Pilvipalvelut yritykselle - Laadukkaat ja turvalliset yhteydet pilvipalveluihin

DNA Pilvikytkentä takaa laadukkaan ja turvallisen yhteyden Microsoftin, Amazonin ja Googlen pilvipalveluihin. Näin saat pilvipalvelut saumattomaksi osaksi yrityksesi Yritysverkkoratkaisua, tietoturvallisesti ja luotettavasti ilman palomuureja.

Pilvipalveluiden käytön lisäännyttyä yhteyksien laatu ja tietoturvallisuus nousevat yhä kriittisempään rooliin. DNA Pilvikytkentä on oikea ratkaisu, kun haluat pilvipalvelut yritykselle käyttöön sujuvasti.

DNA Pilvikytkentä on Yritysverkon lisäpalvelu, jota käyttämällä esimerkiksi Microsoft Azure, Amazon Web Services ja Googlen Cloud Platform -palveluiden tietoliikenne kulkee MPLS-verkon kautta yrityksesi omaan verkkoon. Tällöin palvelut ovat riippumattomia internet-kapasiteetista.

Tietoliikenneyhteydet DNA:n verkosta palveluun on rakennettu vikasietoisesti niin, ettei verkkoon pääse muodostumaan yksittäistä vikapistettä.

 

Asiakashyödyt

Sujuvaa työntekoa myös pilvipalveluilla kun yhteydet ovat laadukkaat, tietoturvalliset ja kapasiteetiltaan taatut.

Helppo hallita palvelutason ja toimintavarmuuden ansiosta.

Täydentävät tuotteet

Yritysverkko yhdistää erilliset lähiverkot sekä pilvikytkennän kautta myös pilvipalvelut suljetuksi, tietoturvalliseksi yritysverkoksi.

Toimistoviestintäpalveluiden (Office 365) käyttö on sujuvampaa, kun yhteys Microsoftin pilveen on tietoturvallinen ja taattu.

Verkon uusi muoto - lue lisää!

Mitä uutta 5G tuo yritysverkkoon?

Verkon rooli korostuu kiihtyvässä kilpailussa. Tukeehan verkkoratkaisusi yritystoimintaasi?

Pilvipalveluiden suosio kasvaa nopeasti ja organisaatiot tarvitsevat pilvistrategian

Tilaa maksuton opas ja ota pilvi haltuun!

Harkitsetko? Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä yrityksellesi sopiva ratkaisu.