletaan DNA:n yleisiä sopimus- ja erityisehtoja. 

Sopimustiivistelmä

Sopimustiivistelmä - DNA Rajaton 4G 10M
Sopimustiivistelmä - DNA Mini
Sopimustiivistelmä - DNA Kelloliittymä

Sopimusehdot

DNA Oyj:n yleiset sopimusehdot kuluttaja-asiakkaille
Etämyynnin tilaus- ja toimitusehdot sekä etämyynnin palautuslomake 
DNA matkaviestinliittymien erityisehdot
DNA Liittymähinnasto

Haluatko, että soitamme sinulle?

Huom! Hinnat ovat voimassa, kun otat liittymän uudella puhelinnumerolla. Hinnat eivät koske numeronsiirtoja toiselta operaattorilta. Etu poistuu liittymätyypin vaihdon yhteydessä. Etämyynnin kautta tehdyillä sopimuksilla on 14 päivän peruutusaika. Tilaukseen sovelletaan DNA:n yleisiä sopimus- ja erityisehtoja.

Tietoturva suojaa myös lapsen puhelimen

Muista tietoturva myös lapsen puhelimeen

Lapsen ja koko perheen laitteiden kannattaa hankkia kattava suojaus. DNA Digiturvalla voit selata nettiä turvallisesti, asettaa käyttörajoituksia lapselle ja suojata laitteen haittaohjelmilta. DNA Digiturvasta hyötyvät niin lapset kuin aikuiset.

DNA Digiturva 1-2 laitteelle, 3,45 €/kk 6 kk ajan
Jatkossa 6,90 €kk. Ei määräaikaa.

Tutustu eri ominaisuuksiin ja muihin lisenssikokoihin tarkemmin täällä.

Kaksi lasta selaa puhelinta Rajattoman liittymän avulla

Tiedätkö, mitkä ovat vanhempien mielestä 4 tärkeintä asiaa lapsen liittymää valittaessa?

Kysyimme taannoin Facebookissa, mitä asioita ihmiset pitävät tärkeinä lapsen liittymää valitessa. Useiden saamiemme vastausten joukostsa korostui selkeästi neljä asiaa.

Laiteturvan kanssa rentoutuvat nainen ja lapsi

Ole huoleton, ota laiteturva

Turvaa uusi puhelin SquareTrade-laiteturvalla. Jos jotain sattuu, vahingosta riippuen saat puhelimen korjattua tai tilalle korvaavan puhelimen.

Tutkittua

Rajaton netti on suosittu

Mahdollisuus katsoa nettivideoita, ladata sovelluksia ja riittävän uusi malli ovat lapselle itselleen tärkeimpiä asioita puhelimen valinnassa. Liittymän ominaisuuksista rajaton määrä mobiilidataa ja soitonestot maksullisiin numeroihin ovat useimmin käytössä 5-12-vuotiailla lapsilla. 

Kuukausihintaan sisältyvä rajaton määrä mobiilidataa, puheluita ja viestejä on eniten käytössä olevat ominaisuus 13-16-vuotiailla lapsilla. 

Sovellukset ovat ahkerassa käytössä

5-12-vuotiaiden joukossa WhatsAppia ja YouTubea käytetään sovelluksista useimmin. TikTokin, ilmaisen netti tv:n ja Pikku Kakkosen päivittäinen käyttö on lisääntynyt. WhatsAppia ja YouTubea käytetään useimmin myös 13-16-vuotiaiden joukossa. Lisäksi käytetään Snapchatia, TikTokia, Instagramia, Spotifyta ja maksullisia tv-palveluja.

* Lähde: DNA Koululaistutkimus 2022. Tutkimukseen osallistui kaiken kaikkiaan 1006 ikäryhmässä 5–16-vuotiaiden lasten vanhempaa/huoltajaa. Tiedonkeruu tapahtui helmikuussa 2022 Nepan online-paneelissa.

Kaksi lasta koululaistutkimuksen esitteessä

DNA Koululaistutkimus

Lue lisää DNA Koululaistutkimuksen tuloksista DNA:n tiedotteesta

media-asiantuntija laitteiden kanssa

Lyö leikiksi! Näin lapsi oppii käyttämään puhelinta

Lapsen ohjaaminen digimaailmaan ei ole aivan helppo nakki, mutta näillä asiantuntijan ohjeilla pääsee jo pitkälle. Tärkeintä on, ettei lasta jätetä digilaitteen kanssa yksin.

Opettaja auttaa lapsia laitteiden kanssa

Tässä espoolaisessa koulussa älylaitteet ovat renki, eivät isäntä

Espoolaisessa Lagstads skolassa oppilaita kasvatetaan digilaitteiden kohtuukäyttäjiksi. Erityisopettaja Ann-Marie Knuuttila kertoo, kuinka digitalisoituminen on muuttanut koulujen arkea.

Isä ja lapsi puhelimella

Kärttääkö lapsi ruutuaikaa ja kallista puhelinta?

Ensipuhelinta odotetaan monissa perheissä kuin kuuta nousevaa. Kun sen hankkiminen tulee ajankohtaiseksi, yhdessä sovitut pelisäännöt pitävät digiarjen seesteisenä.

DNA Apuri DNA Kaupassa

Vaikea valita? Anna Apurin auttaa!

Tutustutaan vaihtoehtoihin ja valitaan lapsellesi sopivimmat palvelut ja laitteet, liittymät tai lisäpalvelut. Soita, aloita chat tai varaa palveluaika.

Asennusmestarit DNA Kaupassa

Lapsen ensipuhelin käyttökuntoon

Liittymät, lisäpalvelut ja vaikka ruutuaika valmiiksi asennettuna. DNA Apuri auttaa!

Laiteturvan kanssa rentoutuvat nainen ja lapsi

Ole huoleton, ota laiteturva

Turvaa uusi puhelin SquareTrade-laiteturvalla. Jos jotain sattuu, vahingosta riippuen saat puhelimen korjattua tai tilalle korvaavan puhelimen.