Uusi podcast-sarja: Suomalaisen työn ääniä

SuomiAreena keräsi heinäkuussa koko joukon suomalaisia vaikuttajia Poriin. DNA oli tapahtuman pääsponsori ja järjesti muun muassa televisiossakin nähdyn Tähdet Porin illassa -tapahtuman.

Hyödynsimme myös paikalla parveillutta vaikuttajakansaa ja kutsuimme sanavalmiita yksilöitä keskustelemaan ajankohtaisista, suomalaiseen työhön liittyvistä aiheista podcast-studioon.

Tuoreen viisiosaisen podcast-sarjan ensimmäinen osa – Oppimisen ääniä – on jo julkaistu. Siinä Roviolta oppimismaailman startupeihin liitänyt Peter Vesterbacka, koulumaailman digitalisaation ideatarhuri Anne Rongas sekä koulutus- ja innovaatiopolitiikan asiantuntija Matti Parpala keskustelevat oppimisen ja opettamisen murroksesta ja uudenlaisista työkaluista.

“Suomella on kreisihyvä maine – mikään ei estä meitä tekemästä oppimisratkaisuja ja -palveluita, joita käyttäisivät miljardit ihmiset ympäri maailmaa!”, toteaa Vesterbacka podcastissa.

Sarjan tulevissa jaksoissa perehdytään muun muassa hoivapalveluihin, robotisaatioon, somepaastoihin ja perheystävällisiin työpaikkoihin. Keskustelijoiden joukosta löytyy niin kansanedustajia, tutkijoita kuin hoiva-alan ammattilaisiakin.

Uuden sarjan kaikki osat julkaistaan seuraavien viikkojen aikana, joten pidä kuulokkeet käden ulottuvilla!

Kaikki DNA:n podcast-sisällöt löydät täältä. Jos podcastien maailma ei vielä ole tuttu, lue blogista vinkit aloitukseen.

Avainsanat:

Muuttuva työ

Lue lisää uudesta työstä

8/2022 DNA Business

Toimiva palaveri ei ole osallistujan paikasta kiinni – vinkit hybridityöskentelyyn

Koronapandemian aikana totuimme etätyöhön, ja vaikka se alussa oli monella tavalla hankalaa, toimivat käytänteet ja yhteiset säännöt löytyivät nopeasti.
8/2022 Lasse Salonen

Mitä yhteistä on kajakkipyörähdyksellä ja tietoturvalla? Toisto, toisto ja toisto

Etukäteen pahimman pelkääminen ei auta – oli kyse sitten kyberturvallisuudesta tai kaatumisesta kylmässä ja myrskyisessä vedessä.
7/2022 DNA Business

Datan käyttö räjähdysmäisessä kasvussa – näin se tulee muuttamaan arkeamme

Kestävä kehitys on yhä suuremmassa roolissa, kun ICT-yhtiöt rakentavat ekosysteemejään ja kehittävät huomisen teknologiaa.
7/2022 DNA Business

Vikasietoisuutta vai joustavuutta tien päälle? Tehokkailla yritysratkaisuilla yhteydet toimivat siellä missä sinäkin

Vikasietoisuutta vai joustavuutta? Kolme yritysliittymää vertailussa: räätälöi omannäköisesi sopimus.

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.