Blogit

Nordic IoT Week kerää alan huippupuhujat Helsinkiin

Helsingin Suvilahden Kattilahallissa paukahtaa, kun 9.–10. huhtikuuta järjestettävä Nordic IoT Week -tapahtuma kerää alan kuumimmat puheenaiheet yhteen paikkaan. Listasimme kolme syytä osallistua.

1. Huippukiinnostavat puheenvuorot

Kun katsoo seminaarin ohjelmaa, on selvää, että IoT ei ole enää vain syvän pään teknologiaosaajien skene. Painotus on vahvasti liiketoiminnassa: strategiassa, designissa, analytiikassa, ekosysteemeissä, etiikassa ja työkulttuurissa.

Yhtä nimeä on vaikea nostaa muiden edelle, sillä joukossa on niin McKinseyn kuin Dellinkin isot IoT-pomot, liuta TEDx-puhujia sekä uraauurtavaa uuden teknologian tutkimusta Tokion yliopistossa tekevä apulaisprofessori Yoshihiro Watanabe. Selvää on vain, että tämä kattaus ei jätä ketään kylmäksi.

2. Mielenkiintoiset demot

Puhujien lisäksi Nordic IoT Weekin toinen mehevä osa-alue on IoT Labiksi nimetty demoalue, jossa näytteille asettuu erinomainen tilannekuva IoT-kentän tämän hetken tilanteeseen. IoT Lab on jaettu neljään eri teemaan, joista etenkin operaattorimaailmaa puhuttava 5G & teollinen internet tulee varmasti kuhisemaan uteliaita kävijöitä.

3. Verkostojen rakentaminen

Bisnestapahtumissa on tietysti itsestään selvää, että verkostoituminen on tärkeää. Tämän tapahtuman yhteydessä se kuitenkin kannattaa mainita vielä erikseenkin, sillä IoT-liiketoiminnan rakentamisessa kumppanien rooli korostuu jopa tavallistakin enemmän. Kovatasoinen kansainvälinen tapahtuma tarjoaa tietysti tälle aivan erityisen hyvät mahdollisuudet, kun osaamista, tekijöitä ja näkijöitä on tavanomaista lounasseuraa laajemmin tarjolla.

Jos et pääse osallistumaan tapahtumaan, voit ladata maksuttoman IoT-oppaan, joka kertoo mm. miten 5G kiihdyttää IoT-kehitystä, mikä on NB-IoT ja miksi helpoin ratkaisu ei ole se paras ratkaisu.

Avainsanat:

5G IoT

Lue lisää uudesta työstä

Artikkeli
6/2024 DNA Yrityksille

Johtaja, älä kurista yrityksesi verkkoja – vanhanaikainen verkkoinfra hidastaa toimintaa ja lisää riskejä

Artikkeli
6/2024 DNA Yrityksille

Muhoslaisia energiavarastoja pian ympäri Eurooppaa? Cactos tähtää kansainvälisille markkinoille

Artikkeli
6/2024 DNA Yrityksille

Korvat hörölle: luvassa on teknologiaa, tietoturvaa ja trendejä

Artikkeli
5/2024 DNA Yrityksille

Liningin vedenohjausjärjestelmä valvoo maailman puhtaimman veden kulkua IoT- ja APN-ratkaisujen avulla

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.