Puhelinliittymät-sivun kuvituskuva, jossa erilaisia muotoja

DNA Business Rajaton 5G 1000M

Paras vaihtoehto vaativiin tarpeisiin.

Puhelut ja viestit

Rajaton puhe, 1000 kpl viestejä

EU-datapaketti

55,4 Gt/kk

Rajaton 5G-netti

Rajaton Pohjolassa ja Baltiassa

Netin maksiminopeus

1000 Mbit/s

DNA Business Rajaton 5G 1000M

Kun haussa on erityisen nopea ja tehokas datayhteys vaativiin tarpeisiin, tämä liittymä on paras vaihtoehto. Rajattoman nopealla yhteydellä onnistuu perustyötarpeiden lisäksi esimerkiksi sisältöjen suoratoisto ruuhkattomasti, kuten teräväpiirtovideoiden ja suorien lähetyksien katselu. Liittymään voi kytkeä monipuolisia lisäpalveluita sekä sen voi liittää yrityksen muihin DNA:n yrityspalveluihin. 

Liittymän tiedot
 • 42,90 €/kk (alv 0 %, kytkentämaksu 6,90 €/liittymä)
 • Data 1000 Mbit/s, rajaton käyttö kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa
 • Liittymään sisältyvä EU-datakäyttö 55,4 Gt/kk
 • Rajaton puhe sisältää kotimaan normaalihintaiset puhelut ja minuuttihintaiset sisäpuhelut / laskutuskausi
 • Kotimaan normaalihintaiset tekstiviestit 1000 kpl
 • WiFi-puhelut laajentavat matkapuhelinverkon kuuluvuutta puheluiden osalta
Käyttö ulkomailla

Pohjola ja Baltia

Liittymää voi käyttää kotimaan hinnoin Pohjolan (Ruotsi, Norja, Tanska) ja Baltian (Viro, Latvia, Liettua) alueilla. Netin käyttö on rajatonta, puhelut kuuluvat kotimaan rajattomaan puheeseen ja tekstiviestit vähennetään liittymän kotimaan paketista ilman erillistä veloitusta.

EU- ja ETA-maat

Liittymää voidaan käyttää huoletta myös datan osalta EU- ja ETA-maissa, mikä tekee liittymästä erinomaisen kumppanin säännöllisempäänkin matkustamiseen. Liittymällä onnistuu esimerkiksi suurten tiedostojen lähetys ja lataaminen, pitempiaikainen surffailu, sähköpostien lukeminen ja lähettäminen sekä videoiden katselu huolettomasti kuukausihintaan kuuluvan 55,4 Gt:n EU-datapaketin ansiosta. Rajan ylittävästä datankäytöstä veloitetaan 1,80 €/Gt.

Puhelut EU-ja ETA-maissa kuuluvat kotimaan rajattomaan puheeseen ja tekstiviestit vähennetään kotimaan tekstiviestipaketista, eikä niistä veloiteta erikseen, kun matkustus on ajoittaista.

EU:n ulkopuolella

EU:n ulkopuolella voit hyödyntää kätevää DNA Reissudata -lisäpalvelua, jonka avulla vältyt yllättäviltä roaming-maksuilta ja käytät nettiä huoletta. Voit tilata DNA Reissudatan tekstiviestillä liittymällesi kohdemaassa. Puhelut ja tekstiviestit EU:n ulkopuolella hinnat määräytyvät käytön ja kohdemaan mukaan.

Lisäksi voit soittaa ja vastaanottaa WiFi-puheluita EU- ja ETA-maiden ulkopuolella, jolloin puhelut laskutetaan aina Suomesta ulkomaille soitettuina. Näin voit nauttia edullisemmista hinnoista ilman huolta kalliista roaming-maksuista.

Huomioithan, että kaikkiin Suomesta ulkomaille soitettaviin puheluihin sovelletaan DNA Ulkomaanpuheluhinnastoa. Tämä koskee myös WiFi-puheluita. Voit lukea lisää liittymän käytöstä ulkomailla ja katsoa hinnastot täältä.

Liittymän lisäpalvelut

DNA:n yritysiittymiin on tarjolla monipuolisia lisäpalveluita:

 • DNA Multi-SIM -lisäpalvelujen avulla yritysliittymäsi toimii useassa laitteessa samanaikaisesti, esim. kahdessa eri puhelimessa tai puhelimessa ja älykellossa. 
 • DNA Selausturva estää ja suodattaa haitallisten sivujen yleisimmät tietoturvauhkat automaattisesti sekä halutessa myös haitalliset sisällöt (aikuisviihteen sekä väkivalta- ja uhkapelisisällöt). 
 • DNA Reissudata on lisäpalvelu, jonka voit tilata nykyiseen DNA:n puhelinliittymääsi, kun matkustat EU:n ulkopuolella. Sen avulla netinkäyttö tulee kohdemaan roaming-maksuja huomattavasti edullisemmaksi. 
 • Mobiilivarmenne on digitaalinen ja turvallinen tapa tunnistautua verkkopalveluihin kätevästi matkapuhelimella. Sen avulla todistat henkilöllisyytesi sekä allekirjoitat dokumentteja sähköisesti. Mobiilivarmenteen käyttäminen yritysliittymissä on veloituksetonta.

