Nordic IoT Week kerää alan huippupuhujat Helsinkiin

Helsingin Suvilahden Kattilahallissa paukahtaa, kun 9.–10. huhtikuuta järjestettävä Nordic IoT Week -tapahtuma kerää alan kuumimmat puheenaiheet yhteen paikkaan. Listasimme kolme syytä osallistua.

1. Huippukiinnostavat puheenvuorot

Kun katsoo seminaarin ohjelmaa, on selvää, että IoT ei ole enää vain syvän pään teknologiaosaajien skene. Painotus on vahvasti liiketoiminnassa: strategiassa, designissa, analytiikassa, ekosysteemeissä, etiikassa ja työkulttuurissa.

Yhtä nimeä on vaikea nostaa muiden edelle, sillä joukossa on niin McKinseyn kuin Dellinkin isot IoT-pomot, liuta TEDx-puhujia sekä uraauurtavaa uuden teknologian tutkimusta Tokion yliopistossa tekevä apulaisprofessori Yoshihiro Watanabe. Selvää on vain, että tämä kattaus ei jätä ketään kylmäksi.

2. Mielenkiintoiset demot

Puhujien lisäksi Nordic IoT Weekin toinen mehevä osa-alue on IoT Labiksi nimetty demoalue, jossa näytteille asettuu erinomainen tilannekuva IoT-kentän tämän hetken tilanteeseen. IoT Lab on jaettu neljään eri teemaan, joista etenkin operaattorimaailmaa puhuttava 5G & teollinen internet tulee varmasti kuhisemaan uteliaita kävijöitä.

3. Verkostojen rakentaminen

Bisnestapahtumissa on tietysti itsestään selvää, että verkostoituminen on tärkeää. Tämän tapahtuman yhteydessä se kuitenkin kannattaa mainita vielä erikseenkin, sillä IoT-liiketoiminnan rakentamisessa kumppanien rooli korostuu jopa tavallistakin enemmän. Kovatasoinen kansainvälinen tapahtuma tarjoaa tietysti tälle aivan erityisen hyvät mahdollisuudet, kun osaamista, tekijöitä ja näkijöitä on tavanomaista lounasseuraa laajemmin tarjolla.

Jos et pääse osallistumaan tapahtumaan, voit ladata maksuttoman IoT-oppaan, joka kertoo mm. miten 5G kiihdyttää IoT-kehitystä, mikä on NB-IoT ja miksi helpoin ratkaisu ei ole se paras ratkaisu.

Avainsanat:

5G IoT

Lue lisää uudesta työstä

11/2022 DNA Business

Miten metaversumiin pääsee, Marja Konttinen?

Metaversumiin pääsee helposti: siihen tarvitsee vain nettiyhteyden ja hyvän tietokoneen.
11/2022 DNA Business

Itse ja automaatiolla – yritykset haluavat vapautta valita miten ja milloin asiansa hoitavat

Yritysratkaisuilta odotetaan yhä enemmän yhtä sujuvaa käyttöä kuin kuluttajien verkkopalveluilta.
11/2022 DNA Business

ZTNA: Turvaa, tukea ja varmuutta – missä ja milloin vain

Työnantajan tavoitteena on tarjota toimivat digitaaliset työvälineet, mutta myös suojella yrityksen dataa.
11/2022 DNA Business

Vain paranoidit pärjäävät? Hybridityö vaatii tujumpaa tietoturvaa

Etätyöskentely on yleistynyt, mutta toimistollakin täytyy käydä.

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.