Nordic IoT Week kerää alan huippupuhujat Helsinkiin

Helsingin Suvilahden Kattilahallissa paukahtaa, kun 9.–10. huhtikuuta järjestettävä Nordic IoT Week -tapahtuma kerää alan kuumimmat puheenaiheet yhteen paikkaan. Listasimme kolme syytä osallistua.

1. Huippukiinnostavat puheenvuorot

Kun katsoo seminaarin ohjelmaa, on selvää, että IoT ei ole enää vain syvän pään teknologiaosaajien skene. Painotus on vahvasti liiketoiminnassa: strategiassa, designissa, analytiikassa, ekosysteemeissä, etiikassa ja työkulttuurissa.

Yhtä nimeä on vaikea nostaa muiden edelle, sillä joukossa on niin McKinseyn kuin Dellinkin isot IoT-pomot, liuta TEDx-puhujia sekä uraauurtavaa uuden teknologian tutkimusta Tokion yliopistossa tekevä apulaisprofessori Yoshihiro Watanabe. Selvää on vain, että tämä kattaus ei jätä ketään kylmäksi.

2. Mielenkiintoiset demot

Puhujien lisäksi Nordic IoT Weekin toinen mehevä osa-alue on IoT Labiksi nimetty demoalue, jossa näytteille asettuu erinomainen tilannekuva IoT-kentän tämän hetken tilanteeseen. IoT Lab on jaettu neljään eri teemaan, joista etenkin operaattorimaailmaa puhuttava 5G & teollinen internet tulee varmasti kuhisemaan uteliaita kävijöitä.

3. Verkostojen rakentaminen

Bisnestapahtumissa on tietysti itsestään selvää, että verkostoituminen on tärkeää. Tämän tapahtuman yhteydessä se kuitenkin kannattaa mainita vielä erikseenkin, sillä IoT-liiketoiminnan rakentamisessa kumppanien rooli korostuu jopa tavallistakin enemmän. Kovatasoinen kansainvälinen tapahtuma tarjoaa tietysti tälle aivan erityisen hyvät mahdollisuudet, kun osaamista, tekijöitä ja näkijöitä on tavanomaista lounasseuraa laajemmin tarjolla.

Jos et pääse osallistumaan tapahtumaan, voit ladata maksuttoman IoT-oppaan, joka kertoo mm. miten 5G kiihdyttää IoT-kehitystä, mikä on NB-IoT ja miksi helpoin ratkaisu ei ole se paras ratkaisu.

Avainsanat:

5G IoT

Lue lisää uudesta työstä

8/2022 Lasse Salonen

Mitä yhteistä on kajakkipyörähdyksellä ja tietoturvalla? Toisto, toisto ja toisto

Etukäteen pahimman pelkääminen ei auta – oli kyse sitten kyberturvallisuudesta tai kaatumisesta kylmässä ja myrskyisessä vedessä.
7/2022 DNA Business

Datan käyttö räjähdysmäisessä kasvussa – näin se tulee muuttamaan arkeamme

Kestävä kehitys on yhä suuremmassa roolissa, kun ICT-yhtiöt rakentavat ekosysteemejään ja kehittävät huomisen teknologiaa.
7/2022 DNA Business

Vikasietoisuutta vai joustavuutta tien päälle? Tehokkailla yritysratkaisuilla yhteydet toimivat siellä missä sinäkin

Vikasietoisuutta vai joustavuutta? Kolme yritysliittymää vertailussa: räätälöi omannäköisesi sopimus.
7/2022 DNA Business

Kahdeksan älykkäiden kaupunkien IoT-sovellusta – näin yritykset hyödyntävät IoT:tä

Älykaupunkiteknologiat tarjoavat toimivia keinoja kaupungistumisen aiheuttamiin haasteisiin.

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.