Nauti joustavan työn kilpailueduista

Lataa opas ja ota haltuun viisi joustavan työn kilpailuetua!

Joustavasta työstä tulee helposti ensin mieleen laiturinnokassa skypettelevä etätyöläinen, mutta mobiilien työtapojen yleistyminen muuttaa laajalti työtä myös toimistolla ja kentällä. Kun liiketoimintaprosessit muuttuvat enenevissä määrin digitaalisiksi, on sovelluksiin ja tiedostoihin päästävä helposti käsiksi paikasta riippumatta.

Mobiili työ ei kuitenkaan toteudu itsestään älypuhelinta käyttämällä, vaan huomiota on kiinnitettävä muun muassa tietoturvaan, tarkoituksenmukaisiin verkkoyhteyksiin sekä käyttäjäkokemukseen. Näin työskentelystä saadaan kaikki edut irti – ja työntekijälle mielekkäällä tavalla!

Jotta yrityksen johto voi vastata näihin odotuksiin, sen on mietittävä työntekoa täysin uudesta näkökulmasta.

Oppaassamme pureudutaan mobiilin työn tuomiin kilpailuetuihin ja keinoihin niiden saavuttamiseksi. Opas tarjoaa konsteja parantaa asiakastyytyväisyyttä, vauhdittaa yhteistyötä ja tehostaa työtä. Lisäksi kerromme, miten 5G auttaa uusien työtapojen hyödyntämisessä. Oppaasta löydät myös viisi konkreettista joustavan työn kilpailuetua, joista jokainen organisaatio pääsee halutessaan nauttimaan heti.

Lataa maksuton oppaamme ja poimi hyödyksesi uuden työn kilpailuedut!

Tilaa DNA Business -uutiskirje ja saat oppaan sähköpostiisi.

DNA Business -uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Viestejä lähettää vain DNA emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata oppaan täyttämällä lomakkeen.

Olemme kirjoittaneet oppaan tarjoten asiantuntemuksemme käyttöösi täysin ilmaiseksi. Vastineeksi tilaat uutiskirjeemme, joka sisältää tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Yksityisyytesi on meille tärkeää, tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löytyvät tietosuojaselosteestamme.