Kolme askelta parempaan tietoturvaan

Mitä pitää tehdä, jos epäilee palvelunestohyökkäystä? Millaisia tietoturvauhkia laitteissa piilee? Miten voi varmistaa julkisen pilvipalvelun turvallisuuden?
Tietoturva-asiantuntijat Timo Lohenoja Fortinetiltä ja Ville Hapuoja DNA:lta kertovat webinaarissa vastaukset näihin ja moniin muihin kiperiin tietoturvakysymyksiin. Webinaaritallenteen lataamalla saat runsaan määrän arvokkaita käytännön oppeja vain 30 minuutissa!

Juontajana Sallamaari Muhonen.

Tilaa maksuton webinaaritallenne sähköpostiisi nyt!

Tilaa DNA Business -uutiskirje ja saat webinaaritallenteen sähköpostiisi.

DNA Business uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Viestejä lähettää vain DNA emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata tallenteen täyttämällä lomakkeen.

Webinaaritallenteessa tarjotaan DNA:n asiantuntemusta käyttöösi täysin ilmaiseksi. Vastineeksi tilaat uutiskirjeemme, joka sisältää tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Pyydämme myös, että kerrot meille kuka olet ja mitä yritystä edustat. Yksityisyytesi on meille tärkeää, tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löytyvät tietosuojaselosteestamme.

Mikä webinaari? Katso webinaarin esittelyvideo.