VIESTINTÄ

Optimoitu viestintäratkaisu

DNA tarjoaa toimivuutta asiakaspalveluunne ohjaamalla asiakkaanne yhteydenotot tehokkaasti oikeiden henkilöiden käsiteltäviksi. Palvelut yhtenäistävät toimintaa, nostavat asiakaspalvelun laatua, tehostavat organisaation toimintaa ja parantavat monissa tapauksissa kustannustehokkuutta merkittävästi.

Asiakaspalvelun tilanne nähdään koko yrityksen tasolla samanaikaisesti, kun eri toimipisteet, tiimit ja asiantuntijat ovat yhdistettynä yhtenäisen ratkaisun alle. Ratkaisu mukautuu liiketoiminnan muutoksiin ja asiakaspalvelun resursseja voidaan yhdistää joustavasti. Uusia käyttäjiä, toimipaikkoja ja toiminnallisuuksia voi lisätä tai poistaa tarpeen mukaan.

DNA toimittaa viestintäratkaisun palveluna. Kuukausilaskutus perustuu todellisiin käyttömääriin, joten maksatte vain siitä, mitä todella tarvitsette.

Numerointipalvelut - Helppoa tavoitettavuutta

DNA Palvelunumerot ovat yritysten käyttöön tarkoitettuja valtakunnallisia numeroita, joihin voidaan soittaa kaikkialta Suomesta.

DNA Palvelunumeron avulla yrityksenne voi markkinoida yhtä, helposti muistettavaa valtakunnallista numeroa. Palvelunumeroon voidaan liittää puheluiden ohjausta helpottavia toimintoja, joilla puhelut ohjataan haluttuun vastauspaikkaan.

Harkitsetko? Ota yhteyttä!

Jätä yhteydenottopyyntö

DNA Palvelunumerot eri tarkoituksiin:

0800-alkuiset numerot

 • Soittajalle maksuttomia

0600-alkuiset numerot vastaanottoon

 • Tarkoitettu lisämaksulliseen asiointiin, kuten asiantuntijaneuvontaan, taksin tilaukseen, aikatauluneuvontaan tai tilausten vastaanottoon

0700-alkuiset numerot

 • Puhelimitse tarjottavia pelejä, arpajaisia, äänestyksiä tai viihdettä

0606-, 0707- ja 0708- alkuiset palvelunumerot

 • Maksupalvelulain piiriin kuuluvaa palveluiden ja tuotteiden myyntiä

Lisämaksullisissa palvelunumeroissa määritellään etukäteen puhelutaksa, joka veloitetaan soittajan puhelinlaskussa. Hinta voi olla soittajalle joko puhelukohtainen, minuuttiperusteinen tai näiden yhdistelmä. DNA tulouttaa palvelun tarjoajalle ennalta sovitun osuuden saapuneiden puheluiden määrän tai keston perusteella.

DNA Yritysnumerot:

DNA Yritysnumerot -palvelussa yritykselle varataan yksi tai useampi 029-alkuinen numero sekä henkilöstön koon mukaan kymmenen, sadan tai tuhannen kappaleen numerokokonaisuus.

Palvelu perustuu yhtenäiseen numerointiin, johon voidaan yhdistää vaihteen kutsunumerot, alanumerot, faksit sekä yksittäiset lanka- ja matkapuhelinnumerot. Palveluun voi kytkeä myös muille operaattoreille myönnettyjä yritysnumeroita, jotka ovat numeronsiirrettävyyden piirissä.

Puheluohjausominaisuudet:

 • Henkilökohtainen tavoitettavuuspalvelu
 • Aikaohjaus
 • Alueohjaus
 • Prosenttiohjaus
 • Ylivuoto-ohjaus

Ulkoistettua välityspalvelua

DNA Välityspalvelu vastaa saapuviin puheluihin kuten yrityksen oma puhelunvälittäjä ja vapauttaa henkilökuntanne välitystyöstä omaan liiketoimintaan.

Välityspalvelun avulla puheluihin vastataan aina nopeasti ja sovittujen periaatteiden mukaisesti. Asiakkaalla on myös mahdollisuus jättää viestejä ja soittopyyntöjä.

Välityspalvelun henkilökunnan osaamista ja asiakaspalvelutaitoa ylläpidetään jatkuvalla koulutuksella.

Microsoftin toimistoviestintäpalvelut pilvipalveluna

DNA Toimistoviestintä 365 on täysin pilvipohjainen tuottavuusratkaisu kaikenkokoisille yrityksille. Ratkaisu pohjautuu Microsoftin Office 365 -palveluun, jolloin voit valita tutut Microsoftin työpöytäsovellukset, viestintäratkaisun sekä tallennuspalvelun vastaamaan oman yrityksesi tarpeita.

Voit valita jokaiselle käyttäjälle sopivan kokonaisuuden palvelemaan juuri tämän tarpeita. Ratkaisu skaalautuu yrityksen tarpeiden ja koon mukaan PK-yrityksistä aina isoihin konserneihin.

Harkitsetko? Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä yrityksellenne sopiva ratkaisu.

DNA Toimistoviestintä 365 sisältää mm.

 • Office-sovellukset tietokoneille, älypuhelimille ja tableteille. Jokainen käyttäjä voi asentaa omat sovellukset jopa viidelle PC- tai Mac-laitteelle, viidelle tabletille ja viidelle älypuhelimelle.
 • Turvallinen Exchange Online -sähköpostipalvelu 50 Gt tallennustilalla sekä jaettavat kalenterit.
 • Pikaviestit ja videokokoukset mahdollistava Microsoft Lync -palvelu. 
 • Tiedostojen varmuuskopiointi ja jakaminen muille käyttäjille OneDrive for Business -palvelulla. Palvelu sisältää 1T tallennustilaa/käyttäjä, sekä sovelluksen tietokoneille, tableteille ja älypuhelimille. Näin pidät tiedostosi turvassa.
 • Sharepoint -sivustotyökalu työtilojen ja sivustojen luomiseen. Rajaa käyttöoikeuksia ja jaa tiedostoja helposti ja turvallisesti oman organisaation sisäisille tai ulkopuolisille ryhmille.
 • Kattavat käyttöönottopalvelut, joiden avulla palvelut saadaan tehokäyttöön nopeasti, sekä käytönaikaiset tukipalvelut pääkäyttäjille.

Harkitsetko? Ota yhteyttä!

Jätä yhteydenottopyyntö

DNA Toimistoviestintä 365 -palvelupaketit

  Business Essentials Business Business Premium
Hinta 4,50€/kk 8,70€/kk 9,80€/kk
Office-työpöytäsovellukset - x x
Office tabletteihin ja älypuhelimiin - x x
Exchange Online -sähköposti x - x
OneDrive for Business -pilvitallennustila 1 Tt x - x
Microsoft Lync - verkkoneuvottelut x - x
Sharepoint - ryhmäsivustot x - x
Delve & Yammer -yrityksen sosiaalinen verkko x - x
Suomenkielinen DNA:n asiakaspalvelu x x x

Harkitsetko? Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä yrityksellesi sopiva ratkaisu.