VIESTINTÄ

Neuvottelupalvelut

DNA:n neuvottelupalveluilla hoidat sisäiset ja ulkoiset palaverit kätevästi - ilman turhaa matkustamista. Valitse tarpeesi mukaan joko helppokäyttöinen virtuaalinen kokoustila, yrityksellesi dedikoitu videoneuvotteluratkaisu päätelaitteineen tai pelkkä puhelinneuvottelu, joka on oivallinen valinta kevyempiin tarpeisiin.

Harkitsetko? Ota yhteyttä!

Jätä yhteydenottopyyntö

DNA Meeting Space

DNA Meeting Space on kokonaisvaltainen videoneuvotteluratkaisu, joka mahdollistaa pikaviestinnän, HD-tason videopuhelut, äänipuhelut sekä esityksen jaon. DNA Meeting Space kokouksiin on mahdollista soittaa perinteisillä videolaitteilla (SIP, H.323), selaimella sekä Skype for Business -sovelluksilla. Virtuaalinen kokoustila on aina käytettävissä ja käyttäjän ei tarvitse asentaa mitään erillisiä ohjelmistoja liittyäkseen kokoukseen.

DNA Dedikoitu videoratkaisu

DNA Dedikoitu videoratkaisu on kokonaisuus, jossa yrityksesi video- ja integraatiotarpeet pystytään huomioimaan täysimääräisesti. Palvelu sisältää yrityksellesi dedikoidun videoneuvotteluratkaisun sekä valikoiman videopäätelaitteita, jotka mahdollistavat videoneuvottelut joko yrityksen sisäisesti tai eri sidosryhmien välillä.

Ratkaisu tuotetaan asiakaskohtaisessa palvelualustassa, joka mahdollistaa monipuoliset videoneuvottelupalvelut. Käyttö edellyttää videoliikenteeseen soveltuvaa dataverkkoa, joka voi olla joko DNA:n toimittama tai muu yrityksesi käyttämä verkko. Palvelu tuotetaan lähtökohtaisesti teräväpiirtotasoisena (720p HD).

DNA Puhelinneuvottelu

DNA Puhelinneuvottelu on ratkaisu, jonka avulla yrityksesi voi pitää useiden henkilöiden välisiä puhelinneuvotteluja hallitusti, keskitetysti ja paikkariippumattomasti.

Palvelusta on saatavissa kaksi versiota: Pikaneuvottelu ja Omaneuvottelu.

  1. Pikaneuvottelu on käytettävissä ilman erillistä tilausta palvelunumerossa. Tähän palveluun voidaan soittaa vain Suomesta.
  2. Omaneuvottelu on erikseen tilattava palvelu. Palveluun voidaan soittaa kaikkialta maailmasta, sillä soittonumerona käytetään normaalia kiinteän verkon numeroa.

Pikaneuvottelun käytöstä maksetaan ainoastaan puhelumaksut kyseiseen neuvottelunumeroon. Omaneuvottelusta peritään lisäksi kerta- ja kuukausimaksua.

 

Harkitsetko? Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä yrityksellesi sopiva ratkaisu.