VIESTINTÄ

Neuvottelupalvelut

DNA:n neuvottelupalveluilla hoidat sisäiset ja ulkoiset palaverit kätevästi - ilman turhaa matkustamista. Valitse tarpeesi mukaan joko helppokäyttöinen virtuaalinen kokoustila tai yrityksellesi dedikoitu videoneuvotteluratkaisu päätelaitteineen.

 

DNA Meeting Space

DNA Meeting Space on kokonaisvaltainen videoneuvotteluratkaisu, joka mahdollistaa pikaviestinnän, HD-tason videopuhelut, äänipuhelut sekä esityksen jaon. DNA Meeting Space kokouksiin on mahdollista soittaa perinteisillä videolaitteilla (SIP, H.323), selaimella sekä Skype for Business -sovelluksilla. Virtuaalinen kokoustila on aina käytettävissä ja käyttäjän ei tarvitse asentaa mitään erillisiä ohjelmistoja liittyäkseen kokoukseen.

DNA Dedikoitu videoratkaisu

DNA Dedikoitu videoratkaisu on kokonaisuus, jossa yrityksesi video- ja integraatiotarpeet pystytään huomioimaan täysimääräisesti. Palvelu sisältää yrityksellesi dedikoidun videoneuvotteluratkaisun sekä valikoiman videopäätelaitteita, jotka mahdollistavat videoneuvottelut joko yrityksen sisäisesti tai eri sidosryhmien välillä.

Ratkaisu tuotetaan asiakaskohtaisessa palvelualustassa, joka mahdollistaa monipuoliset videoneuvottelupalvelut. Käyttö edellyttää videoliikenteeseen soveltuvaa dataverkkoa, joka voi olla joko DNA:n toimittama tai muu yrityksesi käyttämä verkko. Palvelu tuotetaan lähtökohtaisesti teräväpiirtotasoisena (720p HD).

Harkitsetko? Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä yrityksellesi sopiva ratkaisu.