Viisi lisäsyytä valita kumppaniksi DNA

1. Monikanavaista positiivista palvelua

Palvelemme asiakkaitamme sekä valtakunnallisesti että paikallisesti. Jatkuvasti kehittyvä asiakaskokemus on toimintamme keskiössä: panostamme prosessiimme ja kehitämme sitä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Service Desk -tukipalvelumme vastaavat niin Suomessa kuin kansanvälisesti toimivien asiakkaidemme vaatimuksiin.

2. Monitoimittajaympäristön osaaja

Uskomme, että tietoturva sekä verkon hallinta ja valvonta ovat yrityksille jatkossa entistä merkittävämpiä niin asiakaskokemuksen kuin työntekijöiden käyttökokemuksen näkökulmasta.

Monitoimittajaympäristöllä tarkoitamme ICT-ekosysteemiä, johon rakennamme avoimia rajapintoja. Niiden avulla voimme joustavasti toimia valitsemassanne kumppaniverkostossa. Ja palvelut ovat käytettävissä niin DNA:n kuin kaikissa muissakin verkoissa.

3. Uuden työn mahdollistaja

Uusi työ edellyttää liiketoiminnan digitalisoitumista ja palveluiden integroitumista joustavaksi toiminta-alustaksi. Työn muutokselle asetetaan tavoitteita niin tuottavuuden kasvuun, kestävään kehitykseen, työhyvinvointiin kuin työnantajaimagoon liittyen. Avullamme uudenlaiset sosiaaliset työtavat ovat hyödynnettävissä täysimittaisesti. Huomioimme kuluttajistumisen (BYOD) mukanaan tuomat toimintamallimuutokset ja olemme tukenanne toimintakulttuurin muutoksissa.

4. Uuden työn vaatimat yhteydet

Panostamme nopeaan 4G-verkkoomme, jota kehitämme systemaattisesti kohti 5G:tä. Verkkoomme on tuotu 5G-kyvykästä teknologiaa ja verkon kapasiteettia on kasvatettu 5G:n vaatimuksia vastaavaksi. 

Tarjoamme mobiililaitteiden ja datan avulla toimivan langattoman vaihtoehdon toimistoverkon toteutukselle. Sen yrityskäytön mukaisilla tiedonsiirtonopeuksilla pidätte joustavasti mm. videoneuvottelut.

DNA:n luotettavat verkkoyhteydet sekä verkottamis-, tietoturva- ja asiakasverkon hallintaan ja valvontaan tarkoitetut palvelut muodostavat vahvan kokonaisuuden, joilla uuden työn yhteisöllisyys ja digitaalinen liiketoiminta saadaan kukoistamaan – myös tulevaisuudessa.

5. Uuden ajan uudenaikainen operaattori

Voidaksemme olla kumppaninne siirtyessänne tekemään uutta työtä, teemme sitä myös itse. Työn tekemisen kulttuurimme muodostuu uudistetuista työtiloista ja työnteon vapauttamisesta. Älykkäiden päätelaitteiden ja sovellusten sekä nopeiden verkkojen ansiosta työn tekemisen edellytykset ovat aidosti samat riippumatta siitä, missä työskentelemme.

Tavoitteenamme on työtyytyväisyyden ja työn tuottavuuden parantaminen. Uskomme, että innovatiivinen, joustava ja työntekijöihin luottava yritys on parhaiten valmistautunut kohtaamaan niin haasteet kuin mahdollisuudetkin.
 

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.

11/2022 DNA Yrityksille

Tehoa ja turvaa yrityksen arkeen: näin valitset sopivan Microsoft 365 -palvelupaketin

Jokainen yritys on erilainen, mutta M365 palveluperheestä löydät juuri sopivan ratkaisun yrityksesi tarpeisiin.
11/2023 DNA Yrityksille

DNA:n yritysliiketoiminnan uusi johtaja: "Suunnittelu on hyvä, toimintaan yhdistettynä parempi"

Anna-Mari Ylihurula aloitti DNA:n yritysliiketoiminnan johtajana elokuun 2023 alussa.

Laadi uuden työn pelisäännöt omalle työpaikallesi

Näin tietotyöläisen arjesta saadaan melkein juhlaa, lue vinkkimme!

Poimi uuden työn kilpailuedut

Kuinka mobiilin työn kilpailuedut saadaan käyttöön ja miten 5G auttaa uusien työtapojen hyödyntämisessä?