Lataa opas, ja laadi uuden työn pelisäännöt omalle työpaikallesi!

Työnteko moderneissa ympäristöissä ja nykyaikaisilla välineillä on toisinaan haastavaa, mutta useimmiten aidosti tehokasta ja myös työntekijälle mukavaa.

Tätä varten tarvitaan kuitenkin selkeät säännöt. Tässä oppaassa kerromme, millaisilla pelisäännöillä monitoimitiloissa työskentelevän tietotyöläisen arjesta saadaan melkein juhlaa.

Opas tarjoaa käytännön tukea muun muassa näihin kysymyksiin:

  1. Kuinka suunnitella kaikille sopivat monitoimitilat?
  2. Mitä pelisääntöjä etätöiden teko edellyttää?
  3. Kuinka ottaa hyödyt irti uusista työkaluista, kuten sisäisestä chatista?
  4. Miten ohjeistetaan porukka sosiaaliseen mediaan?
  5. Mukana runsaasti case-esimerkkejä, asiantuntijahaastatteluita sekä käteviä muistilistoja!

Lataa maksuton opas!

Tilaa DNA Business -uutiskirje ja saat oppaan sähköpostiisi.

DNA Business -uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Viestejä lähettää vain DNA emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa. Mikäli olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit kuitenkin tilata oppaan täyttämällä lomakkeen.

Olemme kirjoittaneet oppaan tarjoten asiantuntemuksemme käyttöösi täysin ilmaiseksi. Vastineeksi tilaat uutiskirjeemme, joka sisältää tietoa toimialan puheenaiheista sekä DNA:n eduista ja ratkaisuista yrityksille. Uutiskirjeen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa. Yksityisyytesi on meille tärkeää, tarkemmat tiedot henkilötietojesi käsittelystä löytyvät tietosuojaselosteestamme.