< Takaisin liittymiin

DNA Business Rajaton 4G 300M

  • 29,90€/kk (alv 0%, kytkentämaksu 2€/liittymä)
  • Data 300 Mbit/s, rajaton käyttö kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa
  • Liittymään sisältyvä EU-datakäyttö 24 Gt/kk
  • Rajaton puhe sisältää kotimaan normaalihintaiset puhelut, videopuhelut ja minuuttihintaiset sisäpuhelut / laskutuskausi
  • Kotimaan normaalihintaiset tekstiviestit 1000 kpl

Mikäli arvostat nopeaa ja tehokasta datayhteyttä, on tämä liittymä paras vaihtoehto. 24 Gt:n EU-datapaketin ansiosta voit käyttää liittymää huoletta EU- ja ETA-alueella myös datan osalta, joten tämä sopii erinomaisesti säännöllisempäänkin matkustamiseen. (Rajan ylittävästä datankäytöstä veloitetaan 3,5 €/Gt.) Nopealla datayhteydellä onnistuu suurempien tiedostojen lataaminen ja pidempiaikainen surffailu.

EU- ja ETA-maissa puhelut kuuluvat kotimaan rajattomaan puheeseen ja tekstiviestit vähennetään kotimaan tekstiviestipaketista, eikä niistä veloiteta erikseen, kun matkustus on ajoittaista. 

Liittymä toimii saumattomasti sekä 4G- että 5G-verkossa

  • 5G-alueen ulkopuolella saat käyttöösi nopean ja kattavan DNA 4G -verkon
  • Jotta pääset hyödyntämään 5G-verkkoa, tarvitset myös 5G-päätelaitteen
  • Kysy lisää 5G-päätelaitteista Myyntipalvelustamme!

Tee tilaus oheisella lomakkeella.

Arkisin klo 8-16 voit tilata myös chatissa tai soittamalla.

Katso myös muut liittymämme

 

DNA:n liittymätuotteita ei ole tarkoitettu pysyvään verkkovierailuun. Pysyvän verkkovierailun osalta laskutetaan kaikista verkkovierailupalveluista kotimaan hinnan lisäksi EU-lisämaksu. Asiakkaan matkustaminen ja oleskelu ulkomailla katsotaan ajoittaiseksi kun joko liikennemääräehto tai oleskeluehto toteutuu.

Liikennemääräehto: Tiedonsiirron, soitettujen puheluminuuttien ja lähetettyjen SMS/MMS-viestien kokonaismäärä kotimaassa on suurempi kuin EU/ETA-alueella viimeisen 120 vuorokauden aikana.

Oleskeluehto: Asiakas on viimeisen 120 vuorokauden aikana oleskellut enemmän kotimaassa kuin EU/ETA-alueella. Myös muussa kuin EU/ETA-maassa oleskelu luetaan kotimaassa oleskeluksi.

Mikäli liikennemääräehto (1) ja oleskeluehto (2) eivät täyty, saa asiakas automaattisen viestin ajoittaisen verkkovierailun ylittymisestä. Viestin jälkeen DNA laskuttaa kaikista EU/ETA alueella käytetyistä verkkovierailupalveluista EU-lisämaksun. Veloitetut EU-lisämaksut hyvitetään, mikäli asiakas seuraavan 14 vuorokauden aikana osoittaa käyttävänsä matkaviestinpalveluita pääasiallisesti kotimaassa. EU-lisämaksujen periminen lopetetaan, kun matkaviestinpalveluiden käyttö täyttää ehdon (1) tai (2).