VIESTINTÄ

Microsoftin toimistoviestintäpalvelut pilvipalveluna

DNA Toimistoviestintä 365 on täysin pilvipohjainen tuottavuusratkaisu kaikenkokoisille yrityksille. Ratkaisu pohjautuu Microsoftin Office 365 -palveluun, jolloin voit valita tutut Microsoftin työpöytäsovellukset, viestintäratkaisun sekä tallennuspalvelun vastaamaan oman yrityksesi tarpeita.

Voit valita jokaiselle käyttäjälle sopivan kokonaisuuden palvelemaan juuri tämän tarpeita. Ratkaisu skaalautuu yrityksen tarpeiden ja koon mukaan PK-yrityksistä aina isoihin konserneihin.

 

DNA Toimistoviestintä 365 sisältää mm.

  • Office-sovellukset tietokoneille, älypuhelimille ja tableteille. Jokainen käyttäjä voi asentaa omat sovellukset jopa viidelle PC- tai Mac-laitteelle, viidelle tabletille ja viidelle älypuhelimelle.
  • Turvallinen Exchange Online -sähköpostipalvelu 50 Gt tallennustilalla sekä jaettavat kalenterit. Suojaa sähköpostiviestiesi yksityisyys lähettämällä viestit salattuina.
  • Pikaviestit, videokokoukset ja tehokkaan ryhmätyön mahdollistavat Microsoft Teams ja Skype for Business -palvelut.
  • Tiedostojen varmuuskopiointi ja jakaminen muille käyttäjille OneDrive for Business -palvelulla. Palvelu sisältää 1Tt tallennustilaa/käyttäjä, sekä sovelluksen tietokoneille, tableteille ja älypuhelimille. Näin pidät tiedostosi turvassa.
  • Sharepoint -sivustotyökalu työtilojen ja sivustojen luomiseen. Rajaa käyttöoikeuksia ja jaa tiedostoja helposti ja turvallisesti oman organisaation sisäisille tai ulkopuolisille ryhmille.
  • Kattavat käyttöönottopalvelut, joiden avulla palvelut saadaan tehokäyttöön nopeasti, sekä käytönaikaiset tukipalvelut pääkäyttäjille.

DNA Toimistoviestintä 365 -palvelupaketit

  Business Essentials Business Business Premium
Hinta 4,50€/kk 8,70€/kk 9,80€/kk
Office-työpöytäsovellukset - x x
Office tabletteihin ja älypuhelimiin - x x
Exchange Online -sähköposti x - x
OneDrive for Business -pilvitallennustila 1 Tt x - x
Microsoft Teams ja Skype for Business ryhmätyökalut x - x
Sharepoint - ryhmäsivustot x - x
Suomenkielinen DNA:n asiakaspalvelu x x x

Harkitsetko? Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä yrityksellesi sopiva ratkaisu.