Nordic IoT Week kerää alan huippupuhujat Helsinkiin

Helsingin Suvilahden Kattilahallissa paukahtaa, kun 9.–10. huhtikuuta järjestettävä Nordic IoT Week -tapahtuma kerää alan kuumimmat puheenaiheet yhteen paikkaan. Listasimme kolme syytä osallistua.

1. Huippukiinnostavat puheenvuorot

Kun katsoo seminaarin ohjelmaa, on selvää, että IoT ei ole enää vain syvän pään teknologiaosaajien skene. Painotus on vahvasti liiketoiminnassa: strategiassa, designissa, analytiikassa, ekosysteemeissä, etiikassa ja työkulttuurissa.

Yhtä nimeä on vaikea nostaa muiden edelle, sillä joukossa on niin McKinseyn kuin Dellinkin isot IoT-pomot, liuta TEDx-puhujia sekä uraauurtavaa uuden teknologian tutkimusta Tokion yliopistossa tekevä apulaisprofessori Yoshihiro Watanabe. Selvää on vain, että tämä kattaus ei jätä ketään kylmäksi.

2. Mielenkiintoiset demot

Puhujien lisäksi Nordic IoT Weekin toinen mehevä osa-alue on IoT Labiksi nimetty demoalue, jossa näytteille asettuu erinomainen tilannekuva IoT-kentän tämän hetken tilanteeseen. IoT Lab on jaettu neljään eri teemaan, joista etenkin operaattorimaailmaa puhuttava 5G & teollinen internet tulee varmasti kuhisemaan uteliaita kävijöitä.

3. Verkostojen rakentaminen

Bisnestapahtumissa on tietysti itsestään selvää, että verkostoituminen on tärkeää. Tämän tapahtuman yhteydessä se kuitenkin kannattaa mainita vielä erikseenkin, sillä IoT-liiketoiminnan rakentamisessa kumppanien rooli korostuu jopa tavallistakin enemmän. Kovatasoinen kansainvälinen tapahtuma tarjoaa tietysti tälle aivan erityisen hyvät mahdollisuudet, kun osaamista, tekijöitä ja näkijöitä on tavanomaista lounasseuraa laajemmin tarjolla.

Jos et pääse osallistumaan tapahtumaan, voit ladata maksuttoman IoT-oppaan, joka kertoo mm. miten 5G kiihdyttää IoT-kehitystä, mikä on NB-IoT ja miksi helpoin ratkaisu ei ole se paras ratkaisu.

Avainsanat:

5G IoT

Lue lisää uudesta työstä

Sormet näppäimistöllä
9/2023 DNA Yrityksille

Kyberrosvoilta suojautumisen ABC

Kokosimme artikkeliin huippusuosioon nousseen Kyberrosvot-podcastin tärkeimmät tärpit parempaan suojautumiseen.
Nainen tabletin kanssa
9/2023 DNA Yrityksille

Firmani tarvitsee paremmat verkkoratkaisut! Miten se onnistuu?

Jotta arki rullaa saumattomasti, tulee yhteyksien olla toimintavarmat ja turvalliset. Me DNA:lla pidämme huolen siitä, että kokonaisuus vastaa yrityksesi tarpeita ja käyttöönotto on tehty sinulle yksinkertaiseksi.
DNA:n asiakaspalvelija
9/2023 DNA Yrityksille

Suurin osa yhteydenotoista tapahtuu puhelimitse – Toimivat liittymät ja palvelut varmistavat, että jokaiseen niistä vastataan!

Olemme sitä mieltä, että yrityksen mobiili- ja vaihdepalvelun tilaamisen tulee olla yksinkertaista ja helppoa. Siksi toimitus ja käyttöönotto on tehty sinulle vaivattomaksi.
Peter Nyman
9/2023 DNA Yrityksille

Kolme harhaluuloa esiintymisestä ja miksi ne eivät pidä paikkaansa – Peter Nymanin opit johtajille

Esiintymistaito on yritysten johdolle yhä tärkeämpi avu. Siihen liittyy kuitenkin turhaa mystiikkaa. Peter Nyman setvii esiintymiseen liittyviä harhaluuloja ja antaa käytännön neuvoja parempaan esiintymiseen.

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.