Blogit

Uusi podcast-sarja: Suomalaisen työn ääniä

SuomiAreena keräsi heinäkuussa koko joukon suomalaisia vaikuttajia Poriin. DNA oli tapahtuman pääsponsori ja järjesti muun muassa televisiossakin nähdyn Tähdet Porin illassa -tapahtuman.

Hyödynsimme myös paikalla parveillutta vaikuttajakansaa ja kutsuimme sanavalmiita yksilöitä keskustelemaan ajankohtaisista, suomalaiseen työhön liittyvistä aiheista podcast-studioon.

Tuoreen viisiosaisen podcast-sarjan ensimmäinen osa – Oppimisen ääniä – on jo julkaistu. Siinä Roviolta oppimismaailman startupeihin liitänyt Peter Vesterbacka, koulumaailman digitalisaation ideatarhuri Anne Rongas sekä koulutus- ja innovaatiopolitiikan asiantuntija Matti Parpala keskustelevat oppimisen ja opettamisen murroksesta ja uudenlaisista työkaluista.

“Suomella on kreisihyvä maine – mikään ei estä meitä tekemästä oppimisratkaisuja ja -palveluita, joita käyttäisivät miljardit ihmiset ympäri maailmaa!”, toteaa Vesterbacka podcastissa.

Sarjan tulevissa jaksoissa perehdytään muun muassa hoivapalveluihin, robotisaatioon, somepaastoihin ja perheystävällisiin työpaikkoihin. Keskustelijoiden joukosta löytyy niin kansanedustajia, tutkijoita kuin hoiva-alan ammattilaisiakin.

Uuden sarjan kaikki osat julkaistaan seuraavien viikkojen aikana, joten pidä kuulokkeet käden ulottuvilla!

Kaikki DNA:n podcast-sisällöt löydät täältä. Jos podcastien maailma ei vielä ole tuttu, lue blogista vinkit aloitukseen.

Avainsanat:

Muuttuva työ

Lue lisää uudesta työstä

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Tekoäly on sitä mitä teemme siitä – ja samaan aikaan sekä uhka että mahdollisuus

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Deepfake-huijaukset ja monet muut verkkorikokset ammattimaistuvat – Jokainen yritys on potentiaalinen kohde kyberrosvolle

Blogi
4/2024 Mari Eklund

Uhkakenttä muuttuu teknologian kehittyessä – miten yrityksen kyberresilienssiä voi vahvistaa?

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Peter Nyman: Johdon on luotsattava organisaatio tekoälyn käyttöön

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.