Blogit

Some, sote, äly, elo ja pelit - lue tärpit SuomiAreenaan 2018

SuomiAreena on tänäkin vuonna yhteiskunnallista keskustelua pullollaan. Runsaasta ja monipuolisesta ohjelmasta voi olla vaikeaa haarukoida niitä kiintoisimpia esityksiä, joten aiempien vuosien tapaan kokosin teille omat vinkkini jokaiselle päivälle.

 

Asumisen tunti. Naapurit ja yhteisöllisyys – Eläksääki viäl?

Maanantai klo 14:30 – 15:30

Tämä tilaisuus on osana Asumisen tunti, Asuntomessut -keskustelusarjaa. Improvisaatioteatteri Snorkkelin esiintyjien ja sosiologian dosentti Eeva Huhtakallion avulla MTV:n uutistoimittaja Nina Rahkola saa varmasti yleisön mukaan keskustelemaan siitä, mitä yhteisöllisyys on nyt ja tulevaisuudessa.

 

Älykoti ja 5 sukupolvea – TalkShow, jossa kotoillaan futuristisesti

Tiistai klo 13:00 – 14:00

Yksi koko viikon mielenkiintoisimmista tapahtumista on DNA:n tiistaina järjestämä yleisötapahtuma, jossa Roope Salmisen luotsaamana viedään läpi Älykoti ja 5 sukupolvea – TalkShow. Keskustelutilaisuudessa Roope kutsuu paikalle kiinnostavia vieraita, jotka haluavat kodiltaan sohvan ja television lisäksi myös älykkäitä toimia.

 

DNA:n kesäkonsertti

Keskiviikko klo 18:30 alkaen

Ehdoton ”must”-juttu on DNA:n kesäkonsertti, joka järjestetään aiempien vuosien tapaan Porin Raatihuoneenpuistossa keskiviikkona kello 18.30. Ei myöskään hätää, mikäli et pääse Poriin, sillä konsertti esitetään myös taltiointina MTV3-kanavalla lauantaina 21.7. klo 20. Viihteellisessä konsertissa esiintyvät huippuartistit Pete Parkkonen, Jonna Tervomaa ja Olavi Uusivirta. Tilaisuuden juontavat Jaakko Saariluoma ja DNA:n viestintäjohtaja Vilhelmiina Wahlbeck.

 

Onko pelaaminen peestä vai ihan jees

Torstai klo 14:30 – 15:30

Tässä paneelissa paneudutaan asiantuntijoiden voimin teeman: onko nuorten lisääntyvässä pelaamisessa mitään järkeä vai onko pelaaminen osa tulevaisuuden elämää Avatar-tyyppisessä maailmassa? Paneelissa aiheeseen haetaan vilkasta keskustelua eri näkökulmista.

 

Nettirakkaita ja euron puhelimia

Torstai klo 17:30 – 18:30

Otsikon mukaiset kipeät huijaukset ovat some-maailman lieveilmiöitä. Poliisihallituksen, Tukesin ja kansanedustaja Krista Kiurun avustamana pureudutaan aiheen vakavuuteen.

 

Asiakkaan valinnanvapaus uudessa Sotessa – mistä on kyse?

Perjantai klo 13:00 – 14:00

Otsikon mukainen kysymys hämmentää meitä kaikkia. Saammeko paneelin vahvojen asiantuntijoiden voimin vastauksen kysymykseen? Tässä puheenvuorossa aluekehittämisen asiantuntija Timo Aro etsii vastauksia sairaanhoidon ammattilaisilta Ermo Haavistolta, Milja Karjalaiselta ja Marja Lampelalta. Mukana keskustelussa on myös sosiaali- ja terveysministeriön ylijohtaja Kirsi Varhila. Varmasti mielenkiintoinen ja värikäskin paneeli.

Yllä mainittujen aiheiden lisäksi digitalisaatio puhuttaa SuomiAreenassa jälleen kerran. Me DNA:lla olemme tutkineet digitalisaation vaikutuksia työelämään – lataa tästä kattava selvityksemme!

Avainsanat:

Digitalisaatio Tekoäly Vinkit

Lue lisää uudesta työstä

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Tee asiakaspalvelusta yrityksesi kruununjalokivi – Ota käyttöön tekoälyvalmis monikanavainen asiakaspalveluratkaisu

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Hiekka-akku on tämän hetken puhuttavin innovaatio – Polar Night Energyllä on kunnianhimoiset kasvutavoitteet

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Mullista yrityksesi asiakaspalvelu tekoälyn voimalla – asiakaspoistuma pienenee, myynti kasvaa ja työntekijäkokemus paranee

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Asiakkaan tukena joka käänteessä – DNA:laiset syttyvät asiakaskohtaamisista ja kokevat työnsä merkitykselliseksi

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.