Lisäksi tarjoamme monipuolisia lisäratkaisuja, joiden avulla saat yrityksesi liittymistä maksimaalisen hyödyn irti, esimerkiksi:

 • DNA Yritysraportit tarjoavat kokonaisnäkymän siitä, miten yrityksessä käytetään DNA:n yrityspuhelinliittymiä ja mistä laskut ja kustannukset koostuvat.
 • DNA Vaihdepalvelun avulla yrityksen puhelinnumeroon tulevat puhelut voidaan ohjata automaattisesti joko vapaille työntekijöille tai jonoon, mahdollistaen paremman henkilöstön tavoitettavuuden.
Päivitä puhelimesi 5G-aikaan

Valjastaaksesi 5G:n nopeammat tiedonsiirtonopeudet yrityksesi käyttöön tarvitset 5G-liittymän lisäksi 5G-laitteen. Tutustu laitevalikoimaamme ja palvelulaitteisiimme YritysDNA-itsepalvelussa tai kysy lisää myyntipalvelustamme!

Saapuessasi 5G-alueen ulkopuolelle, saat käyttöösi nopean ja kattavan 4G-verkon. DNA:n 5G-verkko laajenee jatkuvasti uusille paikkakunnille. Voit tarkistaa alueesi 5G-kuuluvuuden täältä.

42,90 €/kk

 • Ei määräaikaa
 • Avausmaksu 6,90 €
 • Alv. 0 %

Täydentävät palvelut

DNA Selausturva estää pääsyn haitallisille sivuille DNA:n mobiiliverkossa. Valittavissa on kaksi eri suojauksen tasoa:

Tietoturvauhat: suodattaa tunnetuimmat tietoturvauhkat haitallisilta sivuilta.
Tietoturvauhat ja haitallinen sisältö: suodattaa tunnetuimmat tietoturvauhkat haitallisilta sivuilta sekä aikuisviihteen, väkivaltasisällön, uhkapelisivustot ja huumeisiin liittyvän sisällön.

DNA Multi-SIM -lisäpalvelulla käytät yritysliittymääsi useassa laitteessa samanaikaisesti. Palvelu on saatavilla myös Apple Watch -älykelloon.

DNA Vaihdepalvelun avulla parannat yrityksesi tavoitettavuutta ja hallitset paikallaolotietoja.

DNA Yritysraportit tarjoavat kokonaisnäkymän siitä, miten yrityksessäsi käytetään DNA:n yrityspuhelinliittymiä ja mistä laskut ja kustannukset koostuvat.

Oletko jo asiakas?

Voit tilata ja hallinnoida yritysliittymiäsi helposti YritysDNA-itsepalvelussa

Kaipaatko apua?

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään valitsemaan yrityksesi tarpeisiin sopivat liittymät! Palvelemme arkisin puhelimitse ja chatin kautta klo 8–16.

Katso myös muut liittymämme

5G

DNA Business Rajaton 5G 100M

 • Netin maksiminopeus 100 Mbit/s
 • Netti Rajaton Pohjolassa ja Baltiassa
 • Puhelut ja viestit Rajaton puhe, 100 kpl viestejä
 • EU-data 36,0 Gt/kk

27,90 €/kk

TARJOUS

DNA Business Rajaton 5G 300M

 • Netin maksiminopeus 300 Mbit/s
 • Netti Rajaton Pohjolassa ja Baltiassa
 • Puhelut ja viestit Rajaton puhe, 1000 kpl viestejä
 • EU-data 39,9 Gt/kk

27,50 €/kk/24 kk
Tarjous voimassa 31.5.2024 asti.

5G

DNA Business Rajaton 5G 600M

 • Netin maksiminopeus 600 Mbit/s
 • Netti Rajaton Pohjolassa ja Baltiassa
 • Puhelut ja viestit Rajaton puhe, 1000 kpl viestejä
 • EU-data 48,9 Gt/kk

37,90 €/kk

Katso kaikki liittymät   Tutustu verkkovierailuehtoihin

 

DNA:n verkkovierailuehdot

DNA:n liittymätuotteita ei ole tarkoitettu pysyvään verkkovierailuun. Pysyvän verkkovierailun osalta laskutetaan kaikista verkkovierailupalveluista kotimaan hinnan lisäksi EU-lisämaksu. Asiakkaan matkustaminen ja oleskelu ulkomailla katsotaan ajoittaiseksi kun joko liikennemääräehto tai oleskeluehto toteutuu.

Liikennemääräehto: Tiedonsiirron, soitettujen puheluminuuttien ja lähetettyjen SMS/MMS-viestien kokonaismäärä kotimaassa on suurempi kuin EU/ETA-alueella viimeisen 120 vuorokauden aikana.

Oleskeluehto: Asiakas on viimeisen 120 vuorokauden aikana oleskellut enemmän kotimaassa kuin EU/ETA-alueella. Myös muussa kuin EU/ETA-maassa oleskelu luetaan kotimaassa oleskeluksi.

Mikäli liikennemääräehto (1) ja oleskeluehto (2) eivät täyty, saa asiakas automaattisen viestin ajoittaisen verkkovierailun ylittymisestä. Viestin jälkeen DNA laskuttaa kaikista EU/ETA alueella käytetyistä verkkovierailupalveluista EU-lisämaksun. Veloitetut EU-lisämaksut hyvitetään, mikäli asiakas seuraavan 14 vuorokauden aikana osoittaa käyttävänsä matkaviestinpalveluita pääasiallisesti kotimaassa. EU-lisämaksujen periminen lopetetaan, kun matkaviestinpalveluiden käyttö täyttää ehdon (1) tai (2).