Nordic IoT Week kerää alan huippupuhujat Helsinkiin

Helsingin Suvilahden Kattilahallissa paukahtaa, kun 9.–10. huhtikuuta järjestettävä Nordic IoT Week -tapahtuma kerää alan kuumimmat puheenaiheet yhteen paikkaan. Listasimme kolme syytä osallistua.

1. Huippukiinnostavat puheenvuorot

Kun katsoo seminaarin ohjelmaa, on selvää, että IoT ei ole enää vain syvän pään teknologiaosaajien skene. Painotus on vahvasti liiketoiminnassa: strategiassa, designissa, analytiikassa, ekosysteemeissä, etiikassa ja työkulttuurissa.

Yhtä nimeä on vaikea nostaa muiden edelle, sillä joukossa on niin McKinseyn kuin Dellinkin isot IoT-pomot, liuta TEDx-puhujia sekä uraauurtavaa uuden teknologian tutkimusta Tokion yliopistossa tekevä apulaisprofessori Yoshihiro Watanabe. Selvää on vain, että tämä kattaus ei jätä ketään kylmäksi.

2. Mielenkiintoiset demot

Puhujien lisäksi Nordic IoT Weekin toinen mehevä osa-alue on IoT Labiksi nimetty demoalue, jossa näytteille asettuu erinomainen tilannekuva IoT-kentän tämän hetken tilanteeseen. IoT Lab on jaettu neljään eri teemaan, joista etenkin operaattorimaailmaa puhuttava 5G & teollinen internet tulee varmasti kuhisemaan uteliaita kävijöitä.

3. Verkostojen rakentaminen

Bisnestapahtumissa on tietysti itsestään selvää, että verkostoituminen on tärkeää. Tämän tapahtuman yhteydessä se kuitenkin kannattaa mainita vielä erikseenkin, sillä IoT-liiketoiminnan rakentamisessa kumppanien rooli korostuu jopa tavallistakin enemmän. Kovatasoinen kansainvälinen tapahtuma tarjoaa tietysti tälle aivan erityisen hyvät mahdollisuudet, kun osaamista, tekijöitä ja näkijöitä on tavanomaista lounasseuraa laajemmin tarjolla.

Jos et pääse osallistumaan tapahtumaan, voit ladata maksuttoman IoT-oppaan, joka kertoo mm. miten 5G kiihdyttää IoT-kehitystä, mikä on NB-IoT ja miksi helpoin ratkaisu ei ole se paras ratkaisu.

Avainsanat:

5G IoT

Lue lisää uudesta työstä

3/2023 DNA Yrityksille

Tietotyöläiset työskentelevät tulevaisuudessakin hybridisti – Millaiset yhteydet paikkariippumaton työnteko vaatii?

Hybridityöskentelyssä työpiste vaihtelee.
3/2023 DNA Yrityksille

Matter yhdistää eri valmistajien älylaitteet turvallisesti

Matter-standardi edistää sitä, että erimerkkiset älylaitteet toimisivat yhteen luotettavasti.
3/2023 DNA Yrityksille

Työmatka odottaa – muista ainakin nämä asiat puhelimen käytöstä

EU:n ulkopuolella mobiilidatan käytön hinta voi päästä yllättämään.
3/2023 DNA Yrityksille

DNA ja Noccela rakentavat suomalaisyrityksille seuraavan sukupolven IoT:ta

Näin pienten liikkeiden seurannan mahdollistaa Ultra Wideband eli UWB-teknologia.

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